Jump to content
Dogomania

Bella, tak wiele w zyciu przeszla... a teraz wreszcie w ds :)

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaplacilam wreszcie za allegro wyroznione! ale wstyd...

Belcia zdrowa, to sie cieszymy bardzo\1 ze nie ma pasazerow na gape!!

cieszylam sie juz od posta sylwii, ale nie mialam czasu wyrazic swej radosci, bo zaganiana bylam ostatnio.

sylwia, jaki rachunek? ile?

Posted

kupilam Belci akiet ogloszen za 15zl u paji. 60 stron.
tylko jedno foto, ktore chcialam, jako tytulowe, takie male jakies tam wychodzi... co zrobic?

link do allegro na srtr 45, ku pamieci

300 wyswietlen!

Posted

jest szansa, ze bedzie Bella w przyjacielu psie, gazecie, miala ogloszenie ze zdjeciem za darmo :)

a kupilam mojego psa, gazete i tam nie ma tego artkulu :( moze bedzie w marcowym wydaniu? ale by bylo, gdyby 2 konkurencyjne gazety daly tekscik o Belli ;)

Posted

[quote name='kora78']jest szansa, ze bedzie Bella w przyjacielu psie, gazecie, miala ogloszenie ze zdjeciem za darmo :)

a kupilam mojego psa, gazete i tam nie ma tego artkulu :( moze bedzie w marcowym wydaniu? ale by bylo, gdyby 2 konkurencyjne gazety daly tekscik o Belli ;)[/QUOTE]

Albo nie rozumiem, albo nie wiem co... To gdzie ma a gdzie nie ma a gdzie ma mieć?:crazyeye:

Posted

[quote name='sylwiaso']Nie można uwierzyć że taka fajna Belcia przyjaciel człowieka i do cholery nikt nie dzwoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Sylwio w przypadku Belci to jej by sie przydalo zrobic troche fajniejsze zdjecia -tylko sie nie gniewaj.
Ja wiem, ze nie ejst latwo zrobic zdjecia rozbieganej gromadzie psow ale takei slodkie gdzie widac wesoly pysk to az za serce lapia. Pamietam ze Bella miala takei jeszcze z poprzedniego dt, na trawie, wesola szzcesliwa z wypietym tylkiem. I byla wiosna i kolory byly super!
Jak znajdziesz Sylwio chwile to postaraj sie popstrykac laluni dobre fotki, jak sei bawi albo jak szczeka radosnie. Bo na tych zimowych wyglada chudo i przerazliwie.

Posted

Ja bym sama chciała zrobić fajne fotki,ale nie wiem czy to się uda,spróbuję przytuła trochę ale nie jest taka jak letnią porą piękna!czy te fotki muszą być nowe?przecież w lato miała takie piękne!!!ale spróbuję a może coś ładnego wyjdzie!!!

Posted

Pewnie że można skorzystać ze starych fot, przecież nie osiwiała i nie wiadomo co jeszcze od tamtej pory. Tylko trzeba je zlokalizować ;)

A teraz jak się robi nowe, to narazie może po prostu skoncentrować się bardziej na zdjęciach portretowych, żeby żeberek nie było widać...

Posted

Martuniu już żeberek nie widać!!!!Belcia się robi okrąglutka za chwilkę bedziemy ją odchudzać!A u nas dziś pogoda brzydka nawet pieskom nie chciało sie biegać nie było mowy o zdjęciach a może to sobie przypominacie

Posted

no, fotki,zeby zeber nie bylo widac. sama glowa, popiersie ;D

ja mam mase jej foty, zapisalam sobie te najlepsze i zawsze daje nowe w ogloszeiniach, bazujac na kilku starych najladiejszych. ale ile mozna dawac fotki wsrod kwiatow? zimowe daje teraz piekne w locie, w zagajniku, i na parapecie.
i z labradorka, ale tam widac, jaka chuda, koscista, nieladna.
wiecej takich simowych nie ma. p
aha i te z kojca daje nowe foto,jak szczeka, bo tak ladnie wyglada, ale brzydko dla ludzi,ze tam sa kraty...

najlepsze sa fotki przy czlowieku, przy dziecku- pokazanie wielkosci psa i braku agresji np.
i fotki domowe...............
mam tylko jedna dobra, z mojego domu robiona.

musze chyba odkopac te,co blood robila, ale to tez wszystko w trawie...

Posted

[quote name='sylwiaso']To ją wezmę do domu nie ma problemu i zrobimy z dziećmi tylko żeby się udały można spróbować![/QUOTE]

super by bylo! nie smialam prosic! dzieki wielkie!

Posted

odnosnie tych fotek. wymyslilam, ze najlepsze byloby, jak Bella siedzi, nie mam ani jednej fotki w siadzie. a jak foto bedzie robione z boku, gdy ona siedzi, nie na wprost i odwroci glowe w strone fotogrfara to automatycznie skora na zebrach jej sie pomarszczy i nie bedzie widac zeber.
i najchetniej kolo Amelki :) zeby bylo widac, ze grzeczna dla dzieci.

czy Bella zna jakies komendy??