PIKA Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='paula_z'] Dziewczeta z Warszawy - koordynatorem jest shirrrapeira (Agata), numer GG 3250138 , tel. kom. 0-609-203-986, tel. stacj. (0-22) 771-44-30 , mail: [email protected] Spotkanie jest w sobote na wystawie na Gwardii, okolo 12. Kto bedzie? :cool3: ja chyba nie bede :shake: Musze jechać na 10,00 do Serocka :placz: do czegos matuli jestem potrzebna :placz: i do 12,00 nie dojade na wystawke :shake: :placz: Quote
Paula Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Ewa, super :multi: To jest nas 8 osob z Wawy do zbierania podpisow :roll: Aga, szkoda :-( Ale potem idziemy na kawe do Araba :cool3: Quote
Vectra Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 paula_z napisał(a):Ewa, super :multi: To jest nas 8 osob z Wawy do zbierania podpisow :roll: Aga, szkoda :-( Ale potem idziemy na kawe do Araba :cool3: wynegocjowałam auto na sobote :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Paula to spotkamy się tam gdzie wtedy :razz::razz: potem pojedziemy do mnie zostawie dylrzans i TZ zawiezie nas do araba :razz::razz: może tak być :cool3: Quote
Paula Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Vectra napisał(a):wynegocjowałam auto na sobote :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Paula to spotkamy się tam gdzie wtedy :razz::razz: potem pojedziemy do mnie zostawie dylrzans i TZ zawiezie nas do araba :razz::razz: może tak być :cool3: O, to fajnie, myslalam, ze bedziemy sie tluc z buta :evil_lol: Chyba tak :hmmmm: ale bede musiala wyjsc z psem przed kawką :razz: Quote
PIKA Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 paula_z napisał(a): Aga, szkoda :-( Ale potem idziemy na kawe do Araba :cool3: no na wieczór to ja ściagne, :evil_lol: Ja sie postaram szybko wrócic :placz: bo ja kcialam na wystawke :placz: ale nie wiem jak mi sie uda :roll: a przelozyc nie moge :shake: bo mi bardziej zalezy na Klubówce Doga za tydzien :lol: Quote
Alicja Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 :pale aparat weźmiecie do Araba :razz: Quote
Paula Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Ewcia zawsze bierze, a potem nie robi fot :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='paula_z']Ewcia zawsze bierze, a potem nie robi fot :evil_lol:;)teraz zrobi ...będzie na dogobanitki:p Quote
Paula Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Hehe, Alu :lol: Ja juz nie spie, zaraz jade na wystawe :cool3: Quote
Vectra Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ja tes jus nie śpie :eviltong::eviltong: i tes zaras jade na wystawe :multi::multi::multi: Paula dzięki :* Quote
Alicja Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Vectra']Ja tes jus nie śpie :eviltong::eviltong: i tes zaras jade na wystawe :multi::multi::multi: Paula dzięki :*:pto cykaj dużo fotasków:multi:/nie umie wleźć na DGBanitki:razz:/ Quote
Vectra Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pto cykaj dużo fotasków:multi:/nie umie wleźć na DGBanitki:razz:/ mamciu ,a to już nie moja wina z dogobanitkami :shake::shake: chyba serwer się posypał :placz::placz: bo na główny serwer też nijak nie można wejść :-(:-( mam nadzieje że to przejściowy problem :roll: Quote
dbsst Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 mnie nie bedzie jestem chwilowo udoopiona :placz: mam nadzieje że chociaz wpisac się bede mogła dziś na kawie :cool1: Quote
PIKA Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:syskie spią cy jak:cool3: ja moja droga wstałam o 5 rano :roll: [quote name='Vectra']mamciu ,a to już nie moja wina z dogobanitkami :shake::shake: chyba serwer się posypał :placz::placz: bo na główny serwer też nijak nie można wejść :-(:-( mam nadzieje że to przejściowy problem :roll: To na pewno od tych wstawionych zdjęć :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 czy ktos zaklada wystawowy topik czy wstawiac zdiecua do sie ;) Quote
malawaszka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 załóż topic debest :multi: zresztą pewnie juz to zrobiłaś :lol: idę poszukać :lol: Quote
jo-jo Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 dbsst napisał(a):czy ktos zaklada wystawowy topik czy wstawiac zdiecua do sie ;) Moge założyć o Warszawce Krajowej ;-) Quote
PIKA Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Cześc dziewczyny :multi: i chlopaku :multi: Zdjecia Axy beda :multi: aparat zaskoczyl i nie byla to jego wina info u mnie w topiku ;) Quote
Paula Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Hej, hej :multi: A my zaraz idziemy spotkac sie z Debe i Szpilką :multi: Quote
Recommended Posts