Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witaj Ewo!!
Nadrobiłam zaległości obejrzałam wszystkie fotencje przeczytałam foto-opowiesci rewelacyjne...jak zwykle usmiałam sie do łez :)
Widać że z tego Waszego "pola" najbardziej cieszy sie Albercik :)
Hihi tu to uszka ma ja zajec :D

Słodka ta jego radość:)

Tulaski dla moich ulubieńców :calus:
Pozdrowionka dla Ciebie Ewo i moc gorących buziaczków!!
Dobrej nocki !! :)

Posted

Yorkie napisał(a):
Witaj Ewa!

Gimnastyka języka :evil_lol:

A tu gimastyka łap :evil_lol:

Wiesz, moje psy są po nauce tańca brzucha, z gimnastyką za pan brat...

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak zwykle fotorelacja i komenty extra:multi:

O witaj Łaskawa Alicjo! :evil_lol:

Pegaza napisał(a):
Boziu znalazł sobie bida taką swoją małą kałuże:eviltong:

jaki on musiał byc szczęśliwy :lol:

madzia i medor napisał(a):
:evil_lol:Uwielbiam Twoje foto - reportaże:evil_lol:

Kasia_zg napisał(a):
Witaj Ewo!!
Nadrobiłam zaległości obejrzałam wszystkie fotencje przeczytałam foto-opowiesci rewelacyjne...jak zwykle usmiałam sie do łez :)
Widać że z tego Waszego "pola" najbardziej cieszy sie Albercik :)
Hihi tu to uszka ma ja zajec :D

Słodka ta jego radość:)

Tulaski dla moich ulubieńców :calus:
Pozdrowionka dla Ciebie Ewo i moc gorących buziaczków!!
Dobrej nocki !! :)

Witaj Kasiu! Oj cieszy sie cieszy :multi:

Gosiek napisał(a):
cześć Ewcia

działeczka jak marzenie - i okolice cudne i terenu pod dostatkiem :loveu:
ach jakie psiaki bedą szczęśliwe :multi:

hahha boska fota

Cześć Gosiu!
najmniej szczęśliwa z naszej rodzinki jest Madzia. Ona to taki mieszczuch, w naturze jest za dużo mrówek, much, żuczków itp...:evil_lol:

mój synuś wczoraj napisał eska. " widziałem niufa".:evil_lol: Mamunia drążyła i łaskawca napisał, że przedwczoraj był w kopalni węgla, wczoraj jechali do ratusza na spotkanie z prezydentem i był z tamtą rodziną na lodach i zafundowali mu spagetti ice. Wydał już 5 euro - znaczy się jakoś w sklepie się dogadał.

zaraz wstawię resztę zdjęć z pola.

Posted

Dzień dobry!
Udało mi sie tu dopchać. Wcale nie było to łatwe, bo jestem najmniejszy z nich wszystkich - no myszoskoczki są mniejsze, Johny też, ale one jakoś nie pchają się do internetu...

Na tym polu w końcu mnie puścili

pańcia ciągle grzebała w ziemi, zupełnie nie wiem po co wyrywała takie piękne trawki

i jeszcze była z tego zadowolona

ja tam wolałem sobie pobiegać

Madzia nie była taka chętna do prac ziemnych, wolałą się ze mną pobawić..

coś mi tam rzucała, ale nie wiem co, bo nie mogłem tego znaleźć

chociaż szukałem

widocznie to coś było strasznie małe

ale co tam, poszukać sobie mogłem

miałem czas

może pani miała rację

za dużo tej zieleniny tu rośnie

i przez to trudno coś znaleźć

to niech się weźmie porządnie do roboty

pan też dzielnie pracował, zawsze miał jakieś zajęcie

Magda drażniła nas żrąc kotleta

a mnie dała tylko trawkę do powąchania

Albert się zamyślił

mój pan to żadnej pracy się nie boi

a pańci udało się tylko tyle zieleniny powyrywać.

w dodatku była z siebie dumna. Nie wiem dlaczego, byliśmy tam ładnych parę godzin, a tak mało zrobiła. Tych ludzi to naprawdę czasami trudno pojąć...

cdn...

Posted

Witaj:lol:
lubie yorki oglądac w ruchu ten włos rozwiany:loveu:

Bozie az Albiemu ślina pociekła:eviltong:

takie leżenie to tez czasem jest męczące:eviltong: wiem coś o tym wiem:eviltong:

ooo coś sie zaczyna dziać:lol:

pozdrawiam :lol:

Posted

AlKil napisał(a):

Na tym polu w końcu mnie puścili

kwiaty we włosach ....potargał wiatr.......:loveu: :loveu:

jak widac ponizej nie killera ale i ALbert cierpaił katusze......:diabloti:

Albert się zamyślił - to widac....filozof czy co...??

dzielna jestes z tymi trawkami i krzaczkami....normalnie az szok...

