malawaszka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 hahaaha :klacz: pogratulować :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 No to gdzie te fotki :mad::mad::mad: bo jakoś mało :placz::placz::placz: a wiem że jest dużo :diabloti: Quote
Paula Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Na dysku D :eviltong: Fotobukiet odmawia wspolpracy :comp26: Ide z psem do nocnego :roll: Quote
Vectra Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Już chyba wróciłaś z tego nocnego co :razz::razz: wysłałam ci sesemesa :p Quote
Paula Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Nie, dopiero teraz wrocilam :eviltong: Podjechalam sobie busem nocnym :lol: Quote
Maga100 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='PIKA']Paula ja wiem, czemu Maga ma 20 a my 5 :evil_lol: pozwole sobie zacytowac co mi Magda powiedziala buhahahah, to w takim razie cud, ze odkryłyście, że można i 5 szt, a nie wrzucałyście po jednej :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 :pCześć blondynki:multi::multi::multi: Ale Maxio zdziwiony:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ale Maxio zdziwiony:evil_lol: ja bym chyba nie powiedziała że zdziwiony, a że kombinuje jak tu wykorzystać sytuację do niecnych celów :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 hellołłł Paula :multi::multi: gdzie reszta zdjęć :mad::mad: Quote
Paula Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 malawaszka napisał(a):ja bym chyba nie powiedziała że zdziwiony, a że kombinuje jak tu wykorzystać sytuację do niecnych celów :evil_lol: Nie no, przeciez widac, ze patrzy sie na patyk; jak jest pileczka albo patyczek to nie interesuja go amory :cool3: Na Szpilke probowal wskoczyc pozniej, jak juz szlismy do domciu i nie bylo za czym ganiac :evil_lol: Quote
Paula Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Vectra napisał(a):hellołłł Paula :multi::multi: gdzie reszta zdjęć :mad::mad: Hej Ewcia :multi: Nadal na dysku D :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 paula_z o 1,56 napisał(a): Ide z psem do nocnego :roll: paula_z o 2,41 napisał(a):Nie, dopiero teraz wrocilam :eviltong: Podjechalam sobie busem nocnym :lol: :crazyeye: Ty masz tak daleko sklep, czy busik tak dlugo jechał? :evil_lol: Quote
Paula Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye: Ty masz tak daleko sklep, czy busik tak dlugo jechał? :evil_lol: Nie, spotkalam sie z siostra i piesy musialy pobiegac :lol: Quote
asher Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Czy ja już mówiłam, że Maksio jest śliczny? :cool3: Bo jest! :loveu: Quote
Paula Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 asher napisał(a):Czy ja już mówiłam, że Maksio jest śliczny? :cool3: Bo jest! :loveu: Dzieki Asiu :loveu: :p Quote
malawaszka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 asher napisał(a):Czy ja już mówiłam, że Maksio jest śliczny? :cool3: Bo jest! :loveu: ojjj to prawda, ale nawet takiego pita bym nie chciała :lol: chyba że by mu broda urosła :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='malawaszka']ojjj to prawda, ale nawet takiego pita bym nie chciała :lol: chyba że by mu broda urosła :evil_lol: zaczniesz brode podgalac to i zarośnie z czasem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 PIKA napisał(a):zaczniesz brode podgalac to i zarośnie z czasem :evil_lol: :hmmmm: cholera to dlatego mi tak włosy na nogach rosną :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 malawaszka napisał(a)::hmmmm: cholera to dlatego mi tak włosy na nogach rosną :evil_lol: buhahahahahaha :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: musze TZtowi powiedzieć by przestał twarzyczke golić bo to przez to mu tak zarasta :evil_lol: Quote
Paula Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 malawaszka napisał(a):ale nawet takiego pita bym nie chciała Nie taki pit straszny, jak go maluja ;) :evil_lol: Quote
BeaC Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='dbsst'] Jaki on śliczny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Cześć Paula :multi: malawaszka napisał(a)::hmmmm: cholera to dlatego mi tak włosy na nogach rosną :evil_lol: m,nie tez bardziej zaczeły od kiedy zaczelam golic :evil_lol: Quote
Recommended Posts