Paula Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Hahaha, spi jeszcze :diabloti: A co Ty z kijem na matke? ;) Quote
e.v.a Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 paula_z napisał(a):Hahaha, spi jeszcze :diabloti: A co Ty z kijem na matke? ;) aaaaa to spioch z tej ciotki:evil_lol: ja z kijem ?? jakim kijem :siara: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Ja Ci tu dam fiu..fiu :mad: :diabloti: edit.>Wladza rodzicielska mi uderzyla do glowy, juz nie bede :oops: ;) Quote
e.v.a Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 paula_z napisał(a):Ja Ci tu dam fiu..fiu :mad: :diabloti: :evil_lol: fiu ....fiu...fiuterko na zime:cool3: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: fiu ....fiu...fiuterko na zime:cool3::cool3:no no jakie ciekawe rozmowy .....Polaków :cool3: Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 hahahahaha ale się uśmiałąm z tej "matki i kija" :evil_lol: :evil_lol: cześć Paula :multi: :multi: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Czesc Ewa :multi: Bylam z psem, duchota znowu :shake: , wyganialam go z patyczkiem, przylazl do domu, od razu do michy z woda, opil sie, nakapal sobie z gęby na podloge i sie w tym polozyl :evil_lol: Cwaniaczek maly :cool3: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 paula_z napisał(a):Czesc Ewa :multi: Bylam z psem, duchota znowu :shake: , wyganialam go z patyczkiem, przylazl do domu, od razu do michy z woda, opil sie, nakapal sobie z gęby na podloge i sie w tym polozyl :evil_lol: Cwaniaczek maly :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wycierać nie musisz , a u nas znowu lało:razz: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wycierać nie musisz Fajnie by bylo, tylko ze siersc sie przykleja, mam owlosiona podloge :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 paula_z napisał(a):Fajnie by bylo, tylko ze siersc sie przykleja, mam owlosiona podloge :evil_lol: ojaaa włochaty dywanik :multi: :evil_lol: u nas pogoda taka jakas fee.. no nie wiem sama wlasnie zaczelo kropic:shake: Quote
PIKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Cześć Paula :multi: Maga100 napisał(a):tak. Bo ja ostatnio piję w samotności :placz: to trzeba bylo wpaść do mnie :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 halo Paula a gdzie Ty się podziwasz ??? :razz: :razz: :razz: gdzie foty Maxa :mad: :mad: :mad: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Tu i tam :cool3: Nie mam fot :shake: Czekam....:mad: :evil_lol: Quote
dreamer Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 paula_z napisał(a):Nie mam fot :shake: Czekam....:mad: :evil_lol: ty mi to nie :mad: bo fot nie będzie :evil_lol: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 dreamer napisał(a):ty mi to nie :mad: bo fot nie będzie :evil_lol: Och Ty :-x No przyslij mi :modla: Quote
Paula Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Hej hej Ewa :multi: wrocilas z piwka? :cool3: Mam kilka fotek, zaraz wrzuce. Te robilam ja, wiec sa kiepskie i nie ma sie czym chwalic :shake: :oops: Quote
Paula Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 :evil_lol: "Pies bez tylu" - dreamer :D Quote
Paula Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Na spacerku sptkalismy taka sliczna dziwczyne, CC'tke Tashe :loveu: Nie udalo mi sie ich ufocic dobrze :shake: Quote
Paula Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Dzien Dobry :lol: Ja wreszcie wstalam :roll: Pies jeszcze spi :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 ceść Paula nareszcie fotaski :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Vectra napisał(a):ceść Paula nareszcie fotaski :loveu: :loveu: :loveu: Czesc Ewa :evil_lol: A chcesz wiecej? :cool3: Quote
Recommended Posts