Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AlKil napisał(a):
Postaram się.. i muszę kupić podkładkę pod MYSZKĘ, bo mnie już nadgarstek boli...

Uważaj żeby Ci paluszki z myszki nie opsnęły się na czekoladke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pysia napisał(a):
Uważaj żeby Ci paluszki z myszki nie opsnęły się na czekoladke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

NIE PRZEPADAM ZA CZEKOLADĄ!!!!

Posted

AlKil napisał(a):
NIE PRZEPADAM ZA CZEKOLADĄ!!!!

Nie? :crazyeye: Przeciez Ty tez jesteś Ewa :evil_lol: Ta druga sięgajac po czekolade głaszcze myszkę :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie? :crazyeye: Przeciez Ty tez jesteś Ewa :evil_lol: Ta druga sięgajac po czekolade głaszcze myszkę :diabloti:

:multi: naszczescie jestem nie tą co druga Ewa:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

dobrze że nie mamy na imie Edyta :diabloti: bo Edyty lubią lufy :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):

Ja jestem skromną lufomanką ;) Nie to co Ty.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

AlKil napisał(a):
jestem Ewa, ale wolę ogórki kiszone!!!! Nie wiem czy one komponują się z myszką...

Vectra napisał(a):

AlKil napisał(a):
i nie gardzą mniejszym rozmiarem...:eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:osz w morde jeża ......mało nie spaskudzilam się od śmiechania:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Fajne foty :pEwuniu:loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja jestem skromną lufomanką ;) Nie to co Ty.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

znasz znaczenie tego słowa :razz: bo coś mi się zdaje że jest ci obce :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
A kto? A kto? :evil_lol:

O jaka Ciekawska...

evaxon napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: prosze nie kaz mi tego mowic:lol:

O, Tajemnicza...

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:osz w morde jeża ......mało nie spaskudzilam się od śmiechania:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Fajne foty :pEwuniu:loveu:

I byś pobrudziła to wszystko wysprzątane...:placz::placz:

Posted

Yorkie napisał(a):
Cześć :bigcool:
Foteczki są super i mają super komentarze, aż mi się nadal chce śmiać :grin: :loveu:

Dzień dobry!
Ale w koło jest wesoło....:lol::lol::lol:

PIKA napisał(a):
O matko jakie psie nieszczęście :evil_lol:

Straszne nieszczęście...częste mycie skraca życie :evil_lol: a on chce być psem długowiecznym.
Miałam się dziś wybrać na spacer na plażę z tym diabełkiem, ale nie mogę rozgryźć pogody. Raz pochmurno, raz słoneczko, znowu pochmurno jakby miał padać śnieg z agrestem... Albi i tak zostanie w domku, bo nie zmieści się do fury koleżanki. Tzn, może by się zmieścił, ale będzie tam Kiara więc mogłoby nic z wozu nie zostać.
ta pogoda jest do bani....:shake:

Posted

Wytrwała jesteś !:crazyeye:
Z działką lipa coraz większa... jeśli coś z tego wyjdzie będzie to cud nad Wisłą...a ostatni taki cud był trochę dawno...:shake:

Posted

AlKil napisał(a):
Wytrwała jesteś !:crazyeye:
Z działką lipa coraz większa... jeśli coś z tego wyjdzie będzie to cud nad Wisłą...a ostatni taki cud był trochę dawno...:shake:

buuuu ...szkoda....
ale ja wierzę w cuda:lol:
u mnie podobny cud ma się stać:evil_lol: