Paula Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:dogociółki też tym żyją:loveu: Musimy częściej się spotykać :cool3: Jak będę żyła tylko takimi super weekendami, to w końcu schudnę :evil_lol: Mam tylko kilka foteczek z soboty wieczorem, bo oczywiście zapomniałam wziąć aparat :roll: :loveu: Quote
dreamer Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dzień dobry Alu, Magdo, Dominiko, Agnieszko, Beato, Gosiu, Emilko, Asiu, Kasiu i Paulo! (mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam[SIZE=2]) ~*~ ~*~ Miłego dnia! Quote
BeaC Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/080805.jpg śliczności:loveu::loveu::loveu: a ja tak z samego ranka mówię Wam dzień doooooooooooobry!!!! Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 WOW!!!!trzy razy WOW!!! jakie cudne zachodziki:loveu: dzien dobry mowie ja..dilerowa:diabloti: Quote
bonita Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Mioooooooodzik zachodzik :loveu: Witajcie o poranku:diabloti: Wy jeszcze pewno w łóżkach, a ja już na nóżkach:diabloti:, od samego ranka, od dziewiątej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='AśkaK']Chiba powinnam zacząć się bać...:nerwy: ;) :biggrina: Ale patrzaj jaki mam awatar, lepiej nie podskakuj!:cool3: :diabloti: :evil_lol: widziałam... grzebiesz wykałaczką w psich zębolcach ... nie bojam ;) melduje sie na rozkaz obywatelki sistersy :multi::multi::multi: Quote
emdziolek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 HejO:loveu: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/080805.jpg Jak pięknie wyglądają takie dwa pycholki przy takim ślicznym niebie:loveu: Woooow!:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :multi::multi::multi:witam Was Moje Kochane Siostry:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Karolina ....foto super...ja nie mam cierpliwości do cykania ....:shake: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/080802.jpg mojej mam...bardzo się podobały szczuraski:loveu: Quote
anetta Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Alohaa dziewczyny :razz: Widze ze dobrze sie bawilyscie :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dzień dobry Laleczki moja kochane :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak zdróweczko dziś :loveu: :loveu: :loveu: ja się mam wyśmienicie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i nic nie piłam :eviltong: :eviltong: :eviltong: Drimerko czadowe foty wczoraj była zachód kozak a ja byłam daleko i bez emila buuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
Paula Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Cieszkam, że zachodziki się podobają :razz: Zawsze to jakaś odmiana od tych nuuudnych psów :evil_lol: [quote name='BeaC']http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/080805.jpg śliczności:loveu::loveu::loveu: a ja tak z samego ranka mówię Wam dzień doooooooooooobry!!!! Bry Bea :multi: [quote name='dealer']WOW!!!!trzy razy WOW!!! jakie cudne zachodziki:loveu: dzien dobry mowie ja..dilerowa:diabloti: Cześć Ty :p [quote name='bonita']Mioooooooodzik zachodzik :loveu: Witajcie o poranku:diabloti: Wy jeszcze pewno w łóżkach, a ja już na nóżkach:diabloti:, od samego ranka, od dziewiątej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czyjesz, że rymujesz :cool3: Witaj Kasiu :multi: O tej porze, to już w pracy :roll: na nóżkach od 8 :cool1: [quote name='clockwork'] widziałam... grzebiesz wykałaczką w psich zębolcach ... nie bojam ;) melduje sie na rozkaz obywatelki sistersy :multi::multi::multi: :D :multi: Meldunek przyjęty towarzyszko :evil_lol: [quote name='emdziolek']HejO:loveu: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/080805.jpg Jak pięknie wyglądają takie dwa pycholki przy takim ślicznym niebie:loveu: Woooow!:evil_lol: Hej Emdziu ;) Quote
Paula Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:witam Was Moje Kochane Siostry:loveu: Karolina ....foto super...ja nie mam cierpliwości do cykania ....:shake: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/080802.jpg mojej mam...bardzo się podobały szczuraski:loveu: Witaj Nasza Kochana Alu :loveu: Ja też nie mam :shake: ;) Może chce jakiegoś białaska adoptować :evil_lol: [quote name='anetta']Alohaa dziewczyny :razz: Widze ze dobrze sie bawilyscie :evil_lol: Witaj Aneta :lol: Bawiłyśmy się świetnie :multi: [quote name='dbsst']1. Dzień dobry Laleczki moja kochane :loveu: :loveu: :loveu: 2. jak zdróweczko dziś :loveu: 3. ja się mam wyśmienicie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 4. i nic nie piłam :eviltong: :eviltong: :eviltong: Drimerko czadowe foty wczoraj była zachód kozak a ja byłam daleko i bez emila buuuuuuuuuuuuuuuuuu 1. :hmmmm: Gorzej Ci :evil_lol: Witaj mła droga :loveu: 2. A dziękuję, dobrze :loveu: 3. Właśnie widzę/czytam ;) :evil_lol: 4. Jeszcze ... :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 no własnie rozpoczełam pedalskie piffo z sokiem imbirowym :sabber: Quote
Paula Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 A ja z malinowym, a dupa rośnie :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 paula_z napisał(a):A ja z malinowym, a dupa rośnie :evil_lol: i neuronów ubywa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 dbsst napisał(a):i neuronów ubywa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :grin: h** z neuronami, wygląd się liczy :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 hahahahha no tak najważneijsze wejscie smoka a potem to juz tylko..........................ups rozmarzyłam się :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dbsst']no własnie rozpoczełam pedalskie piffo z sokiem imbirowym :sabber:;)a ja piję gołe :eviltong:...PIWO:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....już miałam lesbijską łatkę:roll: ...koniec z pedalskim piffem:angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 czyli, że Ty trzymasz tak zwany fason :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ala trzyma fason, a ja kielona z naleweczką.:lol: Wyłamałam się dzisiaj, pifko było wczoraj ale się skońcyło!:placz: Została nalewka mamuni.:evil_lol: A co to za całusy ja widzę, ło rany, Maksiu cały wniebowzięty w objęciach samych kobit!:lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 robimy zamiane piwo do połowy wybąbelkowane i już zupełnie ciepłe w 2/3 wypite za naleweczke :razz: :cool3: Quote
AśkaK Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Hehehe, spryciara!:eviltong: Ale co tam, ja lubię się podzielić, szklaneczka dla ciebie!:kaffee_2: ;) :lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 AśkaK napisał(a):Hehehe, spryciara!:eviltong: Ale co tam, ja lubię się podzielić, szklaneczka dla ciebie!:kaffee_2: ;) :lol: mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jak ja uwielbiam domowe naleweczki nie ma nic lepsiejszego :loveu: Quote
AśkaK Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Wpadaj do Bielska, jeszcze trochę mi zostało!:cool3: A samej mi tu smutno.:-( Kto jeszcze wpada na "nalewkę mamuni"?:cool3: :lol: (wiem, że tradycyjnie pije się nalewkę babuni, ale ta mamuni też jest ok :evil_lol: ) Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 AśkaK napisał(a):Wpadaj do Bielska, jeszcze trochę mi zostało!:cool3: A samej mi tu smutno.:-( Kto jeszcze wpada na "nalewkę mamuni"?:cool3: :lol: (wiem, że tradycyjnie pije się nalewkę babuni, ale ta mamuni też jest ok :evil_lol: ) zawsze możesz na chwile wyskoczyć i przemianować mamunie na babunie z tym, ze nie wiem czy mama się ucieszy ;) o to ja juz zakładam trepy i idę dwie minutki i jestem na naleweczce :loveu: Quote
Recommended Posts