malawaszka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Vectra napisał(a):no o tych co się uśmiechają na widok człowieka :evil_lol: :evil_lol: buuuahahahahha i tym miłym akcentem udaję się na spoczynek :lol: :lol: :lol: nie wiem czy usnę taka rozbawiona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Vectra napisał(a):no o tych co się uśmiechają na widok człowieka :evil_lol: :evil_lol: aaaaa o tych :lol: Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 evaxon napisał(a):aaaaa o tych :lol: a o których myślałaś ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Vectra napisał(a):a o których myślałaś ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :siara: :siara: :siara: jaa no wlasnie o zadnych dlatego sie pytalam :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 evaxon napisał(a):a o jakich wargach mowa:razz: :roll: ależ tutaj wesoło:razz: dziewczęta muszę Wam dać reprymendę:nono: za wargi:razz: a oto ona: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 oktawia6 napisał(a):ależ tutaj wesoło:razz: dziewczęta muszę Wam dać reprymendę:nono: za wargi:razz: a oto ona: :roflt::roflt::roflt: no wiesz co... wstydz sie ....jojkami nam przed oczami machac:lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 To stara fota jest, ja tu nowe wstawilam przed chwila :mad: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Oktawia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: spadłam z krzesła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Paula foty podziwiam , oglądam :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 paula_z napisał(a): :loveu: no sliczne foteczki :loveu: Quote
Paula Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 No to sie ciesze, ze sie podobuja :multi: To ja sobie dalej pozmniejszam :cool3: Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 paula_z napisał(a):No to sie ciesze, ze sie podobuja :multi: To ja sobie dalej pozmniejszam :cool3: zmniejszaj ,zmniejszaj ,a ja ide po kawe :cool3: :cool3: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ty zmniejszaj ty idz po kawe a ja a ja yy a jaaaa poczekam :D:roll: Quote
oktawia6 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 foty są super te nowe ale takiej nikt nie ma:evil_lol: i na miejscu całkiem do tych warg była:multi: calutki wątek szukałam by sensownej odpowiedzi "udzielić" do tego dialogu:eviltong: Quote
Paula Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 oktawia6 napisał(a):foty są super te nowe ale takiej nikt nie ma:evil_lol: i na miejscu całkiem do tych warg była:multi: calutki wątek szukałam by sensownej odpowiedzi "udzielić" do tego dialogu:eviltong: Hehe...to sie biedaczko nameczylas, a tu nie docenili :evil_lol: :cool3: Ja przed chwila bylam w Twojej galerii, ale mi padlo stare pudlo, musialam resetowac :angryy: Quote
Paula Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Dobranoc, ja chyba tez :scared: :sleep: Quote
PIKA Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 paula_z napisał(a):Dobranoc, ja chyba tez :scared: :sleep: nie spać, a foty zmniejszac :evil_lol: Dzień Dobry :razz: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 :cool1:WSTAWAĆ SPIOCHY no no foty są tylko pańcie śpią ....no ale jak się siedzi do rana:cool3: Quote
Paula Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Dzien Dobry :cool3: Ja wstalam o 11, ale gadalam na molosach, kombinuje pieniazki dla Antosia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23307 Za momencik cos zmniejsze, tylko kawusie kolejna musze sobie zaaplikowac :lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 paula_z napisał(a):Dzien Dobry :cool3: Ja wstalam o 11, ale gadalam na molosach, kombinuje pieniazki dla Antosia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23307 Za momencik cos zmniejsze, tylko kawusie kolejna musze sobie zaaplikowac :lol::shake:ja mam ostatnio finansowy dołek ....ale obiecałam sobie jak tylko będzie lepiej to wrzucę na Fundusz troszkę kasy ....narazie to tylko w poniedziałek zawozimy wykładzinę do schroniska , garnki i karmy. Quote
Paula Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Zly link dalam, tu jest Antek aka Atos: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21117&page=54 Quote
Recommended Posts