e.v.a Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 czesc:multi: jak zwykle histryjka super:multi: Quote
Marta_Ares Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 ale super zdjecia i opowiadanie:loveu: :loveu: hehe jaka fajna zadziora:loveu: :loveu: Quote
AlKil Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 madziasto4 napisał(a):Fryz mało europejski :razz: kurczę, trochę roboty by było taki fryz zrobić..:lol: madzia i medor napisał(a):Dobra:p :p Już troszkę nadrobiliśmy :cool3: Jeszcze zostało nam troszkę większe ,,troszkę" do nadrobienia:evil_lol: Witamy i podziwiamy za wytrwłość Yorkie napisał(a):Biedny Killuś, zero poparcia, Albert wiedzie prym w rodzinie :eviltong: Acha, akurat!!!:cool1: Pegaza napisał(a):Cześć jak widać po fotkach Albi rano nie dostał sniadania więc zeżarł piłeczke :eviltong: biedny Kiluś oj biedny... Piłeczki są bardzo smaczne i bogate w składniki odżywcze...:evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi:wpadam się pokazać ze jestem;) OOOO widzę!!!!!!! evaxon napisał(a):czesc:multi: jak zwykle histryjka super:multi: jak zwykle dziękujemy Marta_Ares napisał(a):ale super zdjecia i opowiadanie:loveu: :loveu: hehe jaka fajna zadziora:loveu: :loveu: właśnie, dobrze powiedziane - zadziora. Dzisiaj sie obijałam i nie chciało mi się nic robić. Nawet obiadu, więc pojechalismy do Przystani na rybkę. Obżarłam się jak bąk i jeszcze bardziej nie chce mi się nic robić. Leniwa jestem, ot co.:diabloti: Quote
Medorowa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 AlKil napisał(a): Witamy i podziwiamy za wytrwłość sama ' siem' podziwiam :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Cześć Alkil:lol: zegarek przestawiony:cool3: Quote
Pegaza Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 To jest chyba fryz na afro czy jakoś tak...:roll: Quote
PIKA Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 rewelacyjnie to wygląda :loveu: :crazyeye: o matko jaki cudak :roflt: Quote
AlKil Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Dzień dobry! Wczoraj cała nasza rodzina zapakowała się do samochodu i pojechała w tzw. teren. Trafiliśmy nad stawek w lesie. Poczułem sie bardzo zawiedziony, bo pani zabroniła mi skorzystać z okazji i się wykąpać. No i okazało się, że nie przewidziała co narozrabia mały... mam niejasne wrażenie, że postanowił zostać wodołazem ... Oczywiście pani się wściekła na pana, który miał Killerka na smyczy. Natomiast pan był bardzo szczęśliwy i dumny z małego. Pani powiedziała, że to pan będzie teraz czesał psa, ona ma to w nosie. Faktycznie malec nie wyglądał najlepiej... Ja natomiast byłem bardzo zdumiony. pamięć w końcu mnie nie myli i wiem, że w zeszłym roku Killuś fanem wody nie był... No oczywiście mnie pani nie spuszczała z oka. była czujna jak ważka i nie miałem okazji władować się do stawu. Mały natomiast ładował się do wody przy każdej okazji, tym bardziej, że pani była zajęta pilnowaniem mnie... Po chwili mały przestał przypominać cokolwiek, a już na pewno nie wystawowego yorka Tak blisko mnie była woda, a ja nie mogłem z tego skorzystać... obiecałem pani, że będę grzeczny i pani w końcu mnie puściła... ale jej cień deptał mi po piętach nawet w chwilach bardziej intymnych... Killerka pilnował Michał cdn... Quote
Sara_i_Aris Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ale Killer wygląda :-o Jak 100 nieszczęść :-o Ale musiał mieć niezłą frajdę :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Reszta rodziny zajęła się doskonaleniem swoich umiejętności strzeleckich... Żeby nie zostać ustrzelonym postanowiłem sobie odpocząć Małemu nakazano biegać, żeby się wysuszył... Zadowolony to on już taki nie był no ale biegał... ja zająłem się obserwcją terenu Killus dopadł jakąś szyszkę skotłowany był okrutnie... a ja też zjadłem sobie patyczka podczas całego pobytu udało mi się zamoczyć jedną łapę... Na następny wypad mam juz opracowany plan...uśpiłem pani czujność, że niby jestem takim aniołem, ale..... CDN.... Quote
