kora78 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 cholera, cisza z tej wyborczej :( trzeba powalczyc o ogloszenie ze zdjeciem!! no i serie nowa w siec puscic. Quote
sylwiaso Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Nie można uwierzyć że taka fajna Belcia przyjaciel człowieka i do cholery nikt nie dzwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kora78 Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 zaplacilam wreszcie za allegro wyroznione! ale wstyd... Belcia zdrowa, to sie cieszymy bardzo\1 ze nie ma pasazerow na gape!! cieszylam sie juz od posta sylwii, ale nie mialam czasu wyrazic swej radosci, bo zaganiana bylam ostatnio. sylwia, jaki rachunek? ile? Quote
kora78 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 zrobilam ogloszenie na: adopcjapsa przygarnijzwierzaka szerlok krakow.cwirek kokosy neeon 7. najpewniej pajeczyna top-ogloszenia 10. ojej owi olx Quote
kora78 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 kupilam Belci akiet ogloszen za 15zl u paji. 60 stron. tylko jedno foto, ktore chcialam, jako tytulowe, takie male jakies tam wychodzi... co zrobic? link do allegro na srtr 45, ku pamieci 300 wyswietlen! Quote
sylwiaso Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Rachunek!i wieści super![IMG]http://img831.imageshack.us/img831/9198/dscn1455f.jpg[/IMG] Quote
kora78 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 sylwia mozemy odliczyc ten rachunek przy wplacie za hotel? tam i tak nadwyza byla jakas.. jest w 1 poscie, bo sie wtedy machenlam placac za luty. Quote
kora78 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 jest szansa, ze bedzie Bella w przyjacielu psie, gazecie, miala ogloszenie ze zdjeciem za darmo :) a kupilam mojego psa, gazete i tam nie ma tego artkulu :( moze bedzie w marcowym wydaniu? ale by bylo, gdyby 2 konkurencyjne gazety daly tekscik o Belli ;) Quote
marta0731 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='kora78']jest szansa, ze bedzie Bella w przyjacielu psie, gazecie, miala ogloszenie ze zdjeciem za darmo :) a kupilam mojego psa, gazete i tam nie ma tego artkulu :( moze bedzie w marcowym wydaniu? ale by bylo, gdyby 2 konkurencyjne gazety daly tekscik o Belli ;)[/QUOTE] Albo nie rozumiem, albo nie wiem co... To gdzie ma a gdzie nie ma a gdzie ma mieć?:crazyeye: Quote
sylwiaso Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Dobrze księgowo!odlicz przy hoteliku nie ma problemu! Quote
sylwiaso Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Belcia pozdrawia i mocno ściska wszystkie ukochane cioteczki!!!!:bye::bye::calus: Quote
kora78 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 zaraz wysle Belcie do wyborczej, moze sie uda z fotka Quote
Romka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Widziałam wczoraj Bellę,dziewczyna ZDECYDOWANIE przytyła i wygląda zaraz lepiej... Quote
kizimizi Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='sylwiaso']Nie można uwierzyć że taka fajna Belcia przyjaciel człowieka i do cholery nikt nie dzwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Sylwio w przypadku Belci to jej by sie przydalo zrobic troche fajniejsze zdjecia -tylko sie nie gniewaj. Ja wiem, ze nie ejst latwo zrobic zdjecia rozbieganej gromadzie psow ale takei slodkie gdzie widac wesoly pysk to az za serce lapia. Pamietam ze Bella miala takei jeszcze z poprzedniego dt, na trawie, wesola szzcesliwa z wypietym tylkiem. I byla wiosna i kolory byly super! Jak znajdziesz Sylwio chwile to postaraj sie popstrykac laluni dobre fotki, jak sei bawi albo jak szczeka radosnie. Bo na tych zimowych wyglada chudo i przerazliwie. Quote
sylwiaso Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Ja bym sama chciała zrobić fajne fotki,ale nie wiem czy to się uda,spróbuję przytuła trochę ale nie jest taka jak letnią porą piękna!czy te fotki muszą być nowe?przecież w lato miała takie piękne!!!ale spróbuję a może coś ładnego wyjdzie!!! Quote
marta0731 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Pewnie że można skorzystać ze starych fot, przecież nie osiwiała i nie wiadomo co jeszcze od tamtej pory. Tylko trzeba je zlokalizować ;) A teraz jak się robi nowe, to narazie może po prostu skoncentrować się bardziej na zdjęciach portretowych, żeby żeberek nie było widać... Quote
sylwiaso Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Martuniu już żeberek nie widać!!!!Belcia się robi okrąglutka za chwilkę bedziemy ją odchudzać!A u nas dziś pogoda brzydka nawet pieskom nie chciało sie biegać nie było mowy o zdjęciach a może to sobie przypominacie Quote
kora78 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 no, fotki,zeby zeber nie bylo widac. sama glowa, popiersie ;D ja mam mase jej foty, zapisalam sobie te najlepsze i zawsze daje nowe w ogloszeiniach, bazujac na kilku starych najladiejszych. ale ile mozna dawac fotki wsrod kwiatow? zimowe daje teraz piekne w locie, w zagajniku, i na parapecie. i z labradorka, ale tam widac, jaka chuda, koscista, nieladna. wiecej takich simowych nie ma. p aha i te z kojca daje nowe foto,jak szczeka, bo tak ladnie wyglada, ale brzydko dla ludzi,ze tam sa kraty... najlepsze sa fotki przy czlowieku, przy dziecku- pokazanie wielkosci psa i braku agresji np. i fotki domowe............... mam tylko jedna dobra, z mojego domu robiona. musze chyba odkopac te,co blood robila, ale to tez wszystko w trawie... Quote
sylwiaso Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 To ją wezmę do domu nie ma problemu i zrobimy z dziećmi tylko żeby się udały można spróbować! Quote
kora78 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='sylwiaso']To ją wezmę do domu nie ma problemu i zrobimy z dziećmi tylko żeby się udały można spróbować![/QUOTE] super by bylo! nie smialam prosic! dzieki wielkie! Quote
kora78 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 odnosnie tych fotek. wymyslilam, ze najlepsze byloby, jak Bella siedzi, nie mam ani jednej fotki w siadzie. a jak foto bedzie robione z boku, gdy ona siedzi, nie na wprost i odwroci glowe w strone fotogrfara to automatycznie skora na zebrach jej sie pomarszczy i nie bedzie widac zeber. i najchetniej kolo Amelki :) zeby bylo widac, ze grzeczna dla dzieci. czy Bella zna jakies komendy?? Quote
marta0731 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ciekawa jestem czy da radę "usadzić" Bellę choć na chwilę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kora78 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 to jest bardz polsuszna sunia, mieszkala kiedys w miezkaniu, na smyczy pieknie chodzi, komendy tez powinna znac z przeszlosci. Quote
Blood Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 https://picasaweb.google.com/116201132107560011120/Bella# ty macie wszystkie zdj Belli mam nadzieje ze pomoga Quote
kora78 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 jutro powinna miec sylwia zaplacone za styczen. przegapilam, bo wekend prosze o wplacaie deklaracji stalych, zeby przelew za hotel zrobic w poniedzialek :) Quote
Recommended Posts