Jump to content
Dogomania

Bella, tak wiele w zyciu przeszla... a teraz wreszcie w ds :)

Recommended Posts

Posted

Martunia przez dwa tygodnie poszła mi stara kadra do domków no Czaczuchna był najmłodszy ,ale moi weterani Belcia i Maksio i to jak wszyscy trafili jestem dumna z takich domków serce sie raduje!i to jeszcze mogłam poznać ludzi to jest wspaniałe wszyscy cudowni.Miejsca w hoteliku już zapełnione:-(:-(:-(

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie, ze Bella jest w marcowym wydaniu jakiejs gazety, pp lub mp? mialam walsnie telefon w jej sprawie
ja mailowalam z pania z tej gazety, ale nie dala mi odp, czy bella tam bedzie,czy nie... troche sie spoznila. mogla napisacze bedzie i bym mowila,ze juz nie ma potrzeby. inny pies mialby szanse

niech to gwint

Posted

nie mam podobnego nic. a dzwonila tylko ta pani, do niej bella i tak by nie mogla isc, bo pani ma psa i kota. podalam jej tel do sylwii, mowilamze moze cos wybiora z hotelu, jak nie to ze schronu u nich, bo pani z okolic leczycy, to lodzkie woj tez.
jak u niej taka niepewna sytuacja z psem i kotem to nie chcialo mi sie kombinowac, kogo od nas jej wyslac. bo nie mam psa sprawdzonego na koty

Posted

kora78 napisał(a):
wplynelo 30zl deklaracji stalej od Calineczka000. a pisalam pm, by nie wplacac. marta masz tam jakis kontakt z nia? tel albo mail?

Z tego co pamiętam, pm wysyłałam
Calineczka rzadko, ale wchodzi na dogo
A podejrzewam, że ma zlecenie stałe ustawione i kasa sama leci
Pewnie się zgodzi przekazać na innego wskazanego bidulkę ;) :)

Posted

[quote name='kora78']Blood dziala! dostala nastepnego psa na dogo na dt, mimo ostrzezen... paranoja!!

http://www.dogomania.pl/threads/203433-Silne-ZMIANY-ZWYRODNIENIOWE-przewraca-się-a-ma-WOLE-ŻYCIA-POTRZEBNE-WSPARCIE/page2

Kora, wiesz że mi net muli, brak czasu, ale napisałaś tam coś? Jakieś chociaz ostrzeżenie?
Ja pamiętam jak Bella miała u Blood... Nie chcę tego wspominać, dobrze że dama już w ds...

Posted

taaak!!! napisalam wszystko, co zle ! i mnie tam zakrzyczeli! ze nie znaja sytuacji, ze sie wola nie wypowiadac, ze nie sa pewni, co i jak bylo.. a tu na watku niby czytali.
stwierdzili, ze i tak nic lepszego dla tego psa nie wymysla i beda robic czeste wizyty niezapowiedziane u niej i oddali jej psa. blod chyba nie mieszka juz tam,gdzie wtedy, z rodzicami.

a szczytem... nie wiem czego, jak to nazwac.. byly wpisy, by wykasowac posty negatywne o blood, bo po co ludzie maja to czytac, bo chca dawac linka do dogo, w ogloszeniach psa. zadnej zadymy nie bylo, tylko suche fakty, a pisali,ze lepiej usunac to, co w niemilej atmosferze...
blod tylko napisala,ze odpowiada na ten temat tylko na pm. wiadomo- tam nie mozna kontrargumentowac! bo nie wiadomo, co im naklamala!

chore, glupie, latwowierne. pozniej bedzie placz.

Posted

Q.... ale muszą być na tamtym wątku zdesperowani... Pewnie "cena" czyni cuda... Tani dt jak nie mają innej opcji.
W d.... z Blood i w d.... z deklarowiczami, psa szkoda..................... :(

Posted

dostalam znow kase od Zofija, 10zl stalej. naisalam pm, gdzie to mam wyslac.

dzwonilam dzis do Belci. niebawem dostane jakies foto. Bella byla na szczepieniu- parwo i nosowka. jutro ida na wscieklizne sie szczepic, wezma jakies tabletki d razu na robaki, zeby nie zaniedbac na poczatku po tym paskudztwie grudniowym. pozniej wiadomo,ze bedzie juz spokojniej.
bella spedza teraz okolo 4godz dziennie w lesie :) dzis bylo tam 21st, ludzie chodzili na krotkie rekawy :) to Bella wrocila zdyszana.

przytyla wg wagi u weta 2,5kg :)

blisko sie pilnuje chodzac bez smyczy, ma adresatke z 2 nr tel. nie spytalam, co jada, czy nadal wybrzydza

pani niedlugo wysle papiery do Sylwii, bo zagapila sie.

sunia lubi niestety zjadac to, co spotka na dworze, jakies wurzucane jedzenie, itp. lubi bawic sie w lesie patykami, obgryza je, bawi sie szyszkami rzucanymi lepiej, niz ringo gumowym.
dostaje codziennie lyzeczke tranu, czy jakiegos tam oleju, ma piekna siersc. zeber nie widac juz w ogole.

Bella wygrala los na loterii :) i panstwo tez :)

a co dziwne, z ogloszenia w PP tylko ten jeden tel... a widzialam Belcie, foto robione u mnie, gdy lezala na dywanie, jak foczka taka biedna, smutna i chuda. opis na cwierc strony, bo na calej stronie sa tam 4 psy. i tylko 1 tel.... odradzam wiec oglaszanie w PP i MP
a artykulu o pomaganiu nie ma do tej pory w MP :(

Posted

[quote name='kora78']
przytyla wg wagi u weta 2,5kg :)

Bella wygrala los na loterii :) i panstwo tez :)

[/QUOTE]

Oj wygrała, wygrała :D No w końcu jej się należało :):):) I przytyła, hurraaa:multi:

A ciekawe czym ją karmią, bo jak zjada wszystko naokoło na podwórku, to czegoś jej jednak brakuje...
Ja Montkowi kupowałam witaminy, i się uspokoiło, ale w sumie nie wiem czy nie dlatego, że teraz już mamy super tereny do spacerów i nie muszę z nim łazić pod balkonami, gdzie ludzie wyrzucają przez okna co się da......:angryy: