Paula Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Czesc Ewa :multi: Czesc Alu :multi: Dziekuje :loveu: juz sie dobrze czuje :p Maksiu raz zakulal na przednia lapke, obejrzalam, ale nic nie bylo, na drugi dzien mu juz przeszlo, ale ja wpadlam w paranoje i przez kilka dni nie biegal, tylko dluzsze spacerki, ale bez meczenia psa. Biedny piesio nie rozumie, czemu pancia nie rzuca mu patyczkow, wraca niewybiegany i mnie meczy w domu ;) Ale dzis juz mu mala rozgrzewke z patyczkiem zrobie. Kupie tez arthroflex :roll: Quote
Vectra Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Dobrze będzie się nie martwiaj :) widać jak biegł to się udezył. Pare dni bez większego wiśiłku i będzie gites :) Quote
malawaszka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 cześć Paula :razz: a gdzie nowe fotki :eviltong: Quote
Paula Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Vectra napisał(a):Dobrze będzie się nie martwiaj :) widać jak biegł to się udezył. Pare dni bez większego wiśiłku i będzie gites :) Dzieki :loveu: To jest wariat, nie ma hamulcow, do patyczka leci, jakby od tego zalezalo zycie ;) malawaszka napisał(a):cześć Paula :razz: a gdzie nowe fotki :eviltong: Czesc Weszka :cool3: Ni ma :eviltong: Musze pozyczyc aparat, bo juz nie mam nic w "archiwum" :shake: Quote
Alicja Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 :multi::multi::multi:siom foty psiowe i scurkowe a Maxio może źle stanał i dlatego okulał;) Quote
Pysia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Witaj Paula :loveu: Moje dwie szalone wczoraj wpadły na drzwi garażowe i już myślałam ze po nich ...Ale kurna nadal żyją :placz: Quote
malawaszka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 oooo Dreamer poratowała fotkami :multi: :loveu: Quote
Paula Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Witajcie baby :p [quote name='Alicjarydzewska']a Maxio może źle stanał i dlatego okulał;) No ja mam nadzieje, ze to bylo jednorazowe :roll: Moze go kurcz zlapal :hmmmm: :cool1: [quote name='Pysia']Moje dwie szalone wczoraj wpadły na drzwi garażowe i już myślałam ze po nich ...Ale kurna nadal żyją :placz: :D Czytalam o tych 115 kg zywej wagi :evil_lol: [quote name='malawaszka']oooo Dreamer poratowała fotkami :multi: :loveu: Fajnie :multi: Moze ma jeszcze jakies :cool3: Quote
Alicja Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 :multi::multi::multi:heyka ..jak tam Maxiolek;) Quote
Paula Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Czesc Alu :multi: Dobrze - wrocilismy niedawno ze spacerku, troszku pobiegal, ale bez przesady :cool1: Teraz spi na swoim fotelu :loveu: Quote
e.v.a Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ja bylam wczoraj i pislam ale sie popsulo i ni ma posta:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
e.v.a Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 paula_z napisał(a):Córuś, nie płakaj :glaszcze: :-( jus ni ebede:p Quote
Alicja Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Cześć Paula ...i jak mój słodziak ;)bo jak znam życie to oki:p Quote
Paula Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Pysia']Paula czyżbyś zapomniała o samej sobie :hmmmm: Po czym wnosisz? ;) [quote name='evaxon']dziendoberek:cool3: Dobrywieczorek [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Paula ...i jak mój słodziak ;)bo jak znam życie to oki:p Czesc dobrze znajaca zycie Alu :evil_lol: Maksiu dobrze, dzis juz biegal za pileczka :multi: Quote
Pysia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 O :crazyeye: Jesteś ;) A już myślałam ze Cię nie ma...:evil_lol: Quote
Paula Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 No jestem caly czas, tylko ostatnio rzadziej, bo wiecej pracy mam i wczesniej spac chodze :roll: ;) Quote
Pysia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Skądś to znam... Ja dopiera teraz mam czas.... Wczesniej z Weszką byłyśmy na podrywie w sklepie ;) Quote
Paula Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='Pysia']Wczesniej z Weszką byłyśmy na podrywie w sklepie ;) Macie juz biznesplan? :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']Widze Cie , widze :p :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 paula_z napisał(a):Macie juz biznesplan? :evil_lol: :multi: :multi: :multi: Ja zajmę się marketingiem a Weszka wykonaniem planu ;) Quote
Paula Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Pysia napisał(a):Ja zajmę się marketingiem a Weszka wykonaniem planu ;) :D Weszka sie napracuje, a Ty popierdzisz za streczycielstwo :evil_lol: Quote
Recommended Posts