carolinascotties Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 na to wyglada... skoro Great Hope chce zrobic mu allegro - Great Hope - prosze o tekst do ogloszenia i dane kontaktowe Quote
Great Hope Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Tak, Chester szuka nowego domu, bo wujek z ciocią wyjeżdżają na urlop. Oni po stracie swojego psa ( pitbula) który zachorował na raka nie chcą już psa, bo nie chcą już czuć tego co czuli kiedy Poker odszedł. U mnie nie zostanie, chcemy mieć drugiego psa, chcemy by był to jakiś biedak ze schroniska, bardzo chcemy, ale nie kosztem naszego boksera. Kiedy Chester się pojawił, bokser był zaszczuty, chodził ciągle najeżony, na ugiętych nogach, nie chciał jeść. Zachowywał się jak chory :( Quote
Great Hope Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 " Witam, nazywam się Chester, jestem ślicznym sky terierem. Moje życie do tej pory nie było łatwe, kiedyś miałem dom i pańcia który o mnie dbał, dlaczego mnie oddał, nie wiem:( Spędziłem kilka miesięcy w schronisku, nikt mnie nie zaważał, nikt mnie nie chciał bo byłem jednym wielkim kłębkiem filcu. Od tygodnia jestem w domu tymczasowym, jestem już ostrzyżony i wykąpany, czuję się co raz lepiej. Biegam już za piłeczką i uwielbiam spacery. Mój tymczasowy pańciu mówi, że jeszcze nie spotkał tak grzecznego psa, który niczego nie niszczy nawet jak zostaje na kilka godzin sam :) Nie szczeka, nie wyje, swoje potrzeby załatwia tylko na dworze, nie wskakuje na wersalki i fotele bez pozwolenia. Niestety nie lubię konkurencji ze strony innych psów, chcę Cię mieć na wyłączność :) Nie pewnie czuję się też w obecności małych dzieci. P.s. Zanim klikniesz kup teraz, zastanów się czy na pewno będziesz potrafił być moim przyjacielem ? Czy nie oddasz mnie po kilku dniach, albo jak ci się znudzę ? Czy nie zostawisz mnie, gdzieś na ulicy, w lesie , na działce ? Czy będziesz dbał o moje futerko ? Czy na pewno będę miał co jeść ? Czy masz wystarczająco dużo czasu by wychodzić ze mną na spacery ? Jeżeli odpowiedziałeś pozytywnie na wszystkie pytania, to nie zastanawiaj się dłużej, czekam na Ciebie w Legnicy a to numer do mojego tymczasowego domku :) 723 2000 38 Chester jest odrobaczony, odpchlony, zaszczepiony przeciw wściekliźnie i posiada chip :) Quote
Great Hope Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Bardzo proszę o wystawienie chestera na allegro i innych stronach allegro zablokowało mi konto :( Że niby nie wystawia się aukcji grzecznościowych, chamstwo :( Powiedzcie mi proszę gdzie to trzeba wejść na bazarek, żeby wykupić ogłoszenia, ja zapłace chociaż tyle mogę zrobić. Quote
carolinascotties Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 tu jest ten bazarek - http://www.dogomania.pl/threads/188148-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!-70-stron-jedyne-10z%C5%82-na-Fundacj%C4%99-AST o allegro nei wiem, kogo prosic - KTO MOZE ZROBIC ALLEGRO DLA PSIUTKA? edit - a tekst do ogloszenia swietny! Quote
carolinascotties Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 nie - terierkowo. fora. pl - dzial teriery w potrzebie ja tam na biezaco wklejam informacje...ale moze dobrze, gdybys Great Hope tam zajrzala:) Quote
Maruda666 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Coś nie ma szczęścia ten Chesterek :( Mały, pokazuj się, domek na pewno już gdzieś czeka. Przy okazji cichutko zaproszę na bazarek dla Stacyjki Maltusia, Chester może się nie obrazi ? http://www.dogomania.pl/threads/188794-KSIĘGARNIA-NA-BASIĘ-do-18.07.2010-godz.22-) Quote
carolinascotties Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 czy mozna prosic o zmiane tematu na bardziej aktualny - ze Chester znowu szuka domu - nie toleruje psow - cos w tym stylu.... Quote
carolinascotties Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 czy wszystko w porzadku z Chesterem.. troche mnie martwi ta cisza... Quote
carolinascotties Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Great Hope - prosimy o informacje - czy pies nadal jest w Waszej rodzinie? czykupilas zestaw ogloszen? a moze juz ktos sie odezwal? wypadlo mi z glowy - czy Chester jest PO kastracji? Quote
Kapsel Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Ja zaglądam, tylko czekamy na jakieś info :razz: Quote
carolinascotties Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 a czy ktos ma kontakt z Great Hope?? Quote
carolinascotties Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 :( moze gdzies wyjechali... kto moze miec namiary na Great Hope? :( Quote
Ewanka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Zaczynam się poważnie martwić o psiaka ... tylko jak sprawdzić, czy wszystko z nim w porządku? Quote
carolinascotties Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 kamila ja mam prosbe - czy mozesz w schronie zaciagnac jezyka, jak to bylo z ta adopcja? moze maja namiary na Great Hope? Quote
Kamila28 Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 postaram się coś dowiedzieć - ale wiecie ochrona danych i przychylność pracowników :( Quote
Recommended Posts