AlKil Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Yorkie napisał(a):Ale Killer wygląda :-o Jak 100 nieszczęść :-o Ale musiał mieć niezłą frajdę :evil_lol: frajdę miał wczoraj... dziś będzie czesanko, kąpanko, czesanko :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
małyskrzat Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 AlKil napisał(a): Killus dopadł jakąś szyszkę Śliczne, urocze małe stworzonko. coraz bardziej mi się podoba:lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 AlKil napisał(a):frajdę miał wczoraj... dziś będzie czesanko, kąpanko, czesanko :diabloti::diabloti::diabloti: Biedny Killuś:shake: ale go pańcia załatwiła:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witaj jak widze komuś się udał ten wypad za miasto hihi to zdjęcie mi się podoba jak wiele innych ale je wyróżnia bardzo natura te kolory:p N i ta focia jest fajna taki rozczochrany Kilus kitka gdzieś z boku hihi a Albi przyglada mu się z bliska i mu pewnie zazdrości :eviltong: Quote
AlKil Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 a_ga.isk napisał(a): Ło jeżu jaki zmokły pies :lol: Sam wlazł to i sam zmókł! małyskrzat napisał(a):Śliczne, urocze małe stworzonko. coraz bardziej mi się podoba:lol: evaxon napisał(a)::lol: Kilus wygladał bosko :lol: Jasne :diabloti: *Ania...Niuf* napisał(a):Biedny Killuś:shake: ale go pańcia załatwiła:evil_lol: Już jest po pierwszym czesaniu...:angryy: Pegaza napisał(a):Witaj jak widze komuś się udał ten wypad za miasto hihi to zdjęcie mi się podoba jak wiele innych ale je wyróżnia bardzo natura te kolory:p N i ta focia jest fajna taki rozczochrany Kilus kitka gdzieś z boku hihi a Albi przyglada mu się z bliska i mu pewnie zazdrości :eviltong: Myslę, że trochę zazdrości, a trochę mu mówi "nieźle stary walisz tym stawem":diabloti: Quote
AlKil Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Vectra napisał(a): tato :loveu: :loveu: :loveu: OOO, a tak mi się właśnie zdawało, że kogoś mi przypomina..:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 AlKil napisał(a): Już jest po pierwszym czesaniu...:angryy: pewnie jest...łysy:evil_lol: pancia nie mogła rozczesać i ogoliła:crazyeye: ;) Quote
AlKil Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):pewnie jest...łysy:evil_lol: pancia nie mogła rozczesać i ogoliła:crazyeye: ;) Ta opcja była brana pod uwagę...ale na razie dzięki mojej wrodzonej cierpliwości :diabloti: został tylko rozczesany. Dzisiaj biorę się za porządki w chacie. Na razie zdemolowałam pokój w części synka i trochę mi się odechciało.:cool1: Nie wiedziałam, że tyle śmieci mu sie przydaje...wyniosłam już dwa wory a jeszcze parę przede mną...:angryy: No ale jest też plus - znalazłam dawno zaginione pojedyncze skarpety :multi: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 AlKil napisał(a):Ta opcja była brana pod uwagę...ale na razie dzięki mojej wrodzonej cierpliwości :diabloti: został tylko rozczesany. Dzisiaj biorę się za porządki w chacie. Na razie zdemolowałam pokój w części synka i trochę mi się odechciało.:cool1: Nie wiedziałam, że tyle śmieci mu sie przydaje...wyniosłam już dwa wory a jeszcze parę przede mną...:angryy: No ale jest też plus - znalazłam dawno zaginione pojedyncze skarpety :multi: Cześć ... rozumiem i współczuje sprzątania,ja też się wzięłam za porządki masa tych śmieci się uzbierała:lol: zupełnie nie wiem skąd:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dzień dobry!! :lol: No nie wierzę, Killuś sam z właśnej woli wlazł do wody :lol: Udziela mu się od Alberta najwidoczniej :lol: Quote
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 witanko:multi: za kazdym razem jak spogladam na wasz banerek to mam wrazenie ze to ni esloneczniki a anteny na dachach :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts