Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
no o tych co się uśmiechają na widok człowieka :evil_lol: :evil_lol:

buuuahahahahha i tym miłym akcentem udaję się na spoczynek :lol: :lol: :lol: nie wiem czy usnę taka rozbawiona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
a o których myślałaś ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:siara: :siara: :siara:
jaa no wlasnie o zadnych dlatego sie pytalam :evil_lol:

Posted

oktawia6 napisał(a):
ależ tutaj wesoło:razz: dziewczęta muszę Wam dać reprymendę:nono: za wargi:razz:

a oto ona:

:roflt::roflt::roflt:
no wiesz co... wstydz sie ....jojkami nam przed oczami machac:lol: :evil_lol:

Posted

Oktawia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
spadłam z krzesła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Paula foty podziwiam , oglądam :loveu: :loveu:

Posted

paula_z napisał(a):
No to sie ciesze, ze sie podobuja :multi: To ja sobie dalej pozmniejszam :cool3:

zmniejszaj ,zmniejszaj ,a ja ide po kawe :cool3: :cool3:

Posted

foty są super te nowe ale takiej nikt nie ma:evil_lol: i na miejscu całkiem do tych warg była:multi: calutki wątek szukałam by sensownej odpowiedzi "udzielić" do tego dialogu:eviltong:

Posted

oktawia6 napisał(a):
foty są super te nowe ale takiej nikt nie ma:evil_lol: i na miejscu całkiem do tych warg była:multi: calutki wątek szukałam by sensownej odpowiedzi "udzielić" do tego dialogu:eviltong:

Hehe...to sie biedaczko nameczylas, a tu nie docenili :evil_lol: :cool3: Ja przed chwila bylam w Twojej galerii, ale mi padlo stare pudlo, musialam resetowac :angryy:

Posted

paula_z napisał(a):
Dzien Dobry :cool3: Ja wstalam o 11, ale gadalam na molosach, kombinuje pieniazki dla Antosia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23307 Za momencik cos zmniejsze, tylko kawusie kolejna musze sobie zaaplikowac :lol:
:shake:ja mam ostatnio finansowy dołek ....ale obiecałam sobie jak tylko będzie lepiej to wrzucę na Fundusz troszkę kasy ....narazie to tylko w poniedziałek zawozimy wykładzinę do schroniska , garnki i karmy.