Great Hope Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Muszę się nie skromnie przyznać, że sama go strzygłam :) Ogłoszeń nie ma chociaż wykupiliśmy pakiecik na bazarku, ale jeszcze nie wysłaliśmy żadnych danych ani treści ogłoszenia no bo jak ktoś się zdecyduje na Chesterka to już nie będzie odwrotu :( No i jakoś tak się zbieram do tych ogłoszeń i zebrać się nie mogę :p Quote
carolinascotties Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Great Hope - gratuluje dobrej reki!!! rozumiem Wasza zwloke... Chester na pewno juz zagoscil w waszych sercach... Quote
Kamila28 Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Jest cudny, więc na pewno Wasze serducha podbił ;) Quote
carolinascotties Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Great Hope - czy mozesz napisac, co aktualnie u Chestera? wiem, ze chcecie go oddac... ale czy macie kogos na oku? czy wykupilas ogloszenia? martwie sie tym psem... Quote
Recommended Posts