Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

to jeszcze mi się bardzo podoba:loveu:
jeśli mo moja koleżanka da "zezwolenie" to wstawię na galerii Gryfika i Dandiego zdjęcie jej Amstaffa-jest w tej chwili championem Polski z 4 krotnym CWC ma tytuł reproduktora-pies wybitnej urody o niezwykle ułożonej psychice i super zrównoważony-a propos-jego głowa jest jak łeb młodego byka-ogromna:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: -ja dawałm mu okruszki:oops: ptasiego mleczka z języka jest taki delikatny, że nawet nie czułam jak je sobie zdejmuje:loveu: -tak usteczkami-nie powiem. że mordą-bo zrobił to tak delikatnie jakby naprawdę miał usteczka:p -super pies:evil_lol: gorzej jak daje buzi:eviltong: -wtedy już nie jest taki delikatny bo jego ozor jest szorstki i mam wrażenie, że moja twarz mieści się w jego "paszczy" jak robię tylko :kiss_2: :evil_lol:

Posted

Maga, witaj i u nas :multi:

Alu, pilysmy piwo z sokiem, widocznie mialam kiepski dzien do picia :oops:

Ewa, wstalam juz dawno, ale mi klienciu d*** zawracaja, nie mialalm czasu wejsc na dogo :shake:

Posted

Najczesciej tak jest, jak jestem sama w biurze :shake: Wtedy dzwonia, przyjezdzaja, nie wiadomo w co rece wlozyc. A jak sa wszyscy, to wtedy cisza, i nie ma co robic :roll:

Posted

paula_z napisał(a):
Hej, ja dzisiaj lezakuje, glowa mi peka, nie pije wiecej :evil_lol:

zapomniałaś chyba dodać, że do następnego razu! :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

leemonca napisał(a):
zapomniałaś chyba dodać, że do następnego razu! :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Hihi, zapomnialam dodac, ze nie pije wiecej....tak duzo :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Czesc Pika :lol: Ty to zawsze prosto z mostu, za to Cie lubie :evil_lol:

Pika jest szczera , ja też ją lubię :loveu:

Paula, a może zaszkodził ten soczek w piwku?:evil_lol: ;)