Kamila28 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 już napisałam, czekamy może chociaż jakiś odcinek ktoś może pojechać??? Quote
carolinascotties Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 trzeba przejrzec mape dogo - http://mapapomocy.dogomania.pl/cat.php?id=54 i wstek transportowy Quote
Maruda666 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Chesterku, na pewno jakiś grosik dołożę abyś mógł wreszcie znaleźć się w domu :). Kamila, majchętniej za kilka dni ( po wypłacie), ale jeżeli trzeba na już to pisz - 50 zł dołożę. Quote
Kamila28 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Marudo, wielkie, wielkie dzięki ;) :loveu::loveu::loveu: Quote
Kamila28 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Słuchajcie, mam już wstępnie umówiony transport Kraków- Chełm, jutro mi to znajoma potwierdzi, transport jest płatny, ale mam nadzieje, że to już właścicielka na siebie weźmie Potrzebujemy transport Legnica_Kraków, ewentualnie, ja mogę podjechać jakiś odcinek Quote
Kamila28 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 potrzebny transport Opole-Tarnów na środę!!!! Quote
Onaa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Brat Ingrid jeździ na trasie Wrocław - Katowice, chyba dwa razy w tygodniu. Quote
Onaa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Oprócz tego Doda_ i Nikus w okolicach woj. śląskiego. Quote
Kamila28 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 czy mogę prosić o jakieś namiary na te osoby??? Quote
Onaa Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Kamila28']czy mogę prosić o jakieś namiary na te osoby??? Najlepiej napisz pw, ja nie mam telefonów do tych osób. A tutaj wątek Dody: http://www.dogomania.pl/threads/185565-Transporty-na-ca%C5%82ym-terenie-Polski-%28mieszkam-w-Sosnowcu-k.-Katowic%29 Quote
Doda_ Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 jestem:) znalezliscie transport jakis czy nie? szukacie z wroclawia prosto do krakowa? Quote
wishina Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Doda_ napisał(a):jestem:) znalezliscie transport jakis czy nie? szukacie z wroclawia prosto do krakowa? Nie chcę sie wypowiadać za organizatorkę, ale też wpominała o opcji Wrocław - Kraków. A potrzebujemy jeszcze z Krakowa na zachód kawałeczek. Na przykład Kraków - Tarnów lub Kraków - Połaniec. Może być Kraków - Rzeszów. Quote
Kamila28 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 rozmawiałam dziś z Pania która adoptuje tego psiaka, powiedziałam o możliwościach transportu i kosztach Ma jeszcze pytać znajomych czy by z nią nie pojechali po psiaka do Krakowa, juto ma mi dać znać - wiadomo pewnie liczy koszta.... Więc na razie czekam.... Co do kastracji, chcemy to wszystko jakoś dobrze zgrać, bo nie bardzo jest gdzie przetrzymać psiaka po zabiegu, możemy góra 2 dni (trochę nam się pokomplikowało), pytałam weterynarz, jesli zabieg zrobimy w poniedziałęk to w środę spokojnie może jechać Quote
Kamila28 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Czy ktoś jeszcze może wspomóc Chesterka finansowo???? Quote
Maruda666 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Chesterku, do góry psinka!! Pokazuj się, zbieraj pieniążki na lepsze życie :multi::multi::multi: Quote
wishina Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Z braku odpowiedzi wysłałam PW do wszystkich z mapy pomocy dogo z woj małopolskiego i podkarpackiego... może cos sie uda zorganizować... Kto zrobi śląskie i opolskie? Załączma treść: "Witam, szukamy za zwrotem kosztów transportu w środę dla Sky Teriera, zdrowego, kastrowanego, który jedzie do DS ze schroniska. Potrzebny transport na trasie Opole - Kraków oraz Kraków - Połaniec lub Kraków - Rzeszów. Pomogłabyś w transporcie? Pozdrawiam ............ http://www.dogomania.pl/threads/184136-Chester-skye-terier-szansa-na-DS-potrzebne-pieni%C4%85%C5%BCki-na-kastracj%C4%99-i-transport!!!!! " Quote
Onaa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Napisałam na poprzedniej stronie że jest ktoś jeździ na trasie Wrocław-Katowice. Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Kamiluś, ja się nie odzywam bo za bardzo nie moge pomóc :shake: Quote
wishina Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 No to mam dobre wieści. Od Krakowe jest transport w środę :) Zostaje więc tylko odcinek Opole - Kraków. Quote
wishina Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 OK, załatwiłam resztę trasy. Trzeba by podsumowanie zrobić. Z moich informacji Opole --> Kraków 200 zł (SzczepoN) (bo bramki, ale moze sie uda cos taniej) Kraków --> Stalowa Wola (ja) 100 zł Stalowa Wola --> Chełm (Monka-stw) 90 zł Kto bierze psiaka do Opola i jak koszty? Quote
Kamila28 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 dziewczyny, jestem na szkoleniu, więc tak szybko, jak coś to ja pojadę do Opola z Chesterem, tylko napiszcie o której mam być, koszty z Legnicy do Opola biorę na siebie Quote
wishina Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 A jak będzie z pieniążkami? Kto rządzi funduszami Chestera? Potrzeba 390 zł. A w kwestii wyjazdu: Chester na 12 musi być w Krakowie. Zapytam, na którą musi być w Opolu w takim razie. A właśnie po co w Opolu? Nie lepiej gdzieś po drodze na trasie? Quote
wishina Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Halo, halo przypominam siez rozliczeniem. Kto zbiera pieniażki? Quote
Recommended Posts