Posted

Kobieto :crazyeye: Toż Ty jesteś wyczynowiec :crazyeye: Ja po zasadzeniu 8 drzewek padłam na kolana :cool1: Kręgosłup mnie zmusił :shake: A tu tyyyyyyyyyyyyyle pola :crazyeye:

Ballada nadal smyk jest :evil_lol: Waży dzisiaj 5.12 kg. Jest ruchliwa nadal strasznie i ma dzikie pomysły. Nosi w zębach łyżke, kore z drzewa itd....Nad matką i nad nami się znęca niemiłosiernie obgryzając nas gdzie popadnie :mad: A jak podnoszę głos to wystawia jęzor , macha ogonem i podszczekuje z debilnym uśmiechem :evil_lol:Wiesz...Chyba ja rozpuszczamy :diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):

pan też dzielnie pracował, zawsze miał jakieś zajęcie

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ewa!!! Dziewczyno droga, rozwalisz sobie kręgosłup!!!
Drzewka według mnie sadzisz za gęsto, ale może zdjęcie przekłamuje.
Na działce na Mazurach,zrobiliśmy taki błąd. Trzeba było potem część
wycinać.
Widzę,że ze strony Tz masz taką samą pomoc jak ja:evil_lol:
To pocieszające.:lol:

Posted

Puk puk
Przynoszę ostatnie doniesienia o Balladzie :cool3:
O 6 rano było jak codzień karmienie. Po nim Ballada postanowiła za wszelką cene się wydostać co sygnalizowała koncertem na cały Sarnów :mad: Karol i Juliusz przybiegli z góry myśląc że ktoś obdziera szczeniaka ze skóry :evil_lol: A anielica będa prawie na szafce wrzeszczała ile sił w płucach :angryy: Słychać było że tych sił ma więcej niż nasza trójka :crazyeye: Nie chcąc rozwydrzać śpiewaczki pozwoliliśmy jej się drzeć:diabloti: Jest tak uparta ze w koncu wylazła :mad: Nie pytajcie jak bo ja w tym czasie wieszałam pranie....Zastanowiła mnie tylko cisza :roll:
Jak jestem w pokoju to Trole mogą sobie chodzić po nim. Tylko im chodnik rozkładam bo śliskie panele nie są dobrym pomysłem na chodzenie dla gówniarstwa ;) Ale jak nikogo nie ma w pokoju to niestety - to komputerowy pokój wiec kabli jest sporo - Trole muszą bezpiecznie siedzieć w kojcu. Co jak wyżej napisałam nie podoba się mającej inną wizje spędzania czasu Balladzie :cool1:
Ewa zastanów się bo ta cholera nie dość że jest chyba bardziej od Zmorki uparta to jeszcze myśli jak Zmorka :crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):
Puk puk
O 6 rano było jak codzień karmienie. Po nim Ballada postanowiła za wszelką cene się wydostać co sygnalizowała koncertem na cały Sarnów :mad: Karol i Juliusz przybiegli z góry myśląc że ktoś obdziera szczeniaka ze skóry :evil_lol: A anielica będa prawie na szafce wrzeszczała ile sił w płucach :angryy: Słychać było że tych sił ma więcej niż nasza trójka :crazyeye: Nie chcąc rozwydrzać śpiewaczki pozwoliliśmy jej się drzeć:diabloti: Jest tak uparta ze w koncu wylazła :mad: Nie pytajcie jak bo ja w tym czasie wieszałam pranie....Zastanowiła mnie tylko cisza :roll:
Jak jestem w pokoju to Trole mogą sobie chodzić po nim. Tylko im chodnik rozkładam bo śliskie panele nie są dobrym pomysłem na chodzenie dla gówniarstwa ;) Ale jak nikogo nie ma w pokoju to niestety - to komputerowy pokój wiec kabli jest sporo - Trole muszą bezpiecznie siedzieć w kojcu. Co jak wyżej napisałam nie podoba się mającej inną wizje spędzania czasu Balladzie :cool1:
Ewa zastanów się bo ta cholera nie dość że jest chyba bardziej od Zmorki uparta to jeszcze myśli jak Zmorka :crazyeye:

czesc...znaczy sie slaba nie jest:lol:
dzielne dziewcze.....

Ewa nie zastanawiaj sie jest slodka Ballada;)

Posted

cześć Ewcia - podziwiam bardzo za zapał z tym sadzeniem. Oj namęczysz sie nieźle żeby np skosić trawkę :diabloti:

a sunieczka :lol::lol::lol: rewelecyjnie rozbrykana - aż zazdroszczę takiego żywotnego szkraba :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Witaj:lol:
lubie yorki oglądac w ruchu ten włos rozwiany

Bozie az Albiemu ślina pociekła

takie leżenie to tez czasem jest męczące wiem coś o tym wiem:eviltong:

ooo coś sie zaczyna dziać

pozdrawiam :lol:

DZień dobry! Włos rozwiany a potem trzeba czesać:diabloti:

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
dzielna jestes z tymi trawkami i krzaczkami....normalnie az szok...

