dbsst Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 paula_z napisał(a):Hej, hej :multi: A my zaraz idziemy spotkac sie z Debe i Szpilką :multi: już po zgrywam foty :D :multi: TZ zakochany w Maksiu :loveu: Quote
Paula Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Super :multi: Dzieki za spacerek :lol: Piesy spia, wykonczone :lol: Quote
dbsst Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 paula_z napisał(a):Super :multi: Dzieki za spacerek :lol: Piesy spia, wykonczone :lol: pogadać to sobie nie pogadałyśmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szpila też leży :cool1: Quote
Paula Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 dbsst napisał(a):pogadać to sobie nie pogadałyśmy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na nastepnej kawie pogadamy, jak nam sie uda przegadac Ewe ;) :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 paula_z napisał(a):Na nastepnej kawie pogadamy, jak nam sie uda przegadac Ewe ;) :evil_lol: czyli zostaje nam plotkowanie na dgm :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 paula_z napisał(a):Na nastepnej kawie pogadamy, jak nam sie uda przegadac Ewe ;) :evil_lol: ha ha ha :eviltong: Quote
Alicja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='dbsst']już po zgrywam foty :D :multi: TZ zakochany w Maksiu :loveu::pczyli masz szanse na 2 piesa;) Quote
dbsst Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 wstawiam na super raty bo dzis 5X mnie wywalilo z dgm jak wstawialam na wystawie bede tu dolepiac zdjecia najpierw leci Maksio Paula i Maks idą do nas Maksa nie ma czyli podchód do Szpili i fruuuuuuuuuuuu Quote
dbsst Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 i zabawa pełną geba :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: i ja się zatoffałam :loveu: Quote
dbsst Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 czyjs pies ponoć nie robi goopich min :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='dbsst'] Ale super fotki!! I jakie modele :p A jakośc...Zazdraszczam jakości :roll: Quote
Paula Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Ale super fotki :multi: :multi: :multi: Debe :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 to jeszcze nie było moje ostatnie słowo ;) miałam przerwe techniczną ;) pan od mądrych min ;) wilk :evil_lol: przemyciłam Szpile :roll: :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 i Maksiu dziękuje za uwagę zachwile Axa :cool3: Quote
dbsst Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Axa Axawiec :evil_lol: :evil_lol: Axa na patyku :evil_lol: dziewczyny tak średnio się lubią (obydwie jak się okazało są wygadane :evil_lol: ) tak to moja kilerszpila :cool1: nie znałam jej z tej strone :shake: Quote
Paula Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Super :klacz: :klacz: :klacz: Dziekujemy za sesje :buzi: Chcialam niesmialo poprosic o te foteczki z Maksiem i Axa (nawet te kiepskie wg Ciebie:evil_lol:) na plytke? :modla: :lol: Quote
dbsst Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='paula_z']Super :klacz: :klacz: :klacz: Dziekujemy za sesje :buzi: Chcialam niesmialo poprosic o te foteczki z Maksiem i Axa (nawet te kiepskie wg Ciebie:evil_lol:) na plytke? :modla: :lol: a czy może być tez tam Szpila bo nie będzie mi się chciało wybierać :shake: Axa portretowo :eviltong: gdzie jest Axa :lol: Leonowo :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 o wmorde:crazyeye: dopiero na tych fotach widac jaki piekny jest moj braciszek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 dbsst napisał(a):a czy może być tez tam Szpila bo nie będzie mi się chciało wybierać :shake: Alez oczywiscie, jak najbardziej :multi: Szpila to cudo dziewczyna :loveu: Quote
PIKA Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 ulala dziewczynki sie z lekka przekomażają :evil_lol: Quote
simbik Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Fotki rozbieganych piesiów> Maksia i Axy super :multi: :multi: :multi: , a Ciebie dbsst to chyba za dwa tygodnie zbałamuce :evil_lol: , bo wybieram się do Wa-wy z moją psiarnią i może uda mi się Ciebie namówić na jakąś sesję foto :cool3: . Quote
Recommended Posts