Jump to content
Dogomania

Bella, tak wiele w zyciu przeszla... a teraz wreszcie w ds :)

Recommended Posts

Posted

no wlasnie. Sylwia do mnie dzwonila. opowiadala, ze za tymi wrotami lezala jakis czas poszarana przez Belle koldra, z ktorej zrobila w udzie gniazdo dla swoich szczeniakow. i Bella to czuje, wciaz tam drapie i chce sie dostac. a wpuszczona drapie betonowa posadzke, na ktorej ta koldra lezala. Sylwia ja spalila juz dawno, a Bela wciaz tam lgnie, probuje sie dotac do swoich maluchow :(

ten ubytek siersci to wygolone u weta i czyszczone, ropien, czy wlokniak. Sylwia smaruje teraz jakas mascia. ot, taka *******eczka

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']Brakuje kasy na oplate rachunku u weterynarza!!
prosimy o wplaty za leczenie i usypianie :)

Podaj mi konto na mail albo PW.

Posted

kora78 napisał(a):
no wlasnie. Sylwia do mnie dzwonila. opowiadala, ze za tymi wrotami lezala jakis czas poszarana przez Belle koldra, z ktorej zrobila w udzie gniazdo dla swoich szczeniakow. i Bella to czuje, wciaz tam drapie i chce sie dostac. a wpuszczona drapie betonowa posadzke, na ktorej ta koldra lezala. Sylwia ja spalila juz dawno, a Bela wciaz tam lgnie, probuje sie dotac do swoich maluchow :(

ten ubytek siersci to wygolone u weta i czyszczone, ropien, czy wlokniak. Sylwia smaruje teraz jakas mascia. ot, taka *******eczka

Ale się czasem trzeba nadomyślać, jak coś piszesz... weź liter nie zjadaj... w udzie Bella miała gniazdo?:crazyeye:;)
I co za gwiazdki...?

Posted

a jak ja patrze to ma wykropkowane..
moze mamanabank masz... niecenzurowalny komputer :)

Belusko, niedlugo wizyta majqi u Ciebie :) pokaz nam sie niunia

kilka dni temu ktos szukal suczki labradorowatej i prosil o info o Beli. ale cisza wciaz, wiec chyba sie nie spodobala.
szukamy dalej

czy ogloszonka sa robione? agniecha??

Posted

kora78 napisał(a):
a jak ja patrze to ma wykropkowane..
moze mamanabank masz... niecenzurowalny komputer :)

Belusko, niedlugo wizyta majqi u Ciebie :) pokaz nam sie niunia

kilka dni temu ktos szukal suczki labradorowatej i prosil o info o Beli. ale cisza wciaz, wiec chyba sie nie spodobala.
szukamy dalej

czy ogloszonka sa robione? agniecha??

nie robilam jeszcze, bo ktos mial napisac o sunce i jej charakterze, bo troszke za malo o niej wiem, zeby napisac dobry tekst, chyba ze mam pisac ogolnie, to moge zaczac oglaszac w pon.

Posted

Kora mam zgłoszenie od moda na bazarku Belli, że musisz tu na wątku w 1 poście dodać rozliczenie tego bazarku
Wklej to:
ROZLICZENIE:
1. AgusiaW 22zł
2. Fibi: ) 40zł
4. Musia 10zł
6. Kaskadaffik 5zł
7. Marta777 20zł
10. jedno opak. Elzak3 10zł, drugie opak. Kaskadaffik 8zł
11. Danielka92 5zł
13. An1a 3zł + torebka gratis

W sumie to 123zł
Dla Belluni

I w razie czego jeszcze link do bazarku
http://www.dogomania.pl/threads/192830-Zako%C5%84czony...Jak-si%C4%99-nie-depilujesz-to-chocia%C5%BC-torebki-kupujesz.-Dla-Belli

Posted

Jestem, jestem. Wybaczcie ale dostałam dziś popalić.

Namolne wywąchiwanie zgarniętej przeze mnie suni... Potem miło już nie było (o tym później).

A w tle to, co uskuteczniła Bella z wyściółką chiiiba kołderkową...

Posted

o jacie, ile fotek!!! dzieki majqa! kawal roboty! zwlaszcza z wklejaniem ich, co ja osobiscie lubie najbardziej :diabloti:

jakiego wroga??

i ona wciaz gryzie te koldry??