kora78 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 dostalam mms z opisem nasza ukochna, szczesliwa belcia Uploaded with ImageShack.us Quote
kizimizi Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 prosze bardzo jaka uchachana :D Belciu pozdrawiam! Quote
sylwiaso Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Belcia ciociny ćwoczku jak ja się cieszę!!!!!!jaka jesteś piękna! Quote
Romka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='kora78']dostalam mms z opisem nasza ukochna, szczesliwa belcia Uploaded with ImageShack.us Cudna!Spokój w oczach...ma dobry dom. Quote
marta0731 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Jaka gruba............. Cudnie szczęśliwa :D Quote
sylwiaso Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 "lasek brzozowy"pozdrawia Belcie i wszystkie cioteczki z Dolnego Śląska!!! Quote
kora78 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 dzis rozmawialam z pancia Belli (a sylwiaso rozmawiala w styczniu i sie nie przyznala tutaj!!!) i u Belci wszystko super. rozpieszczona jedynaczka. innych futrzakow do domu nie wpuszcza, a panstwo chcieli drugiemu pieskowi kiedys pomoc. kicia na korytarzu mieszka, dokarmiana bo bella jej nie wpuszcza. przytyla tak,ze od wiosny odchudzanie lekkie ja czeka. lata po lesie, wydrapuje pazurami korzenie spod sniegu. szaleje wariatka :) w marcu idzie sie szczepic. czipa Panstwo nie ruszali, jego danych, wiec Bella nadal jest moja ;P wzielam sie za zalatwianie z czipami, wszystkich psow, ktore wydalam na ds, przez swoje rece. zmienilam tez nr tel, wiec panstwo juz moj nowy nr maja. Quote
sylwiaso Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Tak dzwoniłam do Belci i całej jej rodzinki z życzeniami,to mnie ciocia złapałaś,tak mogłam coś napisać!umowę już mam Belci! Quote
marta0731 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 To zazdrośnica... ;) Przydałyby się jakieś zdjęcia, bo Belli grubej jakoś sobie nie wyobrażam :D Quote
Recommended Posts