To dopiero początek :diabloti:

Pysia napisał(a):
Kobieto Toż Ty jesteś wyczynowiec :crazyeye: Ja po zasadzeniu 8 drzewek padłam na kolana Kręgosłup mnie zmusił A tu tyyyyyyyyyyyyyle pola :crazyeye:

Ballada nadal smyk jest Waży dzisiaj 5.12 kg. Jest ruchliwa nadal strasznie i ma dzikie pomysły. Nosi w zębach łyżke, kore z drzewa itd....Nad matką i nad nami się znęca niemiłosiernie obgryzając nas gdzie popadnie :mad: A jak podnoszę głos to wystawia jęzor , macha ogonem i podszczekuje z debilnym uśmiechem Wiesz...Chyba ja rozpuszczamy :diabloti:

mój kochany pomysłowy Dobromir :evil_lol:

dealer napisał(a):
dzien dobry Ewo ogrodniczko:)

dzień dobry haha...:lol:

Vogue napisał(a):
Ewa!!! Dziewczyno droga, rozwalisz sobie kręgosłup!!!
Drzewka według mnie sadzisz za gęsto, ale może zdjęcie przekłamuje.
Na działce na Mazurach,zrobiliśmy taki błąd. Trzeba było potem część
wycinać.
Widzę,że ze strony Tz masz taką samą pomoc jak j
To pocieszające.:lol:

Witaj. Kręgosłup mam już popsuty, więc se mięśnie wzmacniam...:diabloti:
wiem, że za gęsto i byle jak, poprawi się lekko, bo jak je sadzilismy, to na biegu, coby nie obeschły i na dokładkę nie było sznureczka, żeby móc granicę zaznaczyć Tz kopał dołki i gdzie wykopał tam wsadziłyśmy...

Pysia napisał(a):
Puk puk
O 6 rano było jak codzień karmienie. Po nim Ballada postanowiła za wszelką cene się wydostać co sygnalizowała koncertem na cały Sarnów Karol i Juliusz przybiegli z góry myśląc że ktoś obdziera szczeniaka ze skóry A anielica będa prawie na szafce wrzeszczała ile sił w płucach Słychać było że tych sił ma więcej niż nasza trójka :crazyeye: Nie chcąc rozwydrzać śpiewaczki pozwoliliśmy jej się drze Jest tak uparta ze w koncu wylazła :mad: Nie pytajcie jak bo ja w tym czasie wieszałam pranie....Zastanowiła mnie tylko cisza :roll:
Jak jestem w pokoju to Trole mogą sobie chodzić po nim. Tylko im chodnik rozkładam bo śliskie panele nie są dobrym pomysłem na chodzenie dla gówniarstwa ;) Ale jak nikogo nie ma w pokoju to niestety - to komputerowy pokój wiec kabli jest sporo - Trole muszą bezpiecznie siedzieć w kojcu. Co jak wyżej napisałam nie podoba się mającej inną wizje spędzania czasu Balladzie

Moja śpiewaczka operowa...:loveu: Niech myśli, niech kombinuje, to i ja się przy niej rozwinę umysłowo...:loveu:

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
czesc...znaczy sie slaba nie jest:lol:
dzielne dziewcze.....

Ewa nie zastanawiaj sie jest slodka Ballada;)

nie zastanawiam się...:diabloti:

Gosiek napisał(a):
cześć Ewcia - podziwiam bardzo za zapał z tym sadzeniem. Oj namęczysz sie nieźle żeby np skosić trawkę :diabloti:

a sunieczka :lol: rewelecyjnie rozbrykana - aż zazdroszczę takiego żywotnego szkraba :loveu:

Kupię se traktorek do koszenia...:evil_lol: I tak nie będziemy od razu używać całej działki.
Balladka jest cudowna...:loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
a obórkę już macie ? :diabloti:

prosiłam Cię o projekt tego pięknego zielonego domku, to mi nawet nie odpowiedziałaś...:placz: i nie mam domku dla specjalnych gości, a Ty krzyczysz o obórkę...:placz:

Posted

AlKil napisał(a):
prosiłam Cię o projekt tego pięknego zielonego domku, to mi nawet nie odpowiedziałaś...:placz: i nie mam domku dla specjalnych gości, a Ty krzyczysz o obórkę...:placz:

Jesli tylko chcesz to zapraszam i sobie weź śliczny , gościnny , domek , zielony , z firankami :diabloti:

bo tak czy siak i tak go czeka randka z fadromą :cool3: :cool3:
a domek ma fundament betonowy i podpiwniczony :loveu: :loveu: śliczny jest :angryy:

Posted

Vectra napisał(a):
Jesli tylko chcesz to zapraszam i sobie weź śliczny , gościnny , domek , zielony , z firankami :diabloti:

bo tak czy siak i tak go czeka randka z fadromą :cool3: :cool3:
a domek ma fundament betonowy i podpiwniczony :loveu: :loveu: śliczny jest :angryy:

Nie wiem czy mi się do fury zmieści... Jak dasz mi projekt, to zbuduje brata bliźniaka :lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Nie wiem czy mi się do fury zmieści... Jak dasz mi projekt, to zbuduje brata bliźniaka :lol:

a skąd ja ci kurde projekt wezmę :crazyeye: :crazyeye: ten domek był jako gratis do działki :diabloti: :diabloti: