Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 cześć Paula :multi: :multi: jak tam foty zmiejszają się :razz: :razz: :razz: Quote
Paula Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:ja mam ostatnio finansowy dołek ....ale obiecałam sobie jak tylko będzie lepiej to wrzucę na Fundusz troszkę kasy ....narazie to tylko w poniedziałek zawozimy wykładzinę do schroniska , garnki i karmy. Ja tez mam dolek, nie wplacam pieniedzy narazie, ale jesli mam czas i mozliwosci to moge im pomoc w inny sposob; nie jezdze do schronow, bo to nie na moje nerwy, jak powiedziala Vitis (z molosow): "wtedy bym sie zupelnie wypalila"; jak bylam na sggw to wychodzilam ze scisnietym gardlem, a tam przeciez pieski maja dobrze. Quote
Basia&Safi Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 co tam u przystojniaka :):):):) gdzie jakies foteczki :):):) Quote
Paula Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Czesc Ewcia :multi: Pozniej sie zmniejsza, musze wyjsc z psem (o, wynurzyl sie z sypialni), posprzatac, wykapac sie, jechac do tesciowej. Kiedy ja to wszystko zrobie :crazyeye: :shake: basiulka22tychy napisał(a):co tam u przystojniaka :):):):) gdzie jakies foteczki :):):) Basia, wczoraj wrzucilam sporo foteczek. Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ja musze jechać na mokotów :placz: :placz: a mi się nie chce (może Rafał zachaczy o moich starych :razz: ) posprzątać , wykąpać się , pochowac do szafek to co uprasowałam :evil_lol: a mi się nic nie chce :placz: :placz: Quote
Paula Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 To moze sie na Mokotowie spotkamy? Wieczorkiem, a potem razem do mnie? Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 paula_z napisał(a):To moze sie na Mokotowie spotkamy? Wieczorkiem, a potem razem do mnie? no właśnie gadam z R żeby te klatke wzioł cobym nie musiała jechać :p :p no i się zgodził :multi: :multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Jezu, jak mi muli, zaraz sie zajeb**, od 10 min probuje napisac posta :angryy: To fajnie, to czakaj na telefon ode mnie w gotowosci bojowej :evil_lol: Quote
Paula Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Hihihi, hej hej najwiekszy ze spiochow :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 paula_z napisał(a):Hihihi, hej hej najwiekszy ze spiochow :evil_lol: phi zaraz tam najwiekszy :obrazic: :obrazic: :obrazic: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Narazie tylko tyle, bede pozniej, musze sie ogarnac :razz: Konik :evil_lol: Baletnica :D Quote
Basia&Safi Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ale maksiu zrobil minke <lol2> cwaniak heheh Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 paula_z napisał(a): Baletnica :D mała tancereczka:loveu: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 To jest nasz kochany Bleki :loveu: dzis mija pierwsza rocznica jego smierci :-( Blekuś 08.01.1990-05.08.2005. Na zawsze pozostaniesz w naszych serduszkach, kochany pieseczku :-( Quote
Paula Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Dzieki Ewcia :loveu: Bleki mial 15,5 roku, pod koniec zycia mieszkal z Axa; mimo ze ledwo czasem chodzil to probowal jej bronic przed innymi psami :lol: Quote
malawaszka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 psinka śliczna i dożył bardzo fajnego wieku :loveu: widać dobrze miał z Wami :-) szkoda że to psie zycie jest takie krótkie :-( Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 no fatk wiek wspanialy osiagną nie kazdy piesek tak dlugich lat dozywa:shake: a jak komputerek sie sprawuje:cool3: Quote
Alicja Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Moja Kamcia zyła prawie 14 lat z czym prawie 13 u nas :cool3: Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 evaxon napisał(a):no fatk wiek wspanialy osiagną nie kazdy piesek tak dlugich lat dozywa:shake: a jak komputerek sie sprawuje:cool3: komputerek bosko :p :p :p Bleki fantasyczny psiak :loveu: :loveu: dożył wspaniałych lat :multi: :multi: teraz szalej za TM z moim Foksiem :-( :-( Quote
Recommended Posts