Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):Postaram się.. i muszę kupić podkładkę pod MYSZKĘ, bo mnie już nadgarstek boli... Uważaj żeby Ci paluszki z myszki nie opsnęły się na czekoladke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 nieee, obejrzałam ze wszystkich stron i nic! Zero potu! A nadgarstek zaczął strzelać. Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Pysia napisał(a):Uważaj żeby Ci paluszki z myszki nie opsnęły się na czekoladke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: NIE PRZEPADAM ZA CZEKOLADĄ!!!! Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):NIE PRZEPADAM ZA CZEKOLADĄ!!!! Nie? :crazyeye: Przeciez Ty tez jesteś Ewa :evil_lol: Ta druga sięgajac po czekolade głaszcze myszkę :diabloti: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 jestem Ewa, ale wolę ogórki kiszone!!!! Nie wiem czy one komponują się z myszką... Quote
e.v.a Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pysia napisał(a):Nie? :crazyeye: Przeciez Ty tez jesteś Ewa :evil_lol: Ta druga sięgajac po czekolade głaszcze myszkę :diabloti: :multi: naszczescie jestem nie tą co druga Ewa:evil_lol: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 evaxon napisał(a)::multi: naszczescie jestem nie tą co druga Ewa:evil_lol: A nie lubisz myszki???? Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pysia napisał(a):Nie? :crazyeye: Przeciez Ty tez jesteś Ewa :evil_lol: Ta druga sięgajac po czekolade głaszcze myszkę :diabloti: dobrze że nie mamy na imie Edyta :diabloti: bo Edyty lubią lufy :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 i nie gardzą mniejszym rozmiarem...:eviltong: Quote
e.v.a Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):A nie lubisz myszki???? nieno nie mam nic przeciw.. aczkolwiek za glaskanie to ja sie nie biore:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Vectra napisał(a):dobrze że nie mamy na imie Edyta :diabloti: bo Edyty lubią lufy :evil_lol: Ja jestem skromną lufomanką ;) Nie to co Ty.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 evaxon napisał(a):nieno nie mam nic przeciw.. aczkolwiek za glaskanie to ja sie nie biore:evil_lol: A kto? A kto? :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pysia napisał(a):A kto? A kto? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: prosze nie kaz mi tego mowic:lol: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pysia napisał(a):Nie? :crazyeye: Przeciez Ty tez jesteś Ewa :evil_lol: Ta druga sięgajac po czekolade głaszcze myszkę :diabloti: AlKil napisał(a):jestem Ewa, ale wolę ogórki kiszone!!!! Nie wiem czy one komponują się z myszką... Vectra napisał(a):dobrze że nie mamy na imie Edyta :diabloti: bo Edyty lubią lufy :evil_lol: AlKil napisał(a):i nie gardzą mniejszym rozmiarem...:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:osz w morde jeża ......mało nie spaskudzilam się od śmiechania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajne foty :pEwuniu:loveu: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pysia napisał(a):Ja jestem skromną lufomanką ;) Nie to co Ty.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: znasz znaczenie tego słowa :razz: bo coś mi się zdaje że jest ci obce :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Pysia napisał(a):A kto? A kto? :evil_lol: O jaka Ciekawska... evaxon napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: prosze nie kaz mi tego mowic:lol: O, Tajemnicza... Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:osz w morde jeża ......mało nie spaskudzilam się od śmiechania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajne foty :pEwuniu:loveu: I byś pobrudziła to wszystko wysprzątane...:placz::placz: Quote
Sara_i_Aris Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Cześć :bigcool: Foteczki są super i mają super komentarze, aż mi się nadal chce śmiać :grin: :loveu: Quote
AlKil Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć :bigcool: Foteczki są super i mają super komentarze, aż mi się nadal chce śmiać :grin: :loveu: Dzień dobry! Ale w koło jest wesoło....:lol::lol::lol: PIKA napisał(a):O matko jakie psie nieszczęście :evil_lol: Straszne nieszczęście...częste mycie skraca życie :evil_lol: a on chce być psem długowiecznym. Miałam się dziś wybrać na spacer na plażę z tym diabełkiem, ale nie mogę rozgryźć pogody. Raz pochmurno, raz słoneczko, znowu pochmurno jakby miał padać śnieg z agrestem... Albi i tak zostanie w domku, bo nie zmieści się do fury koleżanki. Tzn, może by się zmieścił, ale będzie tam Kiara więc mogłoby nic z wozu nie zostać. ta pogoda jest do bani....:shake: Quote
małyskrzat Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ufff nadrobiłam 50 stron galerii(zatrzymałam się na podróży do Egiptu) i jestem na bierząco:lol: Jak sprawa z działką??? Quote
AlKil Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Wytrwała jesteś !:crazyeye: Z działką lipa coraz większa... jeśli coś z tego wyjdzie będzie to cud nad Wisłą...a ostatni taki cud był trochę dawno...:shake: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :cool1:u nas też , zimno i na dodatek coś gadali o śniegu:crazyeye:....brrrrrrrrr Quote
Sara_i_Aris Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 U mnie też brzydko, ciągle pada i w ogóle jest blee :mad: A miałam dzisiaj iść na łąkę i nic z tego :shake: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 O to nie tylko nam pokrzyżowało plany, my mieliśmy wybrać się na działkę i też nic z tego... Quote
małyskrzat Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 AlKil napisał(a):Wytrwała jesteś !:crazyeye: Z działką lipa coraz większa... jeśli coś z tego wyjdzie będzie to cud nad Wisłą...a ostatni taki cud był trochę dawno...:shake: buuuu ...szkoda.... ale ja wierzę w cuda:lol: u mnie podobny cud ma się stać:evil_lol: Quote
Recommended Posts