AlKil Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 dzień dobry! Dzień zaczął się spokojnie. Jakoś tak się stało, że pan poszedł, a reszta sobie spała. Potem wstała pańcia, a Magda zmieniła lokalizację... Michaś spał jak zabity i postanowiłem go obudzić... ale on tylko nakrył się mocniej kołderką... zająłem się swoją miłością... Pańcia jak zwykle przyczepiła się do mojej fryzury i zostałem uczesany... No cóż, może faktycznie miała rację, co tu startować w zaloty z bałaganem na głowie... Zabrałem moją miłość do łóżka... wydaje mi się, że ona odwzajemnia moje uczucia... Albi jednak nie rozumie prawdziwej miłości i spogląda na mą ukochaną obojętnie... a ja nie mogę się z nią rozstać ani na chwilę...Chyba mnie zrozumiecie, bo na swoją rodzinę nie mogę zupełnie liczyć... Tak więc spędzam swoje najmilsze chwile z ukochaną, a ich mam totalnie w nosie... cdn... Quote
Sara_i_Aris Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='AlKil'] Parę chwil i fryzurka niczego sobie :siara: Quote
AlKil Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Dobry wieczór... Widzę, że mały już tu nabałaganił, cwaniaczek jeden, tylko ciekawe dlaczego nie opowiedział co było dalej... ja Wam powiem. Tak się rozszalał z tą swoją "panienką", że z radości nalał na pani kołdrę!!!! Co za wstyd... No i zamiast gówniarz wyrazić skruchę, zaczął podskakiwać.... Najpierw niby się zawstydził... pani nakazała mu iśc do budki, on owszem poszedł, ale jak tylko znalazł się w środku zaczął pyskować... Jakby nie wiedział co go czeka... No to pani go próbowała stamtąd wytrząsnąć... mały stawiał zacięty opór... Wczepiał się zębami w ściany, ale nic mu to nie pomogło... mówię do niego, daj chłopie spokój, a ten mały głupol siedział cicho do momentu, aż znowu nie wlazł do budki... rozdziawił pysk, zaczął gulgotać i kłapał szczęką na wszystkie strony... normalnie aż mnie podniosło... zwariował czy co??? No i scenariusz potoczył się utartym rytmem... bez budki - skruszony anioł... a w budce obcy pasażer Nostromo z ośmioma kłapiącymi szczękami... i akcja od początku... Zupełnie jakby zapomniał, że pani jest bardziej uparta od nas... Ja tam się nie wtrącałem, bo jeszcze by się pani przypomniały moje grzechy... Co prawda jeszcze nigdy nie podniosła mnie za kark, tak, jak to czyni z Killerem... ale wolę nie ryzykować..kto ją tam wie... Killer w końcu wywiesił białą flagę.. i następną godzinę spędził na przemyśleniach w kuchni... niech myśli, prochu i tak nie wymyśli... Pozdrawiam. Albert. cdn.... Quote
Pegaza Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Cze ale się znów usmialam hihihi Kiluś siedzi za kare w kącie Ja Kilusia rozumiem bo Pipi też z swoją kaczuszką się nie rostaje :eviltong: Quote
a_ga.isk Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 buahaha :lol: :lol: :lol: świetne historyjki ;) Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Przyszliśmy się przywitać:hand:I lecimy na siq:p:p Ale jak wrócimy; to nadrobimy:cool3: Quote
Kasia_zg Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Witam...jak zwykle na poprawe humorku zagladam do Was i pomaga usmialam sie strasznie hihi Historyjka niesamowita. A chłopaki sa fantastyczni! Nio a Kilerek przechodzi samego siebie...hihi wytrząsanie z budki rewelacyjne!! :lol: Ale z niego jest mały diablik :) A tak na marginesie ile waży Kilerek jeśli można sie dowiedziec oczywiście?? Pozdrawiam Serdecznie!! I miłej nocki życze !! Buziolki dla Was!! Quote
Medorowa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ale się uśmiałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :p Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='AlKil']Przychodzą, oglądają i myślą... o 19-tej też przychodzą...:cool1: Nie można się we własnej chacie wyluzować...:placz: Uff...znam ten ból. Na szczęście szybko się wszystko skończyło;) [quote name='AlKil'] Na karny kocyk z nim!!:evil_lol::evil_lol: Na tyle czasu ile ma lat Och co ta miłość robi z psami:lol: Quote
malawaszka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 przeczytawszy u AliR nowinę przybieglam po cichutku pogratulować i trzymac :kciuki: :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
