kora78 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Sylwia, przelalam 477zl. pomylilam sie o 1zl, za malo. mialo byc 428 w tym: Czaczi tabletki na robaki 28zl. 450= 250zl sterylka, plus 150 leczenie ucha. 50zl za szpital, a masz 30zl od siostry, to do tego szpitala za 80zl musze wyslac tez za hotel Belli 200zl, jednak nie mam pieniedzy. zalozylam ze swoich, z tych hotelowych za sterylke. jak odda skarbonka sterylkowa, w tym tygodniu, wtedy przesle za hotel. przepraszam za te kilka dni opoznienia. ale nie mam tyle osobistych pieniedzy, by zakladac za te sterylke. musza najpierw dziewczyy mi przelew za sterylke zrobic, wtedy zaplace za hotel, jak dostane ten zwrot. za sterylke w wiekszosci placi skarbonka, ale oni oddaja pieniadze dopiero, gdy dostana fakture. a w lecznicy najpierw kasa, potem faktura. poza tym brakuje nam okolo 50zl za leczenie ucha i szpital. musze sprawdzic, czy mam wplaty stalych deklarowiczow za ten miesiac. Quote
kora78 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 mam juz koszty od sylwii sterylka 250zl szpitalik 80zl leczenie ucha 73zl odrobaczanie 14zl usuniecie cysty na jajniku. za darmo. przelalam 450zl. wiec z tego 417 za powyzsze lecznie. plus sylwia dostanie 30zl od siostry. zostaje wiec nadplatna 63zl, to juz bedzie a konto hotelu za pazdziernika. trzeba doplacic 137zl za pazdzierniak gdy dostane zwrot za sterylke te okolo 180zl. (bo 62,5 uzbierane z dogo). Bella wraca dzis na hotel :) Quote
kizimizi Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 no to ciesze sie ze z sunia juz wszytsko ok :) Belluniu dochodz do siebie po malutku ale juz wsrod nas :) Quote
sylwiaso Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Cioteczki jeszcze nie czytałam nawet rozliczenia Koruni!chcę Wam opisać Bellunie bo nie mam ochoty tej bidulce nawet robić zdjęcia!!!wygląda bardzo smutno jeszcze jest chudsza oczki podpuchnięte nawet się z nią wróciłam jeszcze raz do weta bo zaniepokoiłam się tymi oczami zwłaszcza jednym!dostała jeszcze zastrzyk pytałam od czego to może stwierdziła p.doktor,że może się gdzieś tą stroną uraziła.P.doktor twierdzi,że powodem chudnięcia mógł być ten torbiel na jajniku!Cioteczki musimy kupić jej dobrą karmę! Quote
marta0731 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Belluńciu ciocie są z Tobą:loveu: ZDROWIEJ szybko:loveu: Quote
sylwiaso Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Byłam przed chwilką u niej nawet nie szczekała na mnie tak oczywiście z radości jak zawsze słabiutka,wyszła do mnie bo zaniosłąm jej dobre jedzonko można powiedzieć,że w jednym zabiegu trzy rzeczy zrobione!P.doktor jeszcze mówiła,że ze zdrowiem u niej jest dobrze także wierzę w to,że Belcia dojdzie do siebie szybciutko!!!! Quote
sylwiaso Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Dostałam 477zł jutro wszystko załatwię bo fakturkę p.doktor na jutro ma mi wystawić!opłacę wszystko czyli 417zł zostanie 60zł Quote
kora78 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 sylwia, te 27zl to jest za tabletki czacziego wiec na belle wyslalam dzis 450zl. pamietaj!! nie zostanie 60, tylko mniej. 33zl. Quote
kora78 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 a wlasnie mialam dzis o fotki prosic, juz pooperacyjnej belli :) wywolalam je myslami :) ale ona ma to wygolone duze :( i zebra jej widac, :( Sylwia na pm sie umowimy jakos z karma... rzeczywiscie trzeba cos dobrego jej kupic. a paczuszka doszla ze smakolykami dla Czacziego, ktory musi sie z bella podzielic? od nikadora Quote
sylwiaso Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Nie jeszcze nic nie doszło może jutro bylam dziś u weta.po fakturkę i mówiłam o oczku Belci bo mnie to martwi jak odbierałam ją dostała zastrzyk przeciw zapalny mówią,że jej pomoże ja ją będę obserwować jeżeli przez kilka dni będzie oczko takie samo i będzie taka osowiała to p.doktor prosiła,żeby do niej podjechać to dadzą jej coś jeszcze raz na oko i coś na wzmocnienie!!Fakturkę ma napisać na jutro! Quote
