Jump to content
Dogomania

***Temat zamykam Chester, skye terier znów szuka domu, niestety nie toleruje psów :(

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, Chester szuka nowego domu, bo wujek z ciocią wyjeżdżają na urlop. Oni po stracie swojego psa ( pitbula) który zachorował na raka nie chcą już psa, bo nie chcą już czuć tego co czuli kiedy Poker odszedł. U mnie nie zostanie, chcemy mieć drugiego psa, chcemy by był to jakiś biedak ze schroniska, bardzo chcemy, ale nie kosztem naszego boksera. Kiedy Chester się pojawił, bokser był zaszczuty, chodził ciągle najeżony, na ugiętych nogach, nie chciał jeść. Zachowywał się jak chory :(

Posted

" Witam, nazywam się Chester, jestem ślicznym sky terierem. Moje życie do tej pory nie było łatwe, kiedyś miałem dom i pańcia który o mnie dbał, dlaczego mnie oddał, nie wiem:( Spędziłem kilka miesięcy w schronisku, nikt mnie nie zaważał, nikt mnie nie chciał bo byłem jednym wielkim kłębkiem filcu. Od tygodnia jestem w domu tymczasowym, jestem już ostrzyżony i wykąpany, czuję się co raz lepiej. Biegam już za piłeczką i uwielbiam spacery. Mój tymczasowy pańciu mówi, że jeszcze nie spotkał tak grzecznego psa, który niczego nie niszczy nawet jak zostaje na kilka godzin sam :) Nie szczeka, nie wyje, swoje potrzeby załatwia tylko na dworze, nie wskakuje na wersalki i fotele bez pozwolenia.

Niestety nie lubię konkurencji ze strony innych psów, chcę Cię mieć na wyłączność :) Nie pewnie czuję się też w obecności małych dzieci.

P.s. Zanim klikniesz kup teraz, zastanów się czy na pewno będziesz potrafił być moim przyjacielem ?
Czy nie oddasz mnie po kilku dniach, albo jak ci się znudzę ?
Czy nie zostawisz mnie, gdzieś na ulicy, w lesie , na działce ?
Czy będziesz dbał o moje futerko ?
Czy na pewno będę miał co jeść ?
Czy masz wystarczająco dużo czasu by wychodzić ze mną na spacery ?

Jeżeli odpowiedziałeś pozytywnie na wszystkie pytania, to nie zastanawiaj się dłużej, czekam na Ciebie w Legnicy a to numer do mojego tymczasowego domku :) 723 2000 38

Chester jest odrobaczony, odpchlony, zaszczepiony przeciw wściekliźnie i posiada chip :)

Posted

Bardzo proszę o wystawienie chestera na allegro i innych stronach allegro zablokowało mi konto :( Że niby nie wystawia się aukcji grzecznościowych, chamstwo :( Powiedzcie mi proszę gdzie to trzeba wejść na bazarek, żeby wykupić ogłoszenia, ja zapłace chociaż tyle mogę zrobić.