Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć Dogo!

U nas bez zmian! Poza tym, że pani częściej łapie za szczotkę i nas męczy wszystko w porządelu. Michała jakoś rozpiera energia i przeprowadza na mnie różne eksperymenty...

Posiłować się z nim dość lubię...

zauważcie ten bukiet nade mną... pani dostała od pana w ramach przeprosin za gaszenie światła, gdy siedziała na dogo. Ja tam wcale bym jej nie przepraszał, bo wypisuje tu różne głupoty i ja muszę potem to prostować...

muszę znosić duszenie

zaglądanie do jamy gębowej...

świdrujący wzrok Killera

i wybuchy uczuć...

o czym donoszę z szacunkiem...

Albert.

cdn......

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:musiałaś mnie dobić .......jestem umarta:diabloti:

pociesz się, że jutro mam zamiar pracować od 11 do 18- tej...:placz::placz::placz:

Posted

Yorkie napisał(a):
Biedny Alberciku, ale musisz męki znosić :evil_lol:

kochamy męczyć...:diabloti::diabloti::diabloti:

małyskrzat napisał(a):
a ja nie:eviltong:

napisałam wyraźnie MAM ZAMIAR....:eviltong::eviltong::eviltong:

a_ga.isk napisał(a):

Ale kudlaty pychol :loveu:

Tylko troszeczkę...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Yorkie']A może by tak nowe foteczki?

wrrr... aparat pojechał z tz-em do Krynicy w celu obfotografowania latarni, na której ma wisieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='madziasto4']pokończyli już te wszystkie remonty dróg u Was? Bo latem chyba błędnik był rozkopany i przy dworcu chyba też...?
Madziu czy Ty kiedyś widziałaś takie szybkie remonty???????:angryy::angryy::angryy:

[quote name='madziasto4']Piękna historyjka jest na poprzedniej stronie :loveu:
właaaaśnie!!!

[quote name='Alicjarydzewska']Lanserko ...widziałam foty;)

Miód na me serce....:loveu:

[quote name='Yorkie']Wiem, widziałam i czytałam, ale ja chcę nową historyję z życia Killera albo Alberta :loveu:

Ło matko!!! :crazyeye:

[quote name='PIKA']Czeeeść :multi:

ale fajna wariatka :loveu:

Mnie strasznie fascynuja te psy :loveu:

Hej!
Dobrze to napisałaś... wariatka! Tak skomplikowanego psa to trudno znaleźć. Miła, kochana, oswojona, pieszczocha, słodziak, cukiereczek i pędziwiatr, wariatka, nie usłuchana, robi co chce i czego nie chce też, cyrkówka (wyłazi z szelek, kolczatki, obroży) dzicz kompletna. Nie mogę dosadniej opisać, bo właścicielka po cichu to podgląda....:evil_lol: Ale to ona ją rozpuściła jak dziadowski bicz!!!:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

AlKil napisał(a):

Madziu czy Ty kiedyś widziałaś takie szybkie remonty???????:angryy::angryy::angryy:

ach czyli jeszcze nie skończyli :lol: no tak, nie ma to jak roboty drogowe w Polsce :cool3:

Posted

Któregoś razu jak bryknęłam do centrum to 2 razy objechałam w kółko, dzwoniłam do tz-a jak do cholery mam stamtąd wrócić, bo mnie objazdy wywalały w stronę Oruni, a ja chciałam do Oliwy i w końcu zawróciłam przez Chełm i Morenę....:angryy::angryy::angryy:

Posted

Witam Alberta i Kilerka :) jestem Matrix razem se swoją panią oglądałem całą wasza galerie i przyznaje ze jesteście wspaniali. Uwielbiamy czytać wasze historyjki i napewno coraz czesciej bedziemy was odwiedzać...Jesteście cudowni :)
Ps. Kilerku przyznam Ci się że ja też mam podobnego wspólokatora jak Ty choć troszke miejszego od Albercika ale też kudłacz wieki jak dla mnie bo jest nim owczarek kaukaski Max. Wiec rozumiem Cie co czujesz mieszkając z nim pod jednym dachem ;)
Pozdrawiamy :)

Posted

Kasia_zg napisał(a):
Witam Alberta i Kilerka :) jestem Matrix razem se swoją panią oglądałem całą wasza galerie i przyznaje ze jesteście wspaniali. Uwielbiamy czytać wasze historyjki i napewno coraz czesciej bedziemy was odwiedzać...Jesteście cudowni :)
Ps. Kilerku przyznam Ci się że ja też mam podobnego wspólokatora jak Ty choć troszke miejszego od Albercika ale też kudłacz wieki jak dla mnie bo jest nim owczarek kaukaski Max. Wiec rozumiem Cie co czujesz mieszkając z nim pod jednym dachem ;)
Pozdrawiamy :)

Całą??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Witamy nowego kolegę! :loveu:
P.S.
Matrixie, nareszcie ktoś kto mnie rozumie!!!:loveu::loveu::loveu:

Pysia napisał(a):
Poddaję się ...Nie dam rady nadrobić :shake:
Kasiu_zg - Zmorka miała kolega kaukaza i wierz mi ze on jest większy od niufa :diabloti:

Witaj! I kto to mówi... to nie u mnie trzeba się codziennie przebijać przez dziesięć stron!!!!
A znamy kaukaza mniejszego od Alberta! :eviltong: Od ruska nasz tyż większy! od pudla tyż, od jamniora tyż....:eviltong::eviltong::eviltong: