Jump to content
Dogomania

Bella, tak wiele w zyciu przeszla... a teraz wreszcie w ds :)

Recommended Posts

Posted

no wlasnie...
a moze zagladaja, ale nic nie pisza

ci, co kaske dali, powinni miec przeciez w subskrypcjach i wpadac do nas.

zawsze, jak juz pies w hotelu, w dt, to cisza sie robi na watku i leci sie ratowac nastepne
ale ten jeszcze nie do konca uratowany, bo ds nie ma

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']wlasnie w niektorych ogloszeniach wchodzi po 1 fotce :(

to moze wez zmniejszone z watku? czy to tez za duze? jak ci pomoc? ja na fotosiku zmniejszam, moze takie linki Ci podrzucic??

dobre ciocie sie Belci trafily :)
Bella to fany, normalny pies, bez wiekszych problemow wychowawczych.

Widzialam u bingo, ze Bella kojec zmienila, tak? pewnie lepiej, bo moze w budzie zapach szczeniakow ja podkrecal... a nie probuje sie dostac do tego kojca? moze za to Bingo nienawidzi, mysli,ze on jej szczeniaki tam przetrzymuje? ;0[/QUOTE]

nie pomyslalam, faktycznie sciagne sobie z watku, powinny byc dobre, bo przewaznie wielkosc max 150/200 kb

Posted

[quote name='kora78']czekamy na wiecej ujawnien, wiecej, wiecej :)
wtedy wiadomo,ze nie jest sie samemu i jest sens w tym,co sie robi.[/QUOTE]I ciocia Sylwia jest i dziękujemy Romce i Mamienabank za dłuuuuuuugi spacerek z Bellunią potem do wieczora taka była spokojna ona u mnie biega po całym wybiegu i jak idziemy na spacerek to przed dom w szuwary a tym razem to był bieg kawał drogi!!!!!!!!!Jeszcze raz cioteczki dziękujemy i zapraszamy częściej!!!

Posted

Martuniu ja tu mam pomoc koleżanek dogomanek z Łowicza one są super dziewczyny zawsze pomogą w potrzebie!!!Jak jechałam z Bellunią i psiaczkami do weta.w wielkim stresie to też przyjechała Mamanabank i mi pomogła!!!to jest bardzo dużo!!

Posted

Fajna suńka z tej naszej Belci!ona tak mi obrania podwórko dzisiaj podjechał listonosz ja byłam w domu a Belci szczeka i ostrzega że to jej domek i nie wolno wchodzić!!!I tak powinno być!Bellunia pozdrawia wszystkie kochane cioteczki:bye::bye::bye:

Posted

dodalam tekst do ogloszen do 1 posta, zeby miec wszystko pod reka

przejrzalam tez finanse belli, czekam na przelew od marta0731 z bazarku robionego z darow od agniechyx82. jeszcze nie wszyscy wplacili, wiec czekamy na pelen przelew do mnie.

dodalam tez info, gdzie sa te dziesiatki fotek i filmiki.

na kiedy wiec sterylke planujemy?? poczatek listopada? skoro sie oszczenila w polowie wrzesnia, a wetka mowi,ze 1,5 mca trzeba czekac. czy w polowie listopada ciachamy? Sylwia?

Posted

[quote name='kora78']
przejrzalam tez finanse belli, czekam na przelew od marta0731 z bazarku robionego z darow od agniechyx82. jeszcze nie wszyscy wplacili, wiec czekamy na pelen przelew do mnie.

[/QUOTE]

Już niedużo brakuje, niedługo pewnie będę wysyłać :)

Posted

[quote name='kora78']no wlasnie...
a moze zagladaja, ale nic nie pisza

ci, co kaske dali, powinni miec przeciez w subskrypcjach i wpadac do nas.

zawsze, jak juz pies w hotelu, w dt, to cisza sie robi na watku i leci sie ratowac nastepne
ale ten jeszcze nie do konca uratowany, bo ds nie ma[/QUOTE]

nic nie dali, bo zgubili nr konta. proszę przeslij raz jeszcze.

Posted

[quote name='marta0731']Już niedużo brakuje, niedługo pewnie będę wysyłać :)[/QUOTE]

Martus prosze przelej wszystkie pieniazki dla Belli, koszty przesylki rowniez, niech to bedzie choc te pare groszy ode mnie dla sunki.

Posted

[quote name='agniecha82x']Martus prosze przelej wszystkie pieniazki dla Belli, koszty przesylki rowniez, niech to bedzie choc te pare groszy ode mnie dla sunki.[/QUOTE]

:crazyeye:Aga wow Belcia się ucieszy:multi::multi::multi:
Ty podarowałaś te wszystkie różności a teraz jeszcze to:loveu::loveu::loveu:

Posted

mal zmiany w 1 poscie i tytule...

sluchajcie, trzeba ogloszenia docisnac

agniecha, porobisz jakies jeszcze?
allegro fundujemy sunce??

po rozliczeniu bazarku z darow kizimizi, suni zostanie jakies 30zl. teoretycznie na hotel w listopadzie mamy kase uzbierana. wiec luz
brak tylko 80-100zl na szpitalik. ale skoro sterylka 2 mce po porodzie, zalozmy wstepnie na druga polowe listopada. na mikolaja sunia moze juz w ds zamieszkac i byloby tak najlepiej dla niej i dla finansow.
czy wiec te 30zl na allegro dac, czy na szpital?
koszt allegro jakies 18zl. plus robocizna na bazarku jakies 10-15zl, zalezy u kogo, takie ladne allegro
bazarek ogloszeniowy to 10zl srednio

kto zna kogos, kto za darmo nam ladne allegro zrobi?
ja prosze __Lare o allegro dla innego psa i sie doeczkac nie moge, wiec nie ma szans. jakas lilka robi za 15zl, bazarkowo.
kto jeszcze potrafi????

Posted

Mam już komplet wpłat z bazarku rzeczy podarowanych przez Agniechę82x :)
W sumie to 123zł + 39zł za przesyłki, których zwrotu Aga nie chce ;)

:multi::multi::multi:Czyli w sumie 162zł dla Belci:multi::multi::multi:

Kora Tobie mam wysłać na konto?