dreamer Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dobry wieczór! troche foteczek z poprzedniego tygodnia ~*~ tych kilka ze spacerku rano z suczką niezbyt wyraźna tańcząca gumowa suczka reszta z tego samego dnia, spacerek popołudniowy z suczką i pieskiem i... siostrą :evil_lol: Quote
Paula Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 O, fotki :multi: :evil_lol: Dzień dobry :p Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dzien dobry siostry:loveu: dreamer napisał(a):dobry wieczór! troche foteczek z poprzedniego tygodnia ~*~ tych kilka ze spacerku rano z suczką niezbyt wyraźna tańcząca gumowa suczka reszta z tego samego dnia, spacerek popołudniowy z suczką i pieskiem i... siostrą :evil_lol: a co tam bylo na tym drzewie??:cool3: Quote
BeaC Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hej Paula......................z siostrą:razz::multi::multi: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 :multi::multi::multi:doberek ja mam już wolne:evil_lol: Quote
BeaC Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:doberek ja mam już wolne:evil_lol: a ja nie:angryy::angryy::angryy: Quote
Paula Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 dealer napisał(a):dzien dobry siostry:loveu: a co tam bylo na tym drzewie??:cool3: Cześć Aga :multi: Gałązka ... dużo gałązek :evil_lol: BeaC napisał(a):Hej Paula......................z siostrą:razz::multi::multi: Hej Beata :multi: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:doberek ja mam już wolne:evil_lol: Witanko :multi: Ja już też od godzinki :p Filmik z dzisiaj :razz: Quote
e.v.a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 witanko mamusia:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: to ja twoja wyrodna coreńka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tak tak .. ta sama co to wczoraj nie wpadla do ciebie:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: KCMuszko:evil_lol: Quote
bonita Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Heloł :) Filmik obglądałam, o walkach psóf jest:cool3: Axa pokonała Maksia:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Fanie się oglada, a jaki długi:loveu: Quote
agbar Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dzien dobry...ja tez wstalam....ale to nie znaczy ze sie obudzilam....:diabloti: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :razz:zapomniałam dodać ..że widziałam filmek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 evaxon napisał(a):witanko mamusia:multi:to ja twoja wyrodna coreńka:loveu: tak tak .. ta sama co to wczoraj nie wpadla do ciebie:evil_lol: :loveu: KCMuszko:evil_lol: Cześć córcia :multi: Masz wybaczone ;) KCMyszko :eviltong: bonita napisał(a):Heloł :) Filmik obglądałam, o walkach psóf jest:cool3: Axa pokonała Maksia:evil_lol: Fanie się oglada, a jaki długi:loveu: Hej Kasiu :multi: To był trening ;) Axa zawsze wygrywa, bo Maksiu jej na to pozwala :eviltong: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::multi:cześć JA już wstałam;) :multi: Cześć ranna ptaszynko :p dealer napisał(a):dzien dobry...ja tez wstalam....ale to nie znaczy ze sie obudzilam....:diabloti: Bry Aga :lol: Idź w stronę światła to się rozbudzisz ;) :evil_lol: madzia i medor napisał(a):Witamy mordulców:multi: :multi: Witam pańcię groźnych piesów ;) Alicjarydzewska napisał(a):zapomniałam dodać ..że widziałam filmek:evil_lol: :evil_lol: Się zreflektowałaś ;) Quote
e.v.a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 mamusiu mamusiu a czy u was w warszawce tez takie ciepelko??:loveu: Quote
Paula Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 evaxon napisał(a):mamusiu mamusiu a czy u was w warszawce tez takie ciepelko??:loveu: Też, pies się ledwo doczłapał ze spacerku :cool1: Na dłuższe bieganko pójdziemy pod wieczór :p Quote
e.v.a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 paula_z napisał(a):Też, pies się ledwo doczłapał ze spacerku :cool1: Na dłuższe bieganko pójdziemy pod wieczór :p łeee cienki bolek z tego mojego brata:evil_lol: Tigra po spacerku i po obiadku spi :p Quote
Paula Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 evaxon napisał(a):łeee cienki bolek z tego mojego brata:evil_lol: Tigra po spacerku i po obiadku spi :p Sama jesteś cienka :obrazic: Maksiu też chrapie i bączki puszcza :roll: Specjalnie dla Ciebie :eviltong: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 paula_z napisał(a):Sama jesteś cienka :obrazic: Maksiu też chrapie i bączki puszcza :roll: Specjalnie dla Ciebie :eviltong: :evil_lol: :lol: jak widac cienkosc to u nas rodzinne:evil_lol: ciekawe po kim to mamy :hmmmm::evil_lol: kochany braciszek:loveu: :lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 evaxon napisał(a)::lol: jak widac cienkosc to u nas rodzinne:evil_lol: ciekawe po kim to mamy :hmmmm::evil_lol: :D Pewnie po tym boćku ;) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 paula_z napisał(a)::D Pewnie po tym boćku ;) :evil_lol: :evil_lol: po tym co to nas w kapuscie zostawil??:razz: Quote
Paula Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: po tym co to nas w kapuscie zostawil??:razz: Po tym samym :cool3: Quote
e.v.a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 paula_z napisał(a):Po tym samym :cool3: :razz: o w morde to ci dopiero heca:evil_lol: Quote
Recommended Posts