kora78 Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 to nie dali faktury a sterylke w dniu wydania psa? im szybciej wyslana bedzie, tym szybciej kasa bedzie Sylwia, nie mam do tej pory za co zaplacic Tobie za hotel Belli!! musialam zalozyc za sterylke z kasy na hotel :( zrob fotke oczka i nam pokaz, jak to wyglada. dzis juz ciemno, czekamy jutro :) Sylwia skrzynke masz pelna!! Quote
kizimizi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 kora78 napisał(a): zrob fotke oczka i nam pokaz, jak to wyglada. dzis juz ciemno, czekamy jutro :) no jakbys mogla to zrob fotke, a jak nie to opisz co sie z tym okiem dzieje. Pytalam sie kiedys czy belal to raczej niejadek ejst ze ona taka chuda weicznie to napisalas, ze raczej nie. Powiedz w takim razie co ona je (tak glownie) i ile to pomyslimy na co jej zarelko zmienic. A poki co, jak bedziesz z nia u weta nastepny raz albo jak bedziesz sama ( to zwarz psa, ile ona warzy z 17kg?) i popros o tabletki na robale. Quote
kora78 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 kizi bella jest swiezo odrobaczona wlasnie miala teraz sterylke, wiec pewnie do podania narkozy musieli ja zwazyc. na pierwszych stronach jest wpis, ile niby wazyla u blood. ale nie wierze teraz by ona byla wtedy z nia rzeczywiscie u weta... bella je za dwoch, tylko co Czaczi i bardzo szybko i pazernie. jak wiem od sylwiaso wetka mowila,ze ona po szczeniakach moze byc taka chuda jeszcze, wycienczona Quote
sylwiaso Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Dziewczyny juz piszę p.doktor mnie dobrze zna i fakturkę prosiła mnie czy może wypisać póżniej to powiedziałam,że nie ma problemu!jest wszystko uregulowane u weta.wzięłam dziś fakture i wyślę w piątek z Belcią w sobotę jadę na zdjęcie szwów to zaraz ja ją sama zważę zob.po tyg.ile będzie ważyć oczko dziś już dobrze tylko osowiała jest!rozmawiałam o tym z wetem.dziś ona mówi,że to burza hormonów może mieć nawet depresje tak jak ludzie!!!Ona je wszystko i suchą karme i gotuje im lubi wszystko.Tylko jeżeli to jest problem hormonów to i tak wysokiej jakości karma nie pomoże na jej hormony!ona tu je naprawdę dobrze karmę mam husse i jak jest dwa razy w tyg.gotow.to nie jest żle! Quote
kora78 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 bardzo ladne imie ma ta wetka :) Maja. slicznie wyslij fakture, jak najszybciej, bo bez tego pieniedzy nie zwroca i nie bedzie za co za hotel zaplacic :( dobrze, ze z okiem ok. Quote
kora78 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 doszlo dzis 30zl od LadyMonia0610. dziekujemy za powrot do grupy deklarowiczow Belli :) Quote
kizimizi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 no to Bella ma dobre jedzenie. Pewnie wetka ma racje, ze to przez ciaze a teraz hormony. Tylko dziwne ze ona ciezarna byla i taka chuda. Moja to utyla za 3 :P Quote
marta0731 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Dziewczynka się wykuruje, to i ciałka zacznie nabierać ;) A nie pamiętam czy było napisane... Ona apetyt ma tak ogólnie? Czy jedzenie w misce czeka, aż jej się zachce? Quote
sylwiaso Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Tak Korunia wie ona je wszystko ma apetyt ja z nadzieją wypatruje lepszego samopoczucia Belci!!!w sobotę jedziemy na zdjęcie szwów to p.doktor ją obejrzy jeszcze raz i coś zaradzi!!! Quote
kora78 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Bella dostala 100zl od naszego boksiowatego Bilbusia, jaki byl tez u Sylwii w hotelu www.dogomania.pl/threads/178853-bokserkowaty-Bilbo-w-ds.-Wplacajacy-proszeni-o-zgloszenie-sie!! :) mam troche problemow z glowy :) dzieki Bilbo i jego deklarowicze!!!! Quote
kizimizi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 a powiedz mi czy Bella nie potrzebuje ogloszen bo ja sie zapisalam na jakim bazarku i teraz nie pamietam. Quote
Recommended Posts