Paula Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 evaxon napisał(a)::mad: :mad: :mad: Ewa, Ty mi tu nie machaj kijammi przed oczami :evil_lol: bo ja mam naprawde kiepski sprzet, wlasnie sobie robie przerwe w sciaganiu tych fot na dysk; a jeszcze zmniejszyc, wrzucic na serwer, wrzucic na forum :crazyeye: Nad ranem moze beda foty. Czesc Alu i Piku :razz: Quote
e.v.a Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 paula_z napisał(a):Ewa, Ty mi tu nie machaj kijammi przed oczami :evil_lol: bo ja mam naprawde kiepski sprzet, wlasnie sobie robie przerwe w sciaganiu tych fot na dysk; a jeszcze zmniejszyc, wrzucic na serwer, wrzucic na forum :crazyeye: Nad ranem moze beda foty. Czesc Alu i Piku :razz: mni esie nigdzie nie spieszy :evil_lol: poczekam :evil_lol: Quote
Paula Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 :loveu: Strasznie dlugo to wszystko trwa, photobucked sie muli (a tak go ostatnio wychwalalam:mad: ) Ide dalej robic foty. Quote
Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 jaki pycho kochany :loveu: :loveu: :loveu: photobucked sie muli a taki miał być świetny , hamerykański :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Vectra napisał(a):a taki miał być świetny Trzeba jeszcze wziac pod uwage moj super zajeb*** sprzet :mad: :angryy: Quote
PIKA Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Vectra napisał(a): a taki miał być świetny , hamerykański :evil_lol: :evil_lol: dlatego, sie muli :evil_lol: evaxon napisał(a): są kaczki i ni ma kaczek :evil_lol: przecież te kaczki sa nadal :evil_lol: nie zjadla ich :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 paula_z napisał(a):Trzeba jeszcze wziac pod uwage moj super zajeb*** sprzet :mad: :angryy: hahahahaha tak se tłumacz tak se mów :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 evaxon napisał(a):są kaczki i ni ma kaczek :evil_lol: Hehe, a one tak smiesnie jedna po drugiej wskakiwaly do wody :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 PIKA napisał(a): przecież te kaczki sa nadal :evil_lol: nie zjadla ich :evil_lol: :lol: ale nie tam gdzie byly :eviltong: Quote
e.v.a Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 paula_z napisał(a): Maksiu oberwal Maksiu oberwal :evil_lol: a wracajac do tych kaczek to Tigra by wskoczyla za nimi :diabloti: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Vectra napisał(a):śmiech w wykonaniu Axy :loveu: No tutaj akurat to nie smiech :evil_lol: Ona sie smieje do ludzi w ten sposob. Quote
e.v.a Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 paula_z napisał(a):No tutaj akurat to nie smiech :evil_lol: Ona sie smieje do ludzi w ten sposob. :lol: tak yyy jak by to powiedziec przyjaznie:lol: Quote
Paula Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 evaxon napisał(a)::lol: tak yyy jak by to powiedziec przyjaznie:lol: Przyjaznie, tzn tak jak pisalysmy w dzien, ze jak sie wita to podnosi przednia warge, usmiecha sie jak czlowiek (a moze to nie tutaj o tym :hmmmm: ) Quote
malawaszka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 ale nagadane :mad: :mad: :mad: ale wato było siedzieć przy tym mulącym dogo bo fotki świetne :laola: Quote
Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 paula_z napisał(a):Przyjaznie, tzn tak jak pisalysmy w dzien, ze jak sie wita to podnosi przednia warge, usmiecha sie jak czlowiek (a moze to nie tutaj o tym :hmmmm: ) czemu nie tutaj o wargach ?? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Dzieki Weszka :multi: Vectra napisał(a):czemu nie tutaj o wargach ?? :evil_lol: :evil_lol: Hahahahaha.......:roflt: :roflt: :roflt: Bo Ania czasem tu zaglada ;) To sie dogadalysmy :roll: nie ma co :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 paula_z napisał(a):Hahahahaha.......:roflt: :roflt: :roflt: Bo Ania czasem tu zaglada ;) a co mają wargi do Ani ?? :razz: :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 paula_z napisał(a):To sie dogadalysmy :roll: nie ma co :evil_lol: hahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no przecież Ania też ma wargi ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Vectra napisał(a):hahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no przecież Ania też ma wargi ;) :evil_lol: :evil_lol: a o jakich wargach mowa:razz: :roll: Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 evaxon napisał(a):a o jakich wargach mowa:razz: :roll: no o tych co się uśmiechają na widok człowieka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts