oktawia6 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 to jeszcze mi się bardzo podoba:loveu: jeśli mo moja koleżanka da "zezwolenie" to wstawię na galerii Gryfika i Dandiego zdjęcie jej Amstaffa-jest w tej chwili championem Polski z 4 krotnym CWC ma tytuł reproduktora-pies wybitnej urody o niezwykle ułożonej psychice i super zrównoważony-a propos-jego głowa jest jak łeb młodego byka-ogromna:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: -ja dawałm mu okruszki:oops: ptasiego mleczka z języka jest taki delikatny, że nawet nie czułam jak je sobie zdejmuje:loveu: -tak usteczkami-nie powiem. że mordą-bo zrobił to tak delikatnie jakby naprawdę miał usteczka:p -super pies:evil_lol: gorzej jak daje buzi:eviltong: -wtedy już nie jest taki delikatny bo jego ozor jest szorstki i mam wrażenie, że moja twarz mieści się w jego "paszczy" jak robię tylko :kiss_2: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 wstawać śpiochy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 już właśnie na pewno wstały śpiochy - dobrze się spało po deszczu:p Quote
Vectra Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Halo Paula żyjesz :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Vectra napisał(a):Halo Paula żyjesz :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: przybalowaly wczoraj a teraz głupio pyta :evil_lol: Quote
Paula Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Hej, ja dzisiaj lezakuje, glowa mi peka, nie pije wiecej :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 paula_z napisał(a):Hej, ja dzisiaj lezakuje, glowa mi peka, nie pije wiecej :evil_lol: haha dziendobry :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 paula_z napisał(a):Hej, ja dzisiaj lezakuje, glowa mi peka, nie pije wiecej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ta impreza była na serio:cool3: to pięknie-cała trójca dzisiaj umiera-na pewno już spią wszystkie:sleep2: Quote
Maga100 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 obejrzałam :p ale tu więcej gadania i picia niż zdjęć :mad: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 :cool3:Paula ...co wyście piły ,że tak umierasz :shake: Fajnie mieć ludzi do wstawiania fotek;) Quote
Paula Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Maga, witaj i u nas :multi: Alu, pilysmy piwo z sokiem, widocznie mialam kiepski dzien do picia :oops: Ewa, wstalam juz dawno, ale mi klienciu d*** zawracaja, nie mialalm czasu wejsc na dogo :shake: Quote
e.v.a Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 biedna Paulinka:evil_lol: a mi nikt glowy nie zawraca:eviltong: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 No cześć :lol: :lol: co za chamy z tych klientów nie dali Ci wejść na dogo :mad: :mad: :mad: Quote
Paula Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Najczesciej tak jest, jak jestem sama w biurze :shake: Wtedy dzwonia, przyjezdzaja, nie wiadomo w co rece wlozyc. A jak sa wszyscy, to wtedy cisza, i nie ma co robic :roll: Quote
leemonca Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 paula_z napisał(a):Hej, ja dzisiaj lezakuje, glowa mi peka, nie pije wiecej :evil_lol: zapomniałaś chyba dodać, że do następnego razu! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Paula Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 leemonca napisał(a):zapomniałaś chyba dodać, że do następnego razu! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Hihi, zapomnialam dodac, ze nie pije wiecej....tak duzo :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Cześc Paula :) Maga100 napisał(a):obejrzałam :p ale tu więcej gadania i picia niż zdjęć :mad: zazdrościsz? :evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Czesc Pika :lol: Ty to zawsze prosto z mostu, za to Cie lubie :evil_lol: Quote
Alka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 paula_z napisał(a):Czesc Pika :lol: Ty to zawsze prosto z mostu, za to Cie lubie :evil_lol: Pika jest szczera , ja też ją lubię :loveu: Paula, a może zaszkodził ten soczek w piwku?:evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts