AlKil Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:w sam raz dla Ozzulka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Killery;) CZeść Ozzulce! Właśnie, róż w modzie, może chociaż różowiutka piłeczka??? Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Nie wiem, czy ja dziś tu byłam, czy nie byłam:hmmmm::hmmmm::hmmmm: więć Witam:hand: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Szukam dla Alberta tej różowej chusty i nie mogę znaleźć :angryy: Przecież chłopak kompleksów bez niej dostanie :placz: Słuchaj!! A może różowy krawat? :diabloti: Quote
AlKil Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie wiem, czy ja dziś tu byłam, czy nie byłam:hmmmm::hmmmm::hmmmm: więć Witam:hand: Nie byłaś... witaj...:lol: Pysia napisał(a):Szukam dla Alberta tej różowej chusty i nie mogę znaleźć :angryy: Przecież chłopak kompleksów bez niej dostanie :placz: Słuchaj!! A może różowy krawat? :diabloti: Oj Pysiu, różowy krawat też będzie boski!!! Albert na pewno się ucieszy!!!:multi: Quote
Alicja Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='AlKil']CZeść Ozzulce! Właśnie, róż w modzie, może chociaż różowiutka piłeczka???:diabloti:tak bardzo lubie ....taki majtkowy róż:evil_lol::evil_lol::evil_lol:napewno zakupie:eviltong: Quote
Hanna R. Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Halo, halo Ewa ! Optuję za różowym krawatem ! :multi: Prosze wziąć mój głos pod uwagę ! Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Halo, halo Ewa ! Optuję za różowym krawatem ! :multi: Prosze wziąć mój głos pod uwagę ! Haniu ale przecież Ewa napisała ze to świetny pomysł...Już nie trzeba głosować ;) Spóźniłaś się :diabloti: Quote
małyskrzat Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 no to kiedy będą fotki Alberta w gustownym krawaciku?:) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Czesc dziewczyny..... przyszlam sie przywitac i zyczyc milego wieczorku...... jak poszukiwania krawatu - rozowego??? Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Na razie nie mam kiedy poszukać krawatu :shake: Ewcia jak tam idą prace domowe? ;) Quote
AlKil Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:tak bardzo lubie ....taki majtkowy róż:evil_lol::evil_lol::evil_lol:napewno zakupie:eviltong: Ozzulec się ucieszy!;) [quote name='HankaRupczewska']Halo, halo Ewa ! Optuję za różowym krawatem ! :multi: Prosze wziąć mój głos pod uwagę ! Witaj Haniu! Jasne, że biorę... Już to widzę jak idę na spacer w białej bluzeczce, Albert w różowym krawacie, Killuś w błękitnych papilotkach i niunia z różową kokardą...:loveu: Cała wieś wylegnie ze swych domów!!!:evil_lol: [quote name='Pysia']Haniu ale przecież Ewa napisała ze to świetny pomysł...Już nie trzeba głosować ;) Spóźniłaś się :diabloti: Hania reaguje z opóźnieniem, bo jest zajęta rzucaniem jaj...:eviltong: [quote name='małyskrzat']no to kiedy będą fotki Alberta w gustownym krawaciku?:) to zależy od Pysi...:lol: [quote name='PIKA']Cześc :multi: Cześć!!!:multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc dziewczyny..... przyszlam sie przywitac i zyczyc milego wieczorku...... jak poszukiwania krawatu - rozowego??? Przeczesujemy rynek... [quote name='Pysia']Na razie nie mam kiedy poszukać krawatu :shake: Ewcia jak tam idą prace domowe? ;) Prace domowe na razie leżą, bo Madzia ma we wtorek i środę testy...:placz: Za to po południu lecę pakować sklep w ramach treningu!:diabloti: Quote
Pysia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 AlKil napisał(a):Ozzulec się ucieszy!;) Witaj Haniu! Jasne, że biorę... Już to widzę jak idę na spacer w białej bluzeczce, Albert w różowym krawacie, Killuś w błękitnych papilotkach i niunia z różową kokardą...:loveu: Cała wieś wylegnie ze swych domów!!!:evil_lol: Hania reaguje z opóźnieniem, bo jest zajęta rzucaniem jaj...:eviltong: to zależy od Pysi...:lol: Cześć!!!:multi: Przeczesujemy rynek... Prace domowe na razie leżą, bo Madzia ma we wtorek i środę testy...:placz: Za to po południu lecę pakować sklep w ramach treningu!:diabloti: Witaj Ewciu :) Sklep też przenosisz? Łobuzy pojadły i się kokoszą :diabloti: Ćwiczą mięśnie :evil_lol: I płuca :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Ewciu :) Sklep też przenosisz? Łobuzy pojadły i się kokoszą :diabloti: Ćwiczą mięśnie :evil_lol: I płuca :evil_lol: Na razie zamykam. Nie bedę miała na niego czasu...tym bardziej, że Jarek w sezonie ma robotę od świtu do nocy, a ktoś musi tego wszystkiego dopilnować. no i muszę mieć dużo czasu dla małej Zmorki.:loveu: madzia i medor napisał(a):Cześć Ewo:loveu::loveu: Cześć Różowa! Quote
