Alicja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='paula_z']Siemanko babeczki :lol: Czytam sobie o hodowlach staszkow :cool3::razz:a co tysz planujesz ;)cześć :multi: Quote
Paula Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a co tysz planujesz ;)cześć :multi: Planuje, ale to odlegle plany :roll: Bedzie albo faficzka albo bulwa francuska :multi: Quote
Vectra Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a co tysz planujesz ;)cześć :multi: planuje się dopsić :evil_lol::evil_lol: narazie szuka fafika dla mnie ;) doszukuje się r rodowodach imbredów :shake: :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 a co chcesz zinbredowanego czy nie???? :razz: Quote
Vectra Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 malawaszka napisał(a):a co chcesz zinbredowanego czy nie???? :razz: To było tak : napisze ci w punktach :evil_lol::evil_lol: wiem że tak lubisz :p 1 znalazłam hodowle 2 dałam Pauli linka 3 a ona doczytała że tam jakiś imbred straszny :roll::roll: czy jakoś tak ja chce staszka a czy on zinbredowany czy nie to mi tam koło .... lata ja się na tym nie znam :oops: Quote
malawaszka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 ja bym była ostrożna - wiem, ze wielu hodowców ma jakiś tam zamysł hodowlany i bardzo mocno inbredują, ale .... :shake: Quote
e.v.a Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 co to znaczy zimbredowany:roll: :razz: Quote
Vectra Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 evaxon napisał(a):co to znaczy zimbredowany:roll: :razz: spokrewniony :p Quote
malawaszka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 to jest rozmnażanie w bardzo bliskim pokrewieństwie - tak w skrócie ;) Quote
e.v.a Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Vectra napisał(a):spokrewniony :p haha dzieki ...cholera chyba przeczytam cala rozmowe :eviltong: bo glupio sie pytac o tak oczywiste slowa:evil_lol: Quote
PIKA Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Ewa nie bierz imbreda :shake: Ja nie mam zaufania :shake: taki psiak i moze być i slabszy fizycznie (chorowity) i z glowa moze miec cos nie halo :shake: [quote name='paula_z'][quote name='Vectra'] ciekawa jestem która z nas by pierwsza zawału dostała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Najpierw Maga, potem ja :evil_lol: a ja was bede reanimowac :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 no to mam pytanie :razz: gdzie mam kupić psa bo z tego co słysze to wszędzie są imbredy :angryy::angryy: pojade se na słomczyn i kupie :evil_lol::evil_lol: kundelka ;);) Quote
dbsst Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 paula_z napisał(a):Planuje, ale to odlegle plany :roll: Bedzie albo faficzka albo bulwa francuska :multi: a może Szpilie Ci oddam :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Vectra napisał(a): a ona doczytała że tam jakiś imbred straszny :roll::roll: czy jakoś tak Czy taki straszny to nie wiem, nie znam sie na genetyce. dbsst napisał(a):a może Szpilie Ci oddam :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Tak, tak, ja kce Szpile :sweetCyb: Maksiu tez :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 ja proponuje spotkanie Leona, Kano i Maxa :evil_lol: Na pewno stworzą zgrana paczkę przyjaciół i będą jak ci trzej muszkieterzy :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Maga100']ja proponuje spotkanie Leona, Kano i Maxa :evil_lol: Na pewno stworzą zgrana paczkę przyjaciół i będą jak ci trzej muszkieterzy :evil_lol: :evil_lol: a ja z Saba mogę ? :multi: Mogę? :multi: :evil_lol: Quote
agbar Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Helol Paula:) bylam tu.. Aga&Dealer :) Quote
malawaszka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 to żeby nie było nudno dorzuce Wam rozjazgotaną Lune i będzie zagrzewała chłopaków do boju :evil_lol: Quote
Paula Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Jesu :-o Szalone baby :diabloti: Zapiszcie sie same na jakies walki w kisielu, jak Wam wrazen brakuje :evil_lol: ;) Czesc Aga od Dealera :lol: Wrocilam niedawno ze zbierania podpisow pod petycja, padam na twarz, ale ide zaraz na kawke z Vectra i Debe :cool3: Mam juz tyle zaleglosci w Waszych galeriach, ze nie wiem, kiedy nadrobie :roll: Pzdr, P. Quote
e.v.a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Paula jestes genialna:bigcool: juz wiem na co mam ochote :Cool!: na kisiel :sweetCyb: ido sobie zaraz zrobic:cool3: p.s - znowu kawa:roll: Quote
dbsst Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 paula_z napisał(a):Jesu :-o Szalone baby :diabloti: Zapiszcie sie same na jakies walki w kisielu, jak Wam wrazen brakuje :evil_lol: ;) Czesc Aga od Dealera :lol: Wrocilam niedawno ze zbierania podpisow pod petycja, padam na twarz, ale ide zaraz na kawke z Vectra i Debe :cool3: Mam juz tyle zaleglosci w Waszych galeriach, ze nie wiem, kiedy nadrobie :roll: Pzdr, P. oświadczam BYŁA PRAWDZIWA KAWA też :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak zdróweczko :cool1: Quote
Vectra Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 dbsst napisał(a):oświadczam BYŁA PRAWDZIWA KAWA też :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak zdróweczko :cool1: ja też potwierdzam że kawa była - wypiłam dwie :p Quote
Paula Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Czesc dziewczeta. Wstalam niedawno, czuje sie w miare dobrze, ide z psem :lol: Quote
dbsst Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 ja juz Szpilińską wybiegałam dziś :evil_lol: nie śpie od 11 :cool1: Quote
Recommended Posts