bonita Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Od którego zaczniemy kulację :grin: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/sps/130817.jpg Świetna jest Axa ze ściurkami :loveu: Witanko wieczorowe :multi: Quote
Paula Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='bonita']Od którego zaczniemy kulację :grin: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/sps/130817.jpg Witanko wieczorowe :multi: :grin: Witanko Kasiu :multi: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetne......zapasy w stylu wolnym...;) http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/210811.jpg witanko dziewczyny :loveu:nocne spacerowiczki :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 a tu od rana mi brata morduja:evil_lol: witanko:multi: Quote
Pysia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Uwielbiam patrzeć jak dwa psy się bawią :loveu: Ile jest przy tym radości :multi: Quote
asher Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Axa ze szczurasami jest rewelacyjna! :multi: Quote
clockwork Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 powtórze sie... zajebiaszce... zajebiaszcze psy, suki, szczurki, szczurkowe i wy :loveu::loveu: i ja... ja tez jestem zajebiaszcza :diabloti::evil_lol: Quote
BeaC Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 .znowu Axa maltretowała Maksia....................... on chyba to lubi:cool3::cool3::cool3: witajcie kobitki!!!!!!!!!!! Quote
Paula Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:świetne......zapasy w stylu wolnym...;) http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/210811.jpg witanko dziewczyny :loveu:nocne spacerowiczki :multi::multi::multi: :D Witaj Alu :loveu: poranna ptaszyno :multi: [quote name='evaxon']a tu od rana mi brata morduja:evil_lol: witanko:multi: Bywa ;) Siemanko :multi: [quote name='Pysia']Uwielbiam patrzeć jak dwa psy się bawią :loveu: Ile jest przy tym radości :multi: Ja też :grins: [quote name='asher']Axa ze szczurasami jest rewelacyjna! :multi: Fajna, fajna :multi: [quote name='clockwork']powtórze sie... zajebiaszce... zajebiaszcze psy, suki, szczurki, szczurkowe i wy :loveu::loveu: i ja... ja tez jestem zajebiaszcza :diabloti::evil_lol: :grin: :loveu: Witaj zajebiaszcza Magdo :multi: [quote name='BeaC'].znowu Axa maltretowała Maksia....................... on chyba to lubi:cool3::cool3::cool3: witajcie kobitki!!!!!!!!!!! Chyba tak ;) Witaj kobiałko :razz: Quote
clockwork Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='paula_z'] :loveu: Witaj zajebiaszcza Magdo :multi: witaj Pauluś i siostro Paulinowa... która zapewne sie czai na kompku :p o prosze jaką mam siłe persfazji.. mówie że zajebiaszcza to zajebiaszcza.. :cool1: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :razz:dziś poranna jutro ranna ...wstaję na 6 rano :diabloti: Quote
Paula Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='clockwork']witaj Pauluś i siostro Paulinowa... która zapewne sie czai na kompku :p o prosze jaką mam siłe persfazji.. mówie że zajebiaszcza to zajebiaszcza.. :cool1: Inkoguto ;) Ja podatna na perswazję :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:dziś poranna jutro ranna ...wstaję na 6 rano :diabloti: :shake: Nie rań się z tego powodu :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='paula_z'] :shake: Nie rań się z tego powodu :evil_lol: ;)siem nie ranię ...budzik mnie zrani :diabloti:..o 5 ....:diabloti: Quote
malawaszka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 nadrobiłam ino fotki :loveu: superanckie szaleństwa :multi: Quote
Ka-ka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 paula, nie miej mi, proszę, za złe tego off'a :oops: PROSIMY O POMOC !!!!!!!!!!! Pomorska Fundacja Rottka ma szansę na karmę dla swoich psów, ale potrzeba NAPRAWDĘ DUŻO głosów! Będziemy wdzięczni za oddanie głosu i powiadomienie kogo się da z miłośników zwierząt na głosowanie na „rottkę”. To szansa na karmę dla naszych wielu psów w domach tymczasowych i hotelach!!! Jedna z naszych wolontariuszek (Nick: Joleczka) zgłosiła fundację i daje instrukcję jak głosować: a więc : wchodzimy na : http://www.krakvet.pl/forum/index.php REJESTRUJEMY sie- to konieczne i tutaj : http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5132 - GŁOSUJEMY UWAGA: Regulamin: 1. od dnia 1 kazdego miesiaca, do ok. 16 nalezy zglaszac schroniska ktore wezma udzial w glosowaniu 2. ok. 16 dnia miesiaca zostanie utworzona ankieta, w ktorej bedzie mozliwosc oddawania glosu na zaproponowane schronika 3. schronisko ktore otrzyma najwieksza ilosc glosow otrzyma pomoc w postaci wybranych przez niego produktow zoologicznych (np karm) o wartosci: -sumy rabatow z ktorych Klienci sklepu Krakvet zrezygnowali na rzecz pomocy schronisku -kwoty ktora przeznaczy sklep Krakvet jako zapomoge dla schroniska 4. aby miec mozliwosc oddania glosu, nalezy zarejestrowac sie na forum 5. Glosowanie na schroniko/organizacje ktore otrzyma pomoc jest otwarte - kazdy ma prawo wziac w nim udzial. 6. Kazdy uzytkownik ma prawo oddania 1 glosu. 7. Z jednego komputera (1 adresu IP) moze zostac oddany tylko 1 glos. 8. W przypadku stwierdzenia przez administratorow faktu oddawania przez jednego uzytkownia (np o rozych nick-ach) kilku glosow, schronisko na ktore glosy zostaly oddane zostanie z konkursu wycofane. nie patrzcie, ile głosów brakuje-po prostu GŁOSUJCIE...ziarnko do ziarnka i..... z góry dziękuję :loveu: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Dzień doberek ...:multi::loveu::multi: Karola...jestem przed Tobą ;) Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 i nawet ja jestem przed Karolą :crazyeye::crazyeye::crazyeye: PAULA!!!!!!!!!!!! czy Ty dziś masz też urlop ?? :mad::mad::mad: Quote
BeaC Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No siostry nie było nie ma fot:mad::mad::mad: witajcie babeczki od tych fajnych psóf:loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ja tez jestem przed Karolą:eviltong::evil_lol::multi: witanko Quote
agbar Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Karola zaspala tralalalaaa:eviltong: dzien dober:multi: Quote
Paula Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='malawaszka']nadrobiłam ino fotki :loveu: superanckie szaleństwa :multi: :multi: Cześć Weszka :lol: [quote name='Ka-ka']paula, nie miej mi, proszę, za złe tego off'a :oops: Zagłosowałam :lol: [quote name='Alicjarydzewska']Dzień doberek ...:multi::loveu: Karola...jestem przed Tobą ;) Bry Alu :multi: Ja też :razz: [quote name='clockwork']PAULA!!!!!!!!!!!! czy Ty dziś masz też urlop ?? :mad: Mam :grins: [quote name='BeaC']No siostry nie było nie ma fot:mad: witajcie babeczki od tych fajnych psóf:loveu: Nima świeżych fot :cool1: :loveu: Witaj Beata :multi: [quote name='evaxon']ja tez jestem przed Karolą:eviltong::evil_lol::multi: witanko Siemka :multi: [quote name='dealer']Karola zaspala tralalalaaa:eviltong: dzien dober:multi: :evil_lol: Cześć Aga :multi: Quote
Recommended Posts