AlKil Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Dziękuję bardzo!!! Staram się być cichutko, choć najchętniej ogłaszałabym nowinę przez megafon. I tak po nocy obudziłam ciotkę, bo o mało bym nie wybuchła z radości... Quote
e.v.a Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ja tez bylam i przeczytalam :D i gratulacje wielkie:loveu: Quote
Alicja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ;)i ja melduję ,że poczytałam u mnie ...i cieszę niezmiernie:multi: Quote
AlKil Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Yorkie'] Jaka ta dziewczynka malutka przy tak wielkiem kudłaczu :-o wielki??? e tam, ja tego nie widzę... [quote name='gogunia']Witam, jesteśmy tutaj pierwszy raz, piękne psiaki:loveu: i fajna galeria:multi: Witamy i cieszymy się z wizyty! [quote name='*Ania...Niuf*']Dzień Dobry:loveu: historyjka zajefajna i jak porzadki wszystko zrobione:razz: bo u mnie jeszcze nie:evil_lol: Jakie porządki???? I tak sprzątam ciągle z powodu oglądaczy, świąteczne już mam gdzieś! [quote name='Yorkie']Parę chwil i fryzurka niczego sobie :siara: [quote name='Yorkie']Co za brutalne sceny! :scream_3: Dozwolone dla widzów o mocnych nerwach... [quote name='Pegaza']Cze ale się znów usmialam hihihi Kiluś siedzi za kare w kącie Ja Kilusia rozumiem bo Pipi też z swoją kaczuszką się nie rostaje :eviltong: Sam se wybrał karę! [quote name='a_ga.isk'] buahaha :lol: świetne historyjki ;) dzięki... [quote name='madzia i medor']Przyszliśmy się przywitać:hand:I lecimy na siq:p:p Ale jak wrócimy; to nadrobimy:cool3: poczekamy... [quote name='Kasia_zg']Witam...jak zwykle na poprawe humorku zagladam do Was i pomaga usmialam sie strasznie hihi Historyjka niesamowita. A chłopaki sa fantastyczni! Nio a Kilerek przechodzi samego siebie...hihi wytrząsanie z budki rewelacyjne!! :lol: Ale z niego jest mały diablik :) A tak na marginesie ile waży Kilerek jeśli można sie dowiedziec oczywiście?? Pozdrawiam Serdecznie!! I miłej nocki życze !! Buziolki dla Was!! Hmm, wagę mam w pracy, ostatnio było coś koło 1,9 kg. [quote name='evaxon'] :grin::grin::grin: :cool1::cool1::cool1: [quote name='madzia i medor']Ale się uśmiałam:evil_lol: :p o i doczekalismy się [quote name='Magda_Miki']Uff...znam ten ból. Na szczęście szybko się wszystko skończyło;) Na karny kocyk z nim!! Na tyle czasu ile ma lat Och co ta miłość robi z psami:lol: nie wiem czy tyle wysiedzi..., chyba, że go wypcham! [quote name='evaxon']ja tez bylam i przeczytalam :D i gratulacje wielkie:loveu: I też baaaardzooo dziekuję! Quote
madziasto4 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dzień dobry, historyjka przeczytana jednym tchem, a teraz idę wyszukać gdzieś tej radosnej nowiny, o której mowa...bom strasznie ciekawa A jeśli chodzi o wyczyny Killerka, co tu się dziwić, imię adekwatne do charakterku :lol: Quote
małyskrzat Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 kurcze Ewcia TUTAJ to napisz a nie po "cudzych" galeriach trzeba szukać właściwych newsów. To ja też Ci po cichutku GRATULUJĘ!!! Quote
barbara.h Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Agga'] wiginam śmiało ciało:diabloti: dla mnie!!! toooooooo mało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewcia ale historia!!! właściwie to horror :evil_lol::evil_lol: a zapomniałabym Gratulacje!!! i graj w tego totka :loveu: Quote
Medorowa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 My też pocichutku gratulujemy... tak, żeby nie zapeszyć:kciuki: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Wszystkiego najlepszego Kochana mokrego dyngusa i jaja smacznego:loveu: Quote
barbara.h Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 EWUNIA, kocicy nie ma nadal, aż mnie skręca, tyle mam roboty i jakoś mi nic nie idzie, ale mus to mus szykować, ale tak będzie święta i po świętach a kotki drygiej takiej nie będzie :shake: Muszę napisać Ci coś na pw, ale się zbieram :oops: Quote
sylwiaskalska Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Szczere życzenia ,radosnych i miłych Świąt Wielkanocnych, smacznego Święconego oraz mokrego Dyngusa życzy Sylwia , Tekila i Laluś Quote
Recommended Posts