dreamer Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ^- Kto tam jest?... v- ...Barry! v- wracamy do domu! Quote
BeaC Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Hej siostrzyczki fajne wsiowe zdjęcia...........................:multi::multi::multi: kwiatki.....................prawie jak u mnie pozdrowienia ze WSI:diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='jonQuilla']Maksio jest śliczny :) zresztą Axa nie pozostaje w tyle :) Oba psiaki chwytają za serce, szczególnie gdy ogląda się zdjęcia z ich wspólnych zabaw :) tak.... mnie też zawsze chwytaja za serce te walki psów tu widoczne :shake::shake::shake: :diabloti::diabloti: obejrzałam wsiowe kfiaty , wsiową Axe, wsiowego boorka .... fane... gratulki dla Ani za wsiowe zdjęcia ;) i niech Ania nie puszcza muzy na zycher:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 :pBrawo Ania....fotaski extra :multi: Barry sympatyczny psiaczek :p Witanko dziewczyny :multi::multi::multi:w ten chłodny dzionek :razz:....i wcale mi się to nie podoba :shake: Quote
emdziolek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pBrawo Ania....fotaski extra :multi: Barry sympatyczny psiaczek :p Witanko dziewczyny :multi::multi::multi:w ten chłodny dzionek :razz:....i wcale mi się to nie podoba :shake: HeloŁ Alu:loveu: U nas jak na syberi.! Suwałki to najzimniejsze miejsce w Polsce:shake: Dziewczyny zapraszam do mnie na kaff jest już u mnie madzialenka:diabloti: A emdziolek dobrą kaffkę robi:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 super zdjęcia, pogratuluj córce oka :D No i te pieski :loveu: ...Axa mi przypomina moją Salsę :P tylko Axa ma ślicznie cięte uszka :) Quote
mia_mia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Max jest swietny.. ma bardzo fajny kolor.. Quote
e.v.a Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 oo jakie pikne kwiotki:loveu::loveu::loveu: witaneczko:multi: Quote
Paula Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Dzięki :loveu: Przekażę siostrzenicy pochwałki za fotki :p [quote name='BeaC']Hej siostrzyczki fajne wsiowe zdjęcia...........................:multi::multi::multi: kwiatki.....................prawie jak u mnie pozdrowienia ze WSI:diabloti::diabloti: :D Hejka Bea :multi: [quote name='clockwork']tak.... mnie też zawsze chwytaja za serce te walki psów tu widoczne :shake::shake::shake: :diabloti::diabloti: obejrzałam wsiowe kfiaty , wsiową Axe, wsiowego boorka .... fane... gratulki dla Ani za wsiowe zdjęcia ;) i niech Ania nie puszcza muzy na zycher:evil_lol::evil_lol: :D Na CAŁY zycher :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:pBrawo Ania....fotaski extra :multi: Barry sympatyczny psiaczek :p Witanko dziewczyny :multi::multi::multi:w ten chłodny dzionek :razz:....i wcale mi się to nie podoba :shake: Witanko Alu :multi: A mnie się podoba, jest w sam raz, nie za ciepło i nie za zimno :p Quote
Paula Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='emdziolek']HeloŁ Alu:loveu: U nas jak na syberi.! Suwałki to najzimniejsze miejsce w Polsce:shake: Dziewczyny zapraszam do mnie na kaff jest już u mnie madzialenka:diabloti:A emdziolek dobrą kaffkę robi:evil_lol: :hmmmm: Dzięki za powitanie Ali u mnie :evil_lol: ;) Cześć Emka :p [quote name='jonQuilla']super zdjęcia, pogratuluj córce oka :D No i te pieski :loveu: ...Axa mi przypomina moją Salsę :P tylko Axa ma ślicznie cięte uszka :) Widziałam Twoją Salsę, śliczna jest :loveu: i rzeczywiście podobna do Axy :lol: [quote name='mia_mia']Max jest swietny.. ma bardzo fajny kolor.. Dzięki :loveu: Witamy u nas :multi: [quote name='evaxon']oo jakie pikne kwiotki:loveu::loveu::loveu: witaneczko:multi: Siemaneczko :multi: Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='paula_z']:D Na CAŁY zycher :evil_lol: oooo... jak na cały to juz przesada .. i jeszcze dotego jej sie buzia nie zamyka a max piszczy :shake::shake::diabloti: Witanko Alu :multi: A mnie się podoba, jest w sam raz, nie za ciepło i nie za zimno :p :stupid::stupid: ma być UPAŁ... 365 dni w roku :diabloti: bo... ja tak chce :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Paula Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='clockwork']oooo... jak na cały to juz przesada .. i jeszcze dotego jej sie buzia nie zamyka a max piszczy :shake::shake::diabloti: Papla :eviltong: ;) Ciiii, bo ona czasem czyta :cool1: Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='paula_z']Papla :eviltong: ;) Ciiii, bo ona czasem czyta :cool1: :shock:cześć Ania :grins::hand: Quote
malawaszka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: muza na cały zycher powiadacie???? :evil_lol: ja też chce żeby było cieplej :placz: Quote
dreamer Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Moje dziecię dziękuje za miłe słowa! Dzień dobry! Quote
jonQuilla Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Dzień Dobry i Cześć :) Jakie śliczne zdjęcia na pobudkę :) :loveu::loveu: Quote
BeaC Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 .......heeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!! widzialam widziałam fotki fajnych psów witajcie Quote
malawaszka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 :multi:i tu się psy zagryzają :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 malawaszka napisał(a)::multi:i tu się psy zagryzają :evil_lol: a jak później przychodzi co do czego...to wszyscy są przeciwnikami walk psów :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 jonQuilla napisał(a):a jak później przychodzi co do czego...to wszyscy są przeciwnikami walk psów :evil_lol: no bo tak jest poprawnie politycznie! :cool1: Quote
emdziolek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Cześc Paulinko:hand: wpadłam na soczek lub pepsi:diabloti::pepsi: Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 :multi::multi::multi:byłam ...widziałam miziane i walczące fotaski :grins: cze Paula :multi::multi::multi:cze dziewczyny :multi: Quote
Paula Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='jonQuilla']Dzień Dobry i Cześć :) Jakie śliczne zdjęcia na pobudkę :) :loveu::loveu: Cześć :multi: [quote name='BeaC'].......heeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!! widzialam widziałam fotki fajnych psów witajcie Witaj Beata :multi: [quote name='malawaszka']:multi:i tu się psy zagryzają :evil_lol: :evil_lol: [quote name='emdziolek']Cześc Paulinko:hand: wpadłam na soczek lub pepsi:diabloti::pepsi: Cześć Emilko :multi: Ni mam soczku, ani pepsi :shake: Mam takie o: ;) [quote name='evaxon']helol mamuska:multi: Hejka dziecino :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:byłam ...widziałam miziane i walczące fotaski :grins: cze Paula :multi::multi::multi:cze dziewczyny :multi: Cześć Alu :multi: Quote
Recommended Posts