Jump to content
Dogomania

Bella, tak wiele w zyciu przeszla... a teraz wreszcie w ds :)

Recommended Posts

Posted

no i Bella znow pod gorke :(
czy to sie kiedys wreszcie skonczy????

pojechala do lecznicy. w uszach ma ostry stan zapalny, leczenie lekiem typu Surolan, ale troche inny. duze opakowanie potrzebne. czyszczenie pod narkoza konieczne, bo ma to gleboko, a dotknac sie nie daje
zostaje wiec i ma sterylke od razu, przy okazji uszy wyczyszcza i te brodawke usuna

koszt czyszczenia uszu i lekow to 150zl!
koszt sterylki to 250zl
brodawka za darmo

powinno sie zrobic biochemie za 70zl przed sterylka, ale nas juz nie stac. odpuscilam to :(

plus oplata za szpitalikowanie... nie znam ceny i ilosci dni
plus tabletki na robaki

chuda jeszcze z powodu ciazy, wg pani wet.

pomozcie finansami :(

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia oslabiasz mnie!!!
ja chyba padne na kolana tutaj
dziekuje !!

p.s. pamietaj, by brac fakture za sterylke. sama sterylke, b musze ja wyslac do Sterylkowej Skarbonki, aby 75proc zwrocili
za reszte rachunek tylko

a kiedy ta operacja??

Posted

Korunia operacja jutro ok 12 zadzwonie do nich ok 15 i spytam jak Belcia!!to zaraz Ci napiszę!!To ja muszę przed Wami paść na kolana nie Wy przede mną bo ja dopiero zaczynam a Wy już tyle napomagałyście psinom!!ja inaczej nie umiem psina u mnie jest już tyle czasu a tak naprawdę co to jest według tych wszystkich nieszczęśc to 50zł!!!przecież wiem,że Wy byście zrobiły tak samo!!!

Posted

co my robimy?
ja siedze w domu pod kolderka, a to Ty z psami latasz, karmisz, sprzatasz...... :)

faktura na to:
Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt
ul. Rynek 3
27 - 600 Sandomierz

NIP: 864-17-77-063

Bank Spółdzielczy
98 9429 0004 2001 0014 6001 0002

tytuł:
"'Nick' - akcja sterylizacja"

Posted

nie. 75 proc oddaje nam skarbonka, a 25proc mam uzbirane a dogomani

wetka ma normalnie kwote zabiegu wpisac i imie psa.
na dane te, co wkleilam powyzej.

jak ze szpitalem robimy? ile musi tam zostac?
potem moze isc do domku letniego?

Posted

Belciu zdrowiej psinko szybko:calus:

Ja zbytnio finansowo nie pomogę, kastrowałam swojego Montka i usuwane miał guzki, trochę mnie finansowo ugięło, ale choć 20zł dorzucę dla Belci. Wybaczcie że tak mało...

Posted

[quote name='marta0731']Sama tam siedzi biedna taka skołowana... :(
Ale pewnie opiekę ma dobrą[/QUOTE]Jestem!!!cholera dopiero dogo.ruszyło!!!o Belcia nie sama 5 piesków z nią jest!!!najważniejsze,że opieka super i nasza Belcia juz po wszystkim!!!

Posted

Martuniu wczoraj nie mogłam wejść na dogo.coś się pierniczy albo z moim kompem.albo z dogo.Tragedia!!!wczoraj byłam po Franusia i chciałam zrobić Belci zdjęcia,ale p.doktor mnie przeprosiła,że dziś jest wielkie zamieszanie i nie mogę.Ale czuje się w miarę dobrze jak to po zabiegu.Cioteczki po rozmowie z Korunią zostawimy ją do jutra,żeby na 100%wyszłą już bez problemów i żeby ją nie bolało!!