Paula Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='dbsst']a ja myślałam że Max to pitbull morderca a nie rodzynek no cóz nie znam się jeszcze na świecie :evil_lol: :D Na naukę nigdy za późno :evil_lol: To nowa rasa jest ;) [quote name='madzia i medor']Witanko:hand: Witaj Madzia :multi: [quote name='evaxon']witaj mamuciu to ja twoja dzidzi :evil_lol: :D Siemanko dzidziu :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:witam i o zdrówko pytam;) A dziękuję, wszyscy zdrowi :lol: Cześć Alu :p Filmik z wczoraj :lol: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Axa nieczuła na popisy Maxa:eviltong:...rymnęło mi sie;) Quote
Paula Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Axa nieczuła na popisy Maxa:eviltong:...rymnęło mi sie;) :D Ona nie ma dla niego litości w ogóle :placz: ;) Quote
dreamer Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dzięki! :laola: cieszę się, że się Wam wszystkim foteczki podobaja :multi: i szczury :evil_lol: ~*~ [quote name='Alicjarydzewska']Karola ....może wpadnij do mnie fotek porobić;) :grins: jakby było bliżej to bym wpadła fotki Ozzy'emu porobić ;) [quote name='dbsst']Dremerko :klacz: hihi... dzięki! :multi: [quote name='paula_z']Szkoda :cool1: Ja mam bardzo mało fotek naszego poprzedniego piesa, chyba ze 3 tylko :-( Było więcej, ale gdzieś się zapodziały po przeprowadzkach :shake: u mnie są fotki Blacky'ego :-( ~ ~ ~*~ dzień dobry! Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='dreamer'] :grins: jakby było bliżej to bym wpadła fotki Ozzy'emu porobić ;) :poj Ozzy byłby niezmiernie wdzięczny;) [quote name='paula_z']:D Ona nie ma dla niego litości w ogóle :placz: ;)no taa typowa kobietka;) cześć dziewczyny;) i MAXIU Quote
agbar Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='dreamer'] szybko mowie dzien dobry bo tu sie ktos na mnie szczerzy i patrzy spod oka :crazyeye: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 paula_z napisał(a)::D Na naukę nigdy za późno :evil_lol: To nowa rasa jest ;) hahahha a czy jest niebezpieczna :cool3: Dremerko co ja moge powiedzieć :klacz: jeszcze raz Quote
clockwork Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 i zaś milion fot :mdleje: dziewczyny- podjedźcie tu do mnie na sesyjke... bo tu nie ma kto pykac fotek ;) albo inaczej... popykane to ja mam- nie ma komu poprzerabiac i wrzućić :oops: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='clockwork']i zaś milion fot :mdleje: dziewczyny- podjedźcie tu do mnie na sesyjke... bo tu nie ma kto pykac fotek ;) albo inaczej... popykane to ja mam- nie ma komu poprzerabiac i wrzućić :oops::diabloti:kłamczycha:eviltong:a Aga to niby komu robi..... Quote
Paula Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='dreamer']u mnie są fotki Blacky'ego :-( Akurat tę fotkę Blekusia mam w ramce na półce :p [quote name='Alicjarydzewska']cześć dziewczyny;) i MAXIU Cześć Alu :multi: [quote name='dealer']szybko mowie dzien dobry bo tu sie ktos na mnie szczerzy i patrzy spod oka :crazyeye: :D Doberek Aga :p [quote name='dbsst']hahahha a czy jest niebezpieczna :cool3: Rodzynki są baaaaaardzo niebezpieczne, strach się bać ;) [quote name='malawaszka']dziń dybry :razz: :lol: Cześć Weszka :cool3: [quote name='evaxon']doberek:loveu: Siemka :loveu: [quote name='clockwork']i zaś milion fot :mdleje: dziewczyny- podjedźcie tu do mnie na sesyjke... bo tu nie ma kto pykac fotek ;) albo inaczej... popykane to ja mam- nie ma komu poprzerabiac i wrzućić :oops: :D Mnie tez się nie chce przerabiać :diabloti: Sis ma zajawkę na robienie rameczek ;) Quote
Medorowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Witam:p:p Ile fot:razz: - śliczne te Wasze mordulce:loveu: Quote
Paula Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Gabryjella napisał(a):Ktoś ma krzywe ząbki :cool3: Jaka spostrzegawcza :evil_lol: Kope lat ;) Witaj Gabryjella :multi: Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 paula_z napisał(a)::D Ona nie ma dla niego litości w ogóle :placz: ;) .he he he jak prawdziwa kobieta................witam Maksiową i axowa.....ze psami oczywiście Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 bereczek Paula... stereotypowo.. mizianko dla.... no wiesz :cool3: Quote
Paula Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 BeaC napisał(a):.he he he jak prawdziwa kobieta................witam Maksiową i axowa.....ze psami oczywiście Witaj Luśkowa :multi: dealer napisał(a):witajcie siostry :diabloti: Cześć Aga :p clockwork napisał(a):bereczek Paula... stereotypowo.. mizianko dla.... no wiesz :cool3: Bry Magda :razz: Wymiziany, lizki przesyła :loveu: evaxon napisał(a):witanko mamuska:multi: Siemka córcia :multi: Quote
Recommended Posts