kora78 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 a Bella jest w wyborczej, na samym szczyci listy psow do adopcji, co z tego, bo bez zdjecia :( tylko jeden pies ze zdjeciem, a jest psow chyba ponad 20 :( foti od Blood sie przydadza. Bella ma serie ogloszen, ale cos cisza wciaz :( Syla jak z ta gazeta slaska? Quote
kora78 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 telefon milczy, jak zaklety :( Belka, co mozna jeszcze zrobic? jak Ci domu szukac? Quote
kora78 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 mialam dzis kilka wspanialych, cudownych tel od wspanialej pani, ktora chce belle z mezem adoptowac! pani jest zakochana, plakala w tel opowiadajac o swoim osie 17letnim, do ktorego belcia jest podobna pani z sercem na dloni mieszkanie. kedzierzyn kozle. szukamy na wizyte@!!!!! Quote
dominikabankert Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 szukamy szukamy belcia pedź do domku:) Quote
klaudiaaa Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 kora78 napisał(a):mialam dzis kilka wspanialych, cudownych tel od wspanialej pani, ktora chce belle z mezem adoptowac! pani jest zakochana, plakala w tel opowiadajac o swoim osie 17letnim, do ktorego belcia jest podobna pani z sercem na dloni mieszkanie. kedzierzyn kozle. szukamy na wizyte@!!!!! o kurcze.. oby się udało.. trzymam kciuki Quote
kora78 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Sylwia rozmawiala juz z ta pania. obie sie poryczaly, jak tak sobie gadaly... domek zapowiada sie naj, naj, najlepszy!!!!!! Quote
sylwiaso Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Cioteczki juz jestem!!!!!To jest najpiekniejszy dzien jaki mógł sie zdarzyć naszej kochanej Belci po pół roku siedzenia u cioci Belcia będzie miała CUDOWNY domek!!tak jak napisała Kora płakałyśmy z nową Pania Belci ze szczęścia!!!!! Quote
sylwiaso Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Nie moge w to wszystko uwierzyć!!!!po głosie już można poznać kim jest ta Pani słychać,że jest to Cudowny człowiek!Belciu nawet nie wiesz do jakiego domku ciocia cię zawiezie!Jadę do Krakowa 13.02 zawieść Gaje ze schroniska w Łowiczu i mogłabym zaraz zabrać Belcie Pani będzie się ze mną jeszcze kontaktować zawsze byłoby troszkę taniej na dwa psiaki!!!!Cioteczki jestem przeszczęśliwa!!!!!Jak zadzwoniłam do Kory to tak ze szczęścia krzyczałam,że pomyślałaś chyba,że zgłupiałam całkiem!!!!!!!!!!!!!! Quote
marta0731 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 sylwiaso napisał(a):Cioteczki jestem przeszczęśliwa!!!!!Jak zadzwoniłam do Kory to tak ze szczęścia krzyczałam,że pomyślałaś chyba,że zgłupiałam całkiem!!!!!!!!!!!!!! Oj żebyś wiedziała Sylwuś, Kora Cię nie poznała prawie :hmmmm:;););) CO ZA CUDNE WIEŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laola: Quote
kora78 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Sylwia! jak ja sobie to przypomne to znow pekac ze smiechu zaczynam! jeszcze Ciebie w takiej akcji nie slyszalam!!! :D :)))))) super wszystko by pasowalo nawet z tym transportem. mamy prawie tydzien na wizyte u pani, ale wg mnie to formalnosc! wyslalam pm do 3 osob i czekam na odp. ci Panstwo mi mowili,ze sami pojada, dopytywali, jaka to miejscowosc, zapisywali, nie przerazili sie odlegloscia. oni wszystko zrobia dla Belli! swojego psa wyciachali, a ludzie i msie dziwli,ze kalecza psa. Belle tez by cichneli, gdyby tego nie miala, bo sa przeciwni rozmnazaniu. karmia suchym i gotowanym. piesek ma zaproszenie do lozka, ale ten poprzedni wolal swoje ukochane legowisko. tez byl zazdrosny i ich bronil przed innymi psami. tam 100m dalej maja lasy na spacery! a w lasku brzozowym!!! uwaga! uwaga! psiarze sie spotykaja na zabawy z psami swoimi pupilami z poprzednim pieskiem pochowali jego smyczki i zabawki. pani bardzo cierpi po tamtym psie, znajda tez, gnebiona w zyciu. wzieli, gdy mial 4 lata, z nimi byl 13. leczony, operacje po kilkaset zl. panstwo pracuja zamiennie, wiec Belcia sama w domu by nie byla. a oto zmarly ich piesek Uploaded with ImageShack.us Quote
