Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

paula_z napisał(a):
Czesc Alu :lol: Widzisz jakie czepialskie, Pika to jeszcze rozumiem, ale rosnie nam tu Pika dwa - Evaxon ;) :evil_lol:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grins:

dziendoberek :D

Posted

Dobry Wieczor :lol: Wrocilam dopiero. Codziennie pracuje, ale dzisiaj mialam dlugo zajete kompy w ciagu dnia. A zdjec nie mam, bo nie dorobilam sie jeszcze aparatu :placz:

Posted

paula_z napisał(a):
Czego :-o :hmmmm:

Mam dwa aparaty pozyczone od Ewci, ale do jednego nie mam sterownika, a do drugiego baterii :-(

aaaaa no tak to byly sterowniki :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Czego :-o :hmmmm:

Mam dwa aparaty pozyczone od Ewci, ale do jednego nie mam sterownika, a do drugiego baterii :-(

a to baterii nie mozna kupic? :hmmmm:

Posted

PIKA napisał(a):
a to baterii nie mozna kupic? :hmmmm:

Hehe, wiedzialam :evil_lol: Zapominam ciagle :oops: a jak mi sie przypomina to jest za pozno :roll:

Posted

Lepiej wyjdziesz jak kupisz ładowarke i akumulatory :p:p
bo na baterie zbankrutujesz ;);) on współpracuje tylko z tymi lepsiejszymi i komplet bakterii starcza na jakieś 100 zdjęć :diabloti:

Posted

DOGOMANICY !!! Zamieszczajcie ten apel gdzie tylko się da. Brakuje ludzi!!! Do znajomych na GG, w statusie gg , na innych forach, innych wątkach itp.

DZIAŁAJCIE!!!

Osoby chętne (sprawa Ozzy’ego i nie tylko ) do rozprowadzania plakatów, ulotek i zbierania podpisów pod petycją do Rządu, dotyczącą "bestialskiego traktowania zwierząt, zaostrzenia kar dla ich oprawców i poprawienia bytu zwierząt", proszone są o zgłaszanie się do: kacha_wawa :
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30380

lub

GG: 7338690
telefon: 0603647237
http://www.monia-o-ozzym.blogownik.pl/

Dziewczeta z Warszawy - koordynatorem jest shirrrapeira (Agata), numer GG 3250138 , tel. kom. 0-609-203-986, tel. stacj. (0-22) 771-44-30 , mail: [email protected]
Spotkanie jest w sobote na wystawie na Gwardii, okolo 12.

Kto bedzie? :cool3: