kora78 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 no wlasnie. Sylwia do mnie dzwonila. opowiadala, ze za tymi wrotami lezala jakis czas poszarana przez Belle koldra, z ktorej zrobila w udzie gniazdo dla swoich szczeniakow. i Bella to czuje, wciaz tam drapie i chce sie dostac. a wpuszczona drapie betonowa posadzke, na ktorej ta koldra lezala. Sylwia ja spalila juz dawno, a Bela wciaz tam lgnie, probuje sie dotac do swoich maluchow :( ten ubytek siersci to wygolone u weta i czyszczone, ropien, czy wlokniak. Sylwia smaruje teraz jakas mascia. ot, taka *******eczka Quote
kora78 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 z mojego bazarku ciuszkow dziecinnych uzbieralo sie 18zl dla Belli Quote
kora78 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 tworze bazar jeszcze nie podbijac. ceny musze jutro dodac: www.dogomania.pl/threads/193563-robi-sie-bazarek-kosmetykowy-do-10.10-dla-2-suniek Quote
E-S Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='kora78']Brakuje kasy na oplate rachunku u weterynarza!! prosimy o wplaty za leczenie i usypianie :) Podaj mi konto na mail albo PW. Quote
kora78 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 E-S napisał(a):Podaj mi konto na mail albo PW. w poludnie wysle. dzieki :) Quote
majqa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Umówione jesteśmy z Sylwią w nd do południa. Quote
kora78 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 ok. czekamy na relacje i filmik jakis :) dzieki!! Quote
marta0731 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 kora78 napisał(a):no wlasnie. Sylwia do mnie dzwonila. opowiadala, ze za tymi wrotami lezala jakis czas poszarana przez Belle koldra, z ktorej zrobila w udzie gniazdo dla swoich szczeniakow. i Bella to czuje, wciaz tam drapie i chce sie dostac. a wpuszczona drapie betonowa posadzke, na ktorej ta koldra lezala. Sylwia ja spalila juz dawno, a Bela wciaz tam lgnie, probuje sie dotac do swoich maluchow :( ten ubytek siersci to wygolone u weta i czyszczone, ropien, czy wlokniak. Sylwia smaruje teraz jakas mascia. ot, taka *******eczka Ale się czasem trzeba nadomyślać, jak coś piszesz... weź liter nie zjadaj... w udzie Bella miała gniazdo?:crazyeye:;) I co za gwiazdki...? Quote
mamanabank Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Może pierdułeczka? Też się domyślałam o co chodzi :-D Quote
kora78 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 hahahahaha w budzie!! gniazdo dla szczeniakow z koldry poszarpanej. ahahah tak, *******eczka. dogo m isamo to wykropkowalo :) Quote
kora78 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 a jak ja patrze to ma wykropkowane.. moze mamanabank masz... niecenzurowalny komputer :) Belusko, niedlugo wizyta majqi u Ciebie :) pokaz nam sie niunia kilka dni temu ktos szukal suczki labradorowatej i prosil o info o Beli. ale cisza wciaz, wiec chyba sie nie spodobala. szukamy dalej czy ogloszonka sa robione? agniecha?? Quote
majqa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Tak, tak..., majqa zaciera łapki z radochy! :-) Quote
kora78 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 w gore suncia, pamietamy o Tobie jak stoimy z ogloszeniami?? moze allegro jej machniemy? jest bazarek z pieknymi allegro teraz. Quote
majqa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Poczekajcie z allegro, zrobię nowe fotki, może akurat wyjdą fajne. Quote
kora78 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 majqa napisał(a):Poczekajcie z allegro, zrobię nowe fotki, może akurat wyjdą fajne. wiem, wiem. i moze cos nowego sie dowiemy, jakiego domku szukac Quote
agniecha82x Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 kora78 napisał(a):a jak ja patrze to ma wykropkowane.. moze mamanabank masz... niecenzurowalny komputer :) Belusko, niedlugo wizyta majqi u Ciebie :) pokaz nam sie niunia kilka dni temu ktos szukal suczki labradorowatej i prosil o info o Beli. ale cisza wciaz, wiec chyba sie nie spodobala. szukamy dalej czy ogloszonka sa robione? agniecha?? nie robilam jeszcze, bo ktos mial napisac o sunce i jej charakterze, bo troszke za malo o niej wiem, zeby napisac dobry tekst, chyba ze mam pisac ogolnie, to moge zaczac oglaszac w pon. Quote
kora78 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 ah, sorki. rozkojarzona jestem strasznie... pisze, byle pisac.... tyle psow na glowie... tak, czekamy dzis na wiesci majqi. piszemy teks i szukamy domku :) Quote
marta0731 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Kora mam zgłoszenie od moda na bazarku Belli, że musisz tu na wątku w 1 poście dodać rozliczenie tego bazarku Wklej to: ROZLICZENIE: 1. AgusiaW 22zł 2. Fibi: ) 40zł 4. Musia 10zł 6. Kaskadaffik 5zł 7. Marta777 20zł 10. jedno opak. Elzak3 10zł, drugie opak. Kaskadaffik 8zł 11. Danielka92 5zł 13. An1a 3zł + torebka gratis W sumie to 123zł Dla Belluni I w razie czego jeszcze link do bazarku http://www.dogomania.pl/threads/192830-Zako%C5%84czony...Jak-si%C4%99-nie-depilujesz-to-chocia%C5%BC-torebki-kupujesz.-Dla-Belli Quote
majqa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Jestem, jestem. Wybaczcie ale dostałam dziś popalić. Namolne wywąchiwanie zgarniętej przeze mnie suni... Potem miło już nie było (o tym później). A w tle to, co uskuteczniła Bella z wyściółką chiiiba kołderkową... Quote
majqa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 I dalej: To na grzbiecie to wiadome Wam miejsce wypaćkane maścią. Quote
kora78 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 2 ftki najlepsze widze, do ogloszen :) Quote
kora78 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 o jacie, ile fotek!!! dzieki majqa! kawal roboty! zwlaszcza z wklejaniem ich, co ja osobiscie lubie najbardziej :diabloti: jakiego wroga?? i ona wciaz gryzie te koldry?? Quote
Recommended Posts