Paula Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='bonita']Swietne :grin: Dobry dzień:) Bry wieczór Kasiu :multi: [quote name='clockwork']dzieńdoberek PAŁLA,Karola,Ania, Axa, Ozzy :diabloti: Arkadia :evil_lol::evil_lol: jakby co to jestem... na godej godej też ;) :grin: Cześć Magda :multi: Dziś była u mnie przyjaciółka cały dzień, jutro postaram się być na gie w godzinach Twojej pracy ;) [quote name='evaxon']heja mamaaa:multi: Hejka córcia :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:doberek śpiochu ;) doberek Aniu i Karolino :p jestem ...jeszcze jutro a potem .....;) Doberek skowronku :p A ja dopiero wrócona :roll: Quote
Paula Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='BeaC']czy ty musisz wszędzie.o tym przypominać:placz: witaj paulino.wraz z siostrą:diabloti: psami i szczurami też:diabloti: I grać nam na gulu ;) :evil_lol: Witaj Beato z przychówkiem dzieciowo-Luśkowo-kociowym :evil_lol: [quote name='malawaszka']ożeszwmorde a ja jeszcze nie złożyłam :oops::oops::oops: witanko :multi: Najpierw lepiej się dowiedz, jak to się u Was odbywa ;) Ja byłam przed urzędem o 5.30 i byłam 20 w kolejce :mdleje: Do 8 było już ponad 100 osób, a dziennie obsługują 120 :shake: Witka :multi: [quote name='emdziolek']:evil_lol: HElOł dziewczęta:diabloti: Ja wpadłam powiedzieć cześć:diabloti: CZEŚĆ;-):evil_lol::evil_lol: ^ haha jak ja pięknie potrafie cześć powiedzieć :evil_lol: Niesamowite :evil_lol: Cześć Emka :p [quote name='Hugo-Kochaś']Dzieńdobrywieczór:multi: Bogusia :-o ;) Witaj :multi: Quote
Medorowa Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Witam się z całym zwierzyńcem:hand::hand: Quote
Paula Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam się z całym zwierzyńcem:hand::hand: Cześć Madziu :multi: :loveu: Quote
malawaszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 paula_z napisał(a): Najpierw lepiej się dowiedz, jak to się u Was odbywa ;) Ja byłam przed urzędem o 5.30 i byłam 20 w kolejce :mdleje: Do 8 było już ponad 100 osób, a dziennie obsługują 120 :shake: buuuahahahaha to niewykonalne w takim razie u mnie :mdleje: :shake: Quote
bonita Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Jestem :multi: i oglądam :loveu: Piękny portrecik :) http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/270805.jpg Miłego dzionka :) Quote
BeaC Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Fajnie żeś przyszła dreamer........bo sa znowu foty!!!!!!!!!!:multi::multi: witajcie................ paula....................mam..................jeszcze ....................Tzta:cool3::cool3::cool3: Quote
emdziolek Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :-o:placz: O matko! Axa morduje Maksia:placz::crazyeye: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/270810.jpg SiemAsz Pa u u u linko:evil_lol: Troszke się JąkŁam hehehe:diabloti: Quote
clockwork Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='paula_z'] :grin: Cześć Magda :multi: Dziś była u mnie przyjaciółka cały dzień, jutro postaram się być na gie w godzinach Twojej pracy ;) siemana z rana ... joł :cool1: nie mówi sie postaram sie ... tylko postarzeje :diabloti: czekam Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :multi:doberek .....i fotaski i ......Paula pewno jeszcze śpi ;) Quote
emdziolek Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:doberek .....i fotaski i ......Paula pewno jeszcze śpi ;) pewno jo Alu! Witajta na blogu Pauli li li linki i je e ej brygady:diabloti: Quote
e.v.a Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/270808.jpg czyu Axa chce zmiescic głowe Maxia w swoim pysku?:hmmmm::evil_lol::evil_lol: witanko:multi: Quote
Paula Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='bonita']Jestem :multi: i oglądam :loveu: Piękny portrecik :) http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/270805.jpg Miłego dzionka :) Witaj Bonitko :multi: Dzięki i wzajemnie :lol: [quote name='BeaC']Fajnie żeś przyszła dreamer........bo sa znowu foty!!!!!!!!!!:multi: witajcie................ paula....................mam..................jeszcze ....................Tzta:cool3: Cześć Bea :multi: Pozdrowienia dla TZta :lol: [quote name='emdziolek']:placz: O matko! Axa morduje Maksia:crazyeye: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/270810.jpg SiemAsz Pa u u u linko:evil_lol: Troszke się JąkŁam hehehe Siemka Emka :p [quote name='clockwork']siemana z rana ... joł :cool1: nie mówi sie postaram sie ... tylko postarzeje :diabloti: czekam Joł joł Magda :multi: :grin: Klik klik :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:doberek .....i fotaski i ......Paula pewno jeszcze śpi ;) Bry Alu :multi: Nie spałam już :eviltong: Spotkaliśmy 1,5 roczną amstaffkę i się spacerek przedłużył :p [quote name='evaxon']http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/270808.jpg czyu Axa chce zmiescic głowe Maxia w swoim pysku?:hmmmm::evil_lol: witanko:multi: :D Witka córciu :multi: Quote
malawaszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 a fotki z przedłużonego spacerku są???? :razz: Quote
Paula Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 malawaszka napisał(a):a fotki z przedłużonego spacerku są???? :razz: Ni ma :shake: Nie miałam aparatu :roll: Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 No błąd :cool1:......Maxio z nową koleżanką a tu fotek nie ma :razz: Quote
Paula Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']No błąd :cool1:......Maxio z nową koleżanką a tu fotek nie ma :razz: Aparat jest u sis, a na wspólny spacerek idziemy później :cool1: Quote
jonQuilla Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Maksio jest śliczny :) zresztą Axa nie pozostaje w tyle :) Oba psiaki chwytają za serce, szczególnie gdy ogląda się zdjęcia z ich wspólnych zabaw :) Quote
Paula Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 jonQuilla napisał(a):Maksio jest śliczny :) zresztą Axa nie pozostaje w tyle :) Oba psiaki chwytają za serce, szczególnie gdy ogląda się zdjęcia z ich wspólnych zabaw :) Dzięki :loveu: Witam w blożku :multi: madzia i medor napisał(a):Byłam tu ... kuku;);) Strzela Madzia a łuku :p Cześć :multi: bonita napisał(a):A ja jestem drugi raz :cool3: Witanko po raz drugi :lol: Quote
dreamer Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dzień dobry! v- te zdjęcia robiła moja córka, w niedzielę, jak byłyśmy na wsi Quote
Recommended Posts