Gosiek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 czesć Ewcia zdecydowanie Killusiowi o ptaszka szło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: filmik swietny :loveu: nie masz takich wiecej? Quote
AlKil Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Gosiek']czesć Ewcia zdecydowanie Killusiowi o ptaszka szło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: filmik swietny :loveu: nie masz takich wiecej? Witaj Gosiu! Na razie filmików brak, ale da się coś zrobić... później...:diabloti: [quote name='barbara.h']ech, fotek niet! to spadam :shake: Cześć Basiu! ;) Moje starsze dziecię się uczy...:evil_lol: Jutro o tej porze będę gryźć paluchy i rwać włosy z głowy. Mam nadzieję, że jej wiedza gdzieś nie wyparuje... Gdy dziś rano weszłam do pokoju stwierdziłam, że posiada wybitny talent w robieniu bałaganu... Ale jej to wybaczyłam... do środy po południu! Potem będzie robiła błysk! Oto widok strudzonej uczennicy przed testami... nawet udało się jej wkomponować w to wszystko psa... Za to Killerowi chyba nie będę robiła już zdjęć... Na dźwięk wysuwanego obiektywu zrywa się i leci po piłkę lub maskotkę i zaczyna ją szarpać. Wszystkie zdjęcia są jednakowe...:placz: albo pcha się przed sam obiektyw i jeszcze szczeka jak odwracam aparat w innym kierunku :diabloti: za Albert ma totalnie wywalone na aparat Lecę do garów, jak to mi kochana koleżnka zalecała!!! :loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dzieńdobry!! Wkońcu znalazłam chwilke by zajrzeć do moich ulubieńców, wnikliwie wszystko przeczytałam i nic innego mi nie pozostaje jak tylko pogratulować decyzji o maleńkiej niuńce dla Albercika...Hmm tylko ciekawe co na to powie Kilerek?....Apropo Kilusia to słoko wyszedl na filmiku...Oj Ewuniu jak mogłaś nie załapać że Kilerkowi spodobał sie ten ptaszek ;) Hmm a że tutaj jej sie dało wkomponować jesczze psa to znaczy że bałagan jesczze pod kontrolą ;) Hihi rewelacja...z Kilerka jest urodzony model... Oj Ewuniu nie czepiaj sie go az tak bardzo zobacz na tej foteczce wyszedl na bardzo rezolutnego psiaczka ;) On przecież stara sie jak może :D Super foteczki...Tulaski dla kochanych chłopaków:loveu: i buziaczki dla Ciebie Ewuniu... Przyjemnego i milusiego dzionka Wam życze!! Quote
Basia_Sz Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Witaj Ewuniu :loveu: Śliczne fotki :evil_lol: Skąd ja znam ten twórczy nieład... :roll: A Albert ma takie kochane pyszczysko, że normalnie nic, tylko całować :loveu: Taki wielki słodki miśkowaty poczciwina :loveu::loveu::loveu: A Kiluś łobuziak też cudowny :loveu: Miłego dzionka! :multi: Quote
Alka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 cześc Ewo! Czy u Was tez takie piekne słoneczko? Cieplutki dzionek się zapowiada ...:multi::multi: Ewo,te nasze małe futrzaki chyba wszystkie tak mają ,jak Tuffi widzi aparat to od razu po piłeczkę i dalej pozować ...:evil_lol::evil_lol: widać aparacik kocha Killerka, nawet potargany wygląda cudnie ...:loveu::loveu: Quote
agbar Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dzien doberek:multi: witam po krotkiej nieobecnosci :) Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 witanko:multi: haha za to u mnie jest inaczej:evil_lol: jak Tigra szaleje po domu i chce jej robic foty to ona stwoerdza ze idzie spac:roll: :roll: :roll: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dobereczek .......różowych akcesoriów u nas brak;) Quote
Recommended Posts