Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hehe widze, ze Maksiu tak jak i moj na piwko czasem sie wybierze. Fajny z niego psiak...
Mam takie pytanie, gdzie Maksiu na spacerkach tak biega? Ja swojego balabym sie calkiem luzem puscic, bo to swir :-(

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

IN_ napisał(a):
Hehe widze, ze Maksiu tak jak i moj na piwko czasem sie wybierze. Fajny z niego psiak...
Mam takie pytanie, gdzie Maksiu na spacerkach tak biega? Ja swojego balabym sie calkiem luzem puscic, bo to swir :-(

Frodzio świr :crazyeye::crazyeye::crazyeye: przecież on taki grzeczny chłopłczyk :loveu::loveu:

Posted

IN_ napisał(a):

Dzieki In :loveu: Witamy u nas :multi:
Biegamy codziennie na Kępie Potockiej, nad kanalkiem. Maksiu sie w miare slucha, a jak widzimy jakiegos pieska na horyzoncie to zapinamy na smycz :lol: Jak mam patyczek albo pileczke to nawet suczki dla niego nie istnieja :cool3:

Posted

Czesc Alu :lol:

medar napisał(a):

UWAGA!
Radio Tok FM Złote Przeboje zgodziło się przekazać, we wszystkich swoich oddziałach, informację o oficjalnym rozpoczęciu akcji zbierania podpisów pod naszą petycją. Termin oficjalnego rozpoczęcia ustalono na sobotę 16 bm. godzina 12:00. Jeśli koordynatorzy z poszczególnych miast, podadzą gdzie jest główny punkt zbierania podpisów w ich miejscowościach, to taka informacja też zostanie podana w programie radiowym.
Jest pomysł, aby na akcje zbierania podpisów zabierać swoich pupili ( oczywiście psy muszą być łagodne i na smyczy, a duże w kagańcach).
Emir ma pomysł aby robić dokumentację fotograficzną z akcji zbierania podpisów. Oczywiście zdjęcia musiałyby być robione bez fotografowania twarzy osób podpisujących lub za ich zgodą.

Dziewczeta - Warszawa sobota godz.12.00 pod Kolumną Zygmunta - zbieramy podpisy. Kto bedze? :cool3:

Posted

paula_z napisał(a):
Czesc Alu :lol:

Dziewczeta - Warszawa sobota godz.12.00 pod Kolumną Zygmunta - zbieramy podpisy. Kto bedze? :cool3:

to nie mial być jakiś marsz? :hmmmm:

czesc Paula :multi:

Posted

[quote name='Maga100']cześć baby :lol:
obejrzałam fotki i tak sobie myślę, ze brakowało tam tylko Leona, byłaby idylla :loveu: :evil_lol:
buhahahahahahahaha :evil_lol::evil_lol:
mogłyby być fajne fotki pełne akcji :evil_lol::evil_lol:
Maga następnym razem wpadaj z Leonem a ja wezme kano :cool3::cool3:

Posted

paula_z napisał(a):
Hahahaha :roflt: :roflt: :roflt: Gloopie babiszony, nie zal im wlasnych psow ;)

jakie żal :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a czemu by miały być nam żal piesków ?? tak fajnie by się bawiły :cool3::cool3:

ciekawa jestem która z nas by pierwsza zawału dostała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jedyne czego jestem pewno to tego że mój chamski dobrman by pierwszy zaczoł :diabloti::diabloti:

ciotka to może w niedziele spacerek :razz::razz: wezme Lala

Posted

Vectra napisał(a):
ciekawa jestem która z nas by pierwsza zawału dostała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jedyne czego jestem pewno to tego że mój chamski dobrman by pierwszy zaczoł :diabloti::diabloti:

ciotka to może w niedziele spacerek :razz::razz: wezme Lala

Najpierw Maga, potem ja :evil_lol:

A ja nie wiem, co moj by zrobil, wole sobie tego nie wyobrazac :shake: :evil_lol:

O, fajnie :multi: Wez tez Szczepanke, przyjdziemy z Axą :cool3:

Posted

Wiesz co tylko ja nie wiem jak Lal by się zachowywał wobec innych psów w towarzystwie panny Sz.Lalka jej broni :p
Lalka ma ogólnie jakiś silny instynk opiekuńczy bo ona wszystko co słabsze broni.

Teraz jak byłam lekko chora to mi żyć niedawała :shake::shake: cały czas mi na kolana się ładowała jak kaszlnełam czy kichnełam to odrazu była kołomnie i mnie lizała ,pocieszała no i się namolnie przytulała o tym że chciała za kołdre robić już nie wspomne.
Ona tak ma że jak komuś coś sę stanie to się natrętnie opiekuje :cool1: