BoJa2 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Howk !!przybyłam i poczytałam:multi: - przyjdę zaś:eviltong: Quote
Paula Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć :multi: no i skończyło się babci ... :eviltong: nie mam tyle czasu na skikanie po blogach :-( Hej :multi: Ja też ostatnio nie wyrabiam się czasowo :roll: [quote name='Pysia']Przeczytałam o tej pełnej symbiozie szczurków :) Ale zainteresowało mnie to kastrowanie :crazyeye: Witajcie dziewczyny :multi: Witaj Pysiu :multi: Asherkowa już odpowiedziała :lol: [quote name='BeaC']witaj u mnie lodowato zimno straszne bleeeeee:shake: Witaj :multi: U nas cały dzień leje :shake: [quote name='clockwork']CIECZKOM STANOWCZE NIE!!!!! i co.. to dawajta foty osobno MAX, osobno AXA, razem AXA+gryzonie :loveu: za kare DLA WAS znów jestem :diabloti: Szkoda, że od tego cieczka się nie skończy ;) Nie mam nowych fot Maksia, aparat u Karoli :roll: Karz mnie, karz :evil_lol: [quote name='asher']Pysiu, szczuraski i inne gryzonie kastruje sie tak samo, jak psy i koty ;) Tylko musi to zrobic weterynarz naprawdę znający się na gryzoniach. Kiedy pracowałam w sklepie zoo, niestety nasłuchałam się opowieści o śmierci zwierzaków po kastracji :shake: Dreamer, wstawiaj foty szczurasów jak najczęściej :multi: Są prześliczne. Ile Ty ich w sumie masz? :cool3: My mamy niedaleko Oazę i specjalistów od gryzoni, stamtąd jest adoptowana ZimZumka, jedyna wykastrowana :lol: Karola ma 6 swoich szczurzych dziewczynek i 7 chłopaków na tymczasie :lol: Quote
Paula Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:roll:a mówiłam ze ci wode zostawie z kąpieli ...zawsze to oszczędność .....i Pauli byśmy podesłały jak jej zakręcą :evil_lol: Witanko Dziewczyny :multi::multi::multi: Paula nie było mnie wczoraj na kompeczku :razz:;) :evil_lol: Witanko Alu :multi: Już wiem, że miałaś gościa :loveu: [quote name='madzia i medor']Dobry dobra kobieto:diabloti::loveu::loveu: Która najbliższy urlop planuje za rok:mdleje: Bry Madzia :multi: Nie planuje, tylko dostanie dopiero za rok dłuższy urlop :roll: [quote name='malawaszka']medorowa czy mnie się wydaje, czy śmigasz po blogaskach i wypominasz ludziom urlopy??? weź no sie babo do roboty i sie uspokój :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Taa i obija się na L4 ;) [quote name='evaxon']mamoooo a Madzia dostala kieszonkowe:roll: ja tez chce:loveu: Ni ma :shake: Biorę przykład z Madzi :evil_lol: i teraz wydam troszku na siebie :eviltong: [quote name='Hugo-Kochaś']Howk !!przybyłam i poczytałam:multi: - przyjdę zaś:eviltong: Hejka :multi: Dogo mi muli :angryy: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='paula_z'] Ni ma :shake: Biorę przykład z Madzi :evil_lol: i teraz wydam troszku na siebie no ale mamooo Quote
jonQuilla Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='asher'] Dreamer, wstawiaj foty szczurasów jak najczęściej :multi: popieram w 100% :) uwielbiam i szaleje za szczurami tak samo bardzo jak za psami :loveu::loveu: mogłabym się gapić na ich zdjęcia i gapić :) Quote
Paula Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='evaxon']no ale mamooo No cio :p Ty wydajesz kasę TZta :evil_lol: [quote name='jonQuilla']popieram w 100% :) uwielbiam i szaleje za szczurami tak samo bardzo jak za psami :loveu::loveu: mogłabym się gapić na ich zdjęcia i gapić :) Ja tyż :grins: Dogo mi muli :angryy: nie dam rady odwiedzić dziś wszystkich blogasków :shake: Za dużo gadacie :evil_lol: Wybaczcie, jutro nadrobię :cool1: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 paula_z napisał(a):No cio :p Ty wydajesz kasę TZta :evil_lol: Dogo mi muli :angryy: nie dam rady odwiedzić dziś wszystkich blogasków :shake: Za dużo gadacie :evil_lol: Wybaczcie, jutro nadrobię :cool1: oj tam :roll: a no muli muli:shake: Quote
bonita Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 A ja wpadłąm powiedzieć dzień dobry już czwartkowo :multi: do łikendu coraz bliżej :cool3: Pozdrowionka dla całej Maksiowo-Axowo-szczurowej familii :loveu: Quote
