Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niesamowita odmiana :klacz: Gdybym nie wiozla przerazonej, wylęknionej Aprilki osobiscie, to bym nie uwierzyla.

Eloise, nasza Murka miala od zawsze niezwykly wplyw na zwierzaki. W jej rękach po prostu psiaki zdrowieja na ciele i duszy.

Posted

W schronisku w boksie byla caly czas skulona, dlatego wydawalo sie, ze jest mniejsza. Teraz sie okazalo, ze to sunia wielkosci terierka. Ciekawe czy w tym tygodniu suczka pojedzie do domu?

Posted

Jesteśmy umówieni na jutro, tzn. na czwartek ;) na ok. 18.00 na dowiezienie Aprilki i od razu oblookamy płot, budę itd.
Dla mnie zawsze póki nie pójdę spać, to jest dziś :evil_lol:

Posted

No jestem tak ciekawa, ze az mnie skreca. Ale licze, ze w Dzien Ziemi i 18-te urodziny mojej Corki Ulki, Aprilka bedzie miala szczescie i znajdzie swoje miejsce na ziemi.

Posted

Aprilka już w domku :)

Ogród jest szczelny i Aprilka na pewno się z niego nie wymknie, to nieduży zamknięty ogródek przy kamienicy, jest umiejscowiony w sporej odległości od ulicy, więc Aprilka będzie miała ciszę i spokój. Budka jest faktycznie w zacisznym miejscu, pod dachem, nie jest nowa, ale solidna, ocieplona i wypełniona już siankiem. Na Aprilkę czekały już miseczki i jedzonko :)
Na razie Aprilka nie będzie wychodzić z ogródka, ale jak się zaklimatyzuje i przyzwyczai do nowego Państwa, to będzie się uczyć spacerować po mieście.

Myślę, że Aprilka będzie tam miała dobrze. Była bardzo wystraszona, ale jak wszyscy weszliśmy do domu podpisywać papiery, to przez okno widzieliśmy jak wszamała jedzonko, więc nie jest źle.

P.Bogumiła przekazała 50 zł na następnego pieska :)

Posted

Strasznie się cieszę, i pomyśleć, że nie tak dawno biedulka umierała ze strachu w schronie, bardzo mocno trzymam kciuki, żeby się niunia szybciutko zaaklimatyzowała!!!

Posted

A czy Aprilka ma szansę na mieszkanie w domku, czy tylko na tym niewielkim ogródku? I w kamienicy mieszkają tylko Państwo, czy też inni ludzie? Mam nadzieję, że jeśli mieszka ktoś jeszcze to jest też dobrze nastawiony do psiaków...
Ja wiem, przeczulona jestem... ale...

Aprilko kochana, powodzenia!