Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='paula_z']Wstawiac foty :mad: nie marudzic i nie szukac wymowek :eviltong: ;);)dobrze cioteczko prawicie :p Quote
Pysia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Ja tez czekam i zgrzytam już zębami :mad: A na dentyste teraz szmalu brak więc dawać foty zanim zetre zęby na proch i mi sztuczna szczęka będzie potrzebna :mad::mad::mad: Quote
PIKA Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Pysia nie zgrzytaj :razz: Axa wygladająca na kota :evil_lol: Quote
Paula Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30703 :eviltong: Quote
Alicja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 :evil_lol:wystraszyły się i zaczęły foty wrzucać ;) fajne :multi: Quote
Vectra Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 ehhh te fotki robione w Arabie nie wyjszły :placz::placz: takie kiczowate są , ale potem wstawie :oops: Quote
Alicja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Vectra']ehhh te fotki robione w Arabie nie wyjszły :placz::placz: takie kiczowate są , ale potem wstawie :oops: :pcórcia wstawiaj kicza;) Quote
Alicja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 ;)o moja siostra bliźniaczka z Maxiem:multi::multi::multi: a tui Maxio po drinkola poszedł czy po piwelko:razz: Quote
Paula Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:wystraszyły się i zaczęły foty wrzucać ;) Hihi, taka grozna jestem, ze strach sie bac ;) Fajne te fotki :multi: Na ostatniej Maksiu nam kawke zamawial :razz: Dzieki Ewcia i Aga :loveu: Quote
Alicja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='paula_z']Hihi, taka grozna jestem, ze strach sie bac ;) Fajne te fotki :multi: Na ostatniej Maksiu nam kawke zamawial :razz: Dzieki Ewcia i Aga :loveu::pnie zapomniałaś przypadkiem dodać ,ze z Pysia ci pomogłysmy je nastraszyć :cool3: .......................aaaaaaaaaaaaa kawkę .....;) Quote
Vectra Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 paula_z napisał(a):Hihi, taka grozna jestem, ze strach sie bac ;) Fajne te fotki :multi: Na ostatniej Maksiu nam kawke zamawial :razz: Dzieki Ewcia i Aga :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: taka jesteś straszna ,że aż strach się bać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pnie zapomniałaś przypadkiem dodać ,ze z Pysia ci pomogłysmy je nastraszyć :cool3: No tak, oczywiscie, dziekuje :happy1: Te naciski i zgrzytanie zebami mialy decydujacy wplyw :ghost_2: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 jeszcze mam fotki w wersji nie kadrowanej :razz: :evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Vectra napisał(a):jeszcze mam fotki w wersji nie kadrowanej :razz: :evil_lol::evil_lol: To na dogabitki :razz: Quote
e.v.a Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Vectra']prosze bardzo :) haha ale moj braciszek sobi elaske wyrwal w barze:evil_lol: hej hej :D Quote
Paula Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 evaxon napisał(a):haha ale moj braciszek sobi elaske wyrwal w barze:evil_lol: Czesc :lol: On tej lasce wlazl na kolana :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 paula_z napisał(a):Czesc :lol: On tej lasce wlazl na kolana :evil_lol: :lol: ale z tego mojego braciszka dżentelmen :evil_lol: Quote
simbik Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] a tui Maxio po drinkola poszedł czy po piwelko:razz: No ładnie :razz: ... do alkoholi go ciągnie:lol: . To tak jak mój Teufelek na sam zapach procentowego napitku uszka mu się podnoszą... skąd mu się to wzieło :evil_lol: . Quote
Paula Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Hihihi, napewno nie po pańci, ja pije kawke ;) Quote
Recommended Posts