Jump to content
Dogomania

Bella, tak wiele w zyciu przeszla... a teraz wreszcie w ds :)

Recommended Posts

Posted

a Bella jest w wyborczej, na samym szczyci listy psow do adopcji, co z tego, bo bez zdjecia :(
tylko jeden pies ze zdjeciem, a jest psow chyba ponad 20 :(

foti od Blood sie przydadza. Bella ma serie ogloszen, ale cos cisza wciaz :(

Syla jak z ta gazeta slaska?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mialam dzis kilka wspanialych, cudownych tel od wspanialej pani, ktora chce belle z mezem adoptowac! pani jest zakochana, plakala w tel opowiadajac o swoim osie 17letnim, do ktorego belcia jest podobna

pani z sercem na dloni

mieszkanie. kedzierzyn kozle. szukamy na wizyte@!!!!!

Posted

kora78 napisał(a):
mialam dzis kilka wspanialych, cudownych tel od wspanialej pani, ktora chce belle z mezem adoptowac! pani jest zakochana, plakala w tel opowiadajac o swoim osie 17letnim, do ktorego belcia jest podobna

pani z sercem na dloni

mieszkanie. kedzierzyn kozle. szukamy na wizyte@!!!!!

o kurcze.. oby się udało..
trzymam kciuki

Posted

Cioteczki juz jestem!!!!!To jest najpiekniejszy dzien jaki mógł sie zdarzyć naszej kochanej Belci po pół roku siedzenia u cioci Belcia będzie miała CUDOWNY domek!!tak jak napisała Kora płakałyśmy z nową Pania Belci ze szczęścia!!!!!

Posted

Nie moge w to wszystko uwierzyć!!!!po głosie już można poznać kim jest ta Pani słychać,że jest to Cudowny człowiek!Belciu nawet nie wiesz do jakiego domku ciocia cię zawiezie!Jadę do Krakowa 13.02 zawieść Gaje ze schroniska w Łowiczu i mogłabym zaraz zabrać Belcie Pani będzie się ze mną jeszcze kontaktować zawsze byłoby troszkę taniej na dwa psiaki!!!!Cioteczki jestem przeszczęśliwa!!!!!Jak zadzwoniłam do Kory to tak ze szczęścia krzyczałam,że pomyślałaś chyba,że zgłupiałam całkiem!!!!!!!!!!!!!!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Cioteczki jestem przeszczęśliwa!!!!!Jak zadzwoniłam do Kory to tak ze szczęścia krzyczałam,że pomyślałaś chyba,że zgłupiałam całkiem!!!!!!!!!!!!!!

Oj żebyś wiedziała Sylwuś, Kora Cię nie poznała prawie :hmmmm:;););)

CO ZA CUDNE WIEŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laola:

Posted

Sylwia!
jak ja sobie to przypomne to znow pekac ze smiechu zaczynam! jeszcze Ciebie w takiej akcji nie slyszalam!!! :D :))))))

super wszystko by pasowalo nawet z tym transportem. mamy prawie tydzien na wizyte u pani, ale wg mnie to formalnosc! wyslalam pm do 3 osob i czekam na odp.

ci Panstwo mi mowili,ze sami pojada, dopytywali, jaka to miejscowosc, zapisywali, nie przerazili sie odlegloscia. oni wszystko zrobia dla Belli! swojego psa wyciachali, a ludzie i msie dziwli,ze kalecza psa. Belle tez by cichneli, gdyby tego nie miala, bo sa przeciwni rozmnazaniu.
karmia suchym i gotowanym.
piesek ma zaproszenie do lozka, ale ten poprzedni wolal swoje ukochane legowisko. tez byl zazdrosny i ich bronil przed innymi psami.
tam 100m dalej maja lasy na spacery! a w lasku brzozowym!!! uwaga! uwaga! psiarze sie spotykaja na zabawy z psami swoimi pupilami

z poprzednim pieskiem pochowali jego smyczki i zabawki.
pani bardzo cierpi po tamtym psie, znajda tez, gnebiona w zyciu. wzieli, gdy mial 4 lata, z nimi byl 13. leczony, operacje po kilkaset zl.

panstwo pracuja zamiennie, wiec Belcia sama w domu by nie byla.

a oto zmarly ich piesek

Uploaded with ImageShack.us

Posted

doszla wplata od Tamaryszek za styczen :) dziekuje :)
i od Grubej Berty za styczen :) dziekuje :)

mialam dzis robic przelew za styczen, ale moze sie rozliczymy, jak sunia pojedzie to zaplace za miesiac i tydzien.

jesli wszystko bedzie ok, czekam na ostatnie wplaty za styczen tylko! te 7 dni zaplacimy moze z jednorazowych? bo mamy sporo. a to bedzie 70zl, minus to jedzonko jakos. mamy 528 w jednorazowych, minus 50zl dolozenie do hotelu za styczen.

ale to pozniej. teraz przyszlam wpisac, ze doszly te 2 wplaty za styczen :) Bella dziekuje.

Posted

Bardzo podobna ta psica na zdjęciu.........

Wczoraj mnie na dogo nie było, ale powiem Wam, że pod moim blokiem przechadzała się wczoraj pani z identycznym psem też jak Bella, ten zawinięty ogon i wogóle... Może to jakieś wałbrzyskie rodzeństwo Belci... ;)
Ta "rasa" się robi modna:razz::razz::razz:

Posted

juz nie :)

ale Amelka cala mama! Bella grzeczna dla Amelci??

a fiorka ma zapytanie z allegro o Belle, dzisiejsze, ale to inny domek. patrzcie, patrzcie, dziewczyna nagle rozrywana!