AśkaK Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 A ja jak zwykle na ostatku!:placz: :evil_lol: To chyba już tylko dobranoc mogę życzyć...:lol: Dobranoc Paolko, dobranoc Maksiu!!!:loveu: Dooobranoc scurki!:loveu: Quote
Paula Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='evaxon']oj tam :roll: Masz na lody w MC :p [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Wpadłam z życzonkami Dobrej Nocki :p[/FONT] Dobranocka Alu :loveu: [quote name='bonita']A ja wpadłąm powiedzieć dzień dobry już czwartkowo :multi: do łikendu coraz bliżej :cool3: Pozdrowionka dla całej Maksiowo-Axowo-szczurowej familii :loveu: Witaj Bonitko :multi: Już bliżej, niż dalej ;) Dzięki :loveu: I wzajemnie dla FaflunFamily :grins: [quote name='AśkaK']A ja jak zwykle na ostatku!:placz: :evil_lol: To chyba już tylko dobranoc mogę życzyć...:lol: Dobranoc Paolko, dobranoc Maksiu!!!:loveu: Dooobranoc scurki!:loveu: Ostatni będą pierwszymi :evil_lol: Maksiu już chrapie, scurki pewnie też, albo wariują po nocy :evil_lol: Ja wypalę, wywietrzę i spadam do wyrka :cool1: Dobranoc :hand: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='paula_z']Masz na lody w MC :p ale nie starczy:-(:placz: Quote
Paula Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 evaxon napisał(a):ale nie starczy:-(:placz: Jak nie starczy, u nas są po 2 zeta :cool1: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 paula_z napisał(a):Jak nie starczy, u nas są po 2 zeta :cool1: ale nie z lionem:obrazic: bo z lionem sa drozsze:eviltong: Quote
Paula Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 evaxon napisał(a):ale nie z lionem:obrazic: bo z lionem sa drozsze:eviltong: Phi, masz wymagania :cool1: Tz Ci dołoży :p Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 paula_z napisał(a):Phi, masz wymagania :cool1: Tz Ci dołoży :p buahahahah:loveu::diabloti::evil_lol: Quote
AśkaK Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wariatuchny jesteście!:lol: Evaxon, słuchaj mamy! Dwa zeta wystarczy i już!:diabloti: :evil_lol: Paula, dziecko już spać powinno a Ty co wyrabiasz?!:shake: :lol: ;) Na lody dajesz zamiast do łóżka zagonić, co za matka...:shake: Też bym zakurzyła, ale nie mam do czego.:placz: Idę spać chiba też, baj baj!:lol: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 AśkaK napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wariatuchny jesteście!:lol: Evaxon, słuchaj mamy! Dwa zeta wystarczy i już!:diabloti: :evil_lol: Paula, dziecko już spać powinno a Ty co wyrabiasz?!:shake: :lol: ;) Na lody dajesz zamiast do łóżka zagonić, co za matka...:shake: :placz:ale moje kolezanki dostaja juz 3,50:placz: ciiiiiiiii Quote
AśkaK Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 3,5 ?!:-o Rozbój w biały dzień!:shake: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 AśkaK napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 3,5 ?!:-o Rozbój w biały dzień!:shake: :evil_lol: :-( no psecie wsystko drogie jest :roll: Quote
AśkaK Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 No właśnie, właśnie! Dlatego mama da ci tylko 2 zeta!:eviltong: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 AśkaK napisał(a):No właśnie, właśnie! Dlatego mama da ci tylko 2 zeta!:eviltong: :evil_lol: :roll: :placz: Quote
AśkaK Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 No nie plac jus...:glaszcze: :evil_lol: Mama jutro przyjdzie to może da więcej.:lol: Quote
e.v.a Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 AśkaK napisał(a):No nie plac jus...:glaszcze: :evil_lol: Mama jutro przyjdzie to może da więcej.:lol: mam nadzieje bo jutro sie "imprezka"szykuje:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 standardowo witam rano :) kiedy nie zamula mi jeszcze dogo i nie mam problemów z przedzieraniem się przez wasze wypowiedzi :evil_lol: Quote
Recommended Posts