Jump to content
Dogomania

Bella, tak wiele w zyciu przeszla... a teraz wreszcie w ds :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romka']I jeszcze jedno,to są tereny spacerowe Mamanabank i jej trójki psiaków,obiecała Belli,że jak będzie w pobliżu zawsze zabierze ją na spacer.Po koszmarnym hoteliku,starcie szczeniąt i ciągłej zmianie otoczenia(ludzi i zwierząt) ruch,spacer i uwaga ludzi przywrócą jej równowagę.:lol::lol:To było naszym zamiarem kiedy postanowiłyśmy wziąć ja na spacer.;)[/QUOTE]

dziekuje slicznie!!! ja nie wiem, jak Wam dziewczyny dziekowac... naprawde... :(
nasza biedna, sponiewierana sunia wreszcie zazywa lepszego zycia, po tylu klopotach i klodach pod nogi...... :(
ja ją tak chcialam uratowac, jak tylko ja zobaczylam, oczy wybaluszylam na jej widok... a sama ja w ten cholerny dt wpieprzylam i wciaz same klopoty
a ona taka dobra jest :(

wreszcie ma taki dom tymczasowy, jak powinna od samego poczatku. w gronie osob, ktore psy kochaja i chca jej pomoc !

agniecha, super tekst. i dobrze,ze jednak nei ma tam nic, ze nie toleruje sow, bo jak widac, roznie bywa. jak czlowiek madry sie znajdzie to sunia moze z innym psem zamieszkac

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jest! Jak dom będzie mądry :-)

Najpierw wstawiam fotki Romki, za chwilę swoje :-)

tak ładnie się pilnujemy człowieka, naprawdę linka 5m była dla niej za długa momentami

a tak ćwiczymy "siad"

i taką śliczną łąkę mamy :-)

Posted

[quote name='kora78']dziekuje slicznie!!! ja nie wiem, jak Wam dziewczyny dziekowac... naprawde... :(
nasza biedna, sponiewierana sunia wreszcie zazywa lepszego zycia, po tylu klopotach i klodach pod nogi...... :(
ja ją tak chcialam uratowac, jak tylko ja zobaczylam, oczy wybaluszylam na jej widok... a sama ja w ten cholerny dt wpieprzylam i wciaz same klopoty
a ona taka dobra jest :(

wreszcie ma taki dom tymczasowy, jak powinna od samego poczatku. w gronie osob, ktore psy kochaja i chca jej pomoc !

agniecha, super tekst. i dobrze,ze jednak nei ma tam nic, ze nie toleruje sow, bo jak widac, roznie bywa. jak czlowiek madry sie znajdzie to sunia moze z innym psem zamieszkac[/QUOTE]

to teks mamanabank, wymienilam tam to jedno zdanie tak jak chcialyscie i dlatego puscilam go jeszcze raz, zebyscie wiedzialy, ze taki poszedl do ogloszen. acha, linki do aktywacji ogloszen leca caly czas do Ciebie, jakby gdzies wolalo jakies haslo to wszedzie haslem jest "bella " :)

Posted

tylko na top ogloszenia jeszcze nigdy, przenigdy zadne ogloszenie mi nie weszlo. zawsze niepoprawy kod..... czy jakos tak. moze myle..
reszte spokojnie aktywowalam

Posted

foty super, zwlascza te z bliska jej pychola i to jedno z profilu, jak cala sylwetka jest :)

a co to za piekny kudlaczek w tle sie pojawia? ja lubie kudlatki bardzo :)

ogonek prosiecy Belli jest zabojczy, nietypowo. jej kolor jest sliczny, lubie jasne pieski. i wciaz ma obrozke, jak Barbie ;) poczatkwoe jej imie na dogo bylo Barbie

Posted

[video=youtube;ktBF3SQNkBA]http://www.youtube.com/watch?v=ktBF3SQNkBA[/video]

[video=youtube;3jX34-8FxTA]http://www.youtube.com/watch?v=3jX34-8FxTA[/video]

[video=youtube;n0Sa9cmsqds]http://www.youtube.com/watch?v=n0Sa9cmsqds[/video]

Posted

to chyba petit, co?
ale belke ciagle zaczepia do zabawy i amant wielki... jak sie fajnie wpatrywali razem w te pania... tak sie zastanawialam, co tam bella wypatrzyla..
ile ta linka ma m? czy raz bez linki poleciala?
ale, jaki galop, hoho! i ak pieknie poslusznie zawsze wraca po smakolyczka
super filmy! to spacerek sie udal, dlugi.......................

ale tam plasko macie w tym lowiczu!! u nas wkolo goryyyyyy

Posted

Nie raz poleciała bez linki,ale linka zawsze była na tyle blisko,żeby na nią stanąć.Kiedy tak biegała od "pani"czyli mnie do drugiej "pani"czyli Mamanabank to z założenia.Sprawdzałyśmy czy wraca przywołana...wraca.

Posted

tak :-) ta Pani do której poleciała to była Romka, która się gdzieś tam zapodziała, a Bella jej wypatrywała z utęsknieniem, bo do Romki zapałała miłością od pierwszego wejrzenia :-) a linki jej nie odpinałyśmy, ciągnęła ją tak za sobą.

Posted

piekne foty i piekne filmy :) pieknota z tej Beli, ale faktycznie jeszcze troszke taka smutna i zamyslona :(
ale jaki miala udany i przyjemny spacerek :)

dzisiaj bede robic jeszcze ogloszenia dalej, troszke mam problem, bo nie mam zadnego programu do zmniejszania fot, a wiekszosc fot ktore mam sa po prostu za duze.

Posted

wlasnie w niektorych ogloszeniach wchodzi po 1 fotce :(

to moze wez zmniejszone z watku? czy to tez za duze? jak ci pomoc? ja na fotosiku zmniejszam, moze takie linki Ci podrzucic??

dobre ciocie sie Belci trafily :)
Bella to fany, normalny pies, bez wiekszych problemow wychowawczych.

Widzialam u bingo, ze Bella kojec zmienila, tak? pewnie lepiej, bo moze w budzie zapach szczeniakow ja podkrecal... a nie probuje sie dostac do tego kojca? moze za to Bingo nienawidzi, mysli,ze on jej szczeniaki tam przetrzymuje? ;0