Ladymonia0610 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 :klacz::klacz::cunao::laola::cunao::sweetCyb: Quote
kora78 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 doszla wplata od Tamaryszek za styczen :) dziekuje :) i od Grubej Berty za styczen :) dziekuje :) mialam dzis robic przelew za styczen, ale moze sie rozliczymy, jak sunia pojedzie to zaplace za miesiac i tydzien. jesli wszystko bedzie ok, czekam na ostatnie wplaty za styczen tylko! te 7 dni zaplacimy moze z jednorazowych? bo mamy sporo. a to bedzie 70zl, minus to jedzonko jakos. mamy 528 w jednorazowych, minus 50zl dolozenie do hotelu za styczen. ale to pozniej. teraz przyszlam wpisac, ze doszly te 2 wplaty za styczen :) Bella dziekuje. Quote
Romka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 O rany,jakie cudne wieści na wątku Belli,bardzo się cieszę,ze suczka doczekała się domku,bardzo... Quote
beataczl Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ladymonia0610 napisał(a)::klacz::klacz::cunao::laola::cunao::sweetCyb: nic dodac ;) Quote
sylwiaso Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Smiej się z ciotki śmiej Korunia ja się dziś upije ze szczęścia!!!!!:drinka::cunao::beerchug::chlup::laola: Quote
Ladymonia0610 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 sylwiaso napisał(a):Smiej się z ciotki śmiej Korunia ja się dziś upije ze szczęścia!!!!!:drinka::cunao::beerchug::chlup::laola: Oooo to wpadamy na imprezkę:D Quote
sylwiaso Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Zapraszam!!!!!trzeba Belcie opić TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAki domek nie często się trafia!!!!!!A te zdjęcia to ja myslałam,że to Belcia leży!!!!! Quote
NatiiMar Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 No to jestem. Dajcie namiar na ta chatę. Quote
sylwiaso Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 NatiiMar nasza szefowa Kora wszystko Ci napisze chyba nie śpi dziś taaaaaaaaaki Wielki dzień!!!:multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
kora78 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 odpisalam do natimar od razu! dzis mi znow komp powoli chodzi. a zaraz ide spac, bo tyle wrazen dzis.... uff ja juz mam banerki nowe, bo Bella ma dom :) Quote
marta0731 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Bardzo podobna ta psica na zdjęciu......... Wczoraj mnie na dogo nie było, ale powiem Wam, że pod moim blokiem przechadzała się wczoraj pani z identycznym psem też jak Bella, ten zawinięty ogon i wogóle... Może to jakieś wałbrzyskie rodzeństwo Belci... ;) Ta "rasa" się robi modna:razz::razz::razz: Quote
kora78 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 odpisalam do natimar od razu! dzis mi znow komp powoli chodzi. a zaraz ide spac, bo tyle wrazen dzis.... uff ja juz mam banerki nowe, bo Bella ma dom :) Quote
sylwiaso Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 A ciotka s.jeszcze siedzi,bo mi wrażenia spac nie dają!ostatnie fotki Quote
sylwiaso Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Na tym fotelu chciałam robić fotki do ogłoszeń,ale już nie musze i nie zrobię!!!! Quote
kora78 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 juz nie :) ale Amelka cala mama! Bella grzeczna dla Amelci?? a fiorka ma zapytanie z allegro o Belle, dzisiejsze, ale to inny domek. patrzcie, patrzcie, dziewczyna nagle rozrywana! Quote
Recommended Posts