Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']tak se przyszlam.....:p
Witam Cię ponownie :loveu:

[quote name='dbsst']czesc Schizofretki :evil_lol:
Cześć żmijko :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:...wode...wode....komu wode.....;)
i następna :loveu:

[quote name='dbsst']jestem ZDRUZGOTANA :placz: :placz: :placz:
:eviltong:

Posted

[quote name='dbsst']:shake: nie zmienia to faktu iz toprawdziwa tragedia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

chociasz jak zimna to troszku jakby mniejsza ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:taka piękna tragedia.....

a wiesz ze na parterze zawsze dochodzi ..........................................
...............................................................................................................
........................................................................do kranu woda :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taka piękna tragedia.....

a wiesz ze na parterze zawsze dochodzi ..........................................
...............................................................................................................
........................................................................do kranu woda :eviltong:

a na 4 piętrze to ... rzadko dochodzi..............................................................................
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
a na 4 piętrze to ... rzadko dochodzi..............................................................................
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:...chciałam cos napisać ale nie napisze :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaaa buuu a ja bym chciała wiedzieć o co chodziii :placz::placz::placz::evil_lol::razz:...było przyjeżdżać na terapie a nie uciekac z zajęć :eviltong:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Cześć dochodzące na górze i na dole:multi::diabloti:

ale ze jak na górze:roll:?
bo na dole to rozumie... ale na gorze:hmmmm:

Posted

[quote name='malawaszka']już wiem :grins: wystarczyło przeczytać :evil_lol::evil_lol:ano było czytać tysz

[quote name='Pysia']Straszne to ....One dochodzą :crazyeye: Ale nie będę tego komentować bo mi jakaś zaraz napisze ze mi zazdrość :evil_lol::razz:zazdrosna......:razz:czy skromna....

[quote name='madzia i medor']Cześć dochodzące na górze i na dole:multi::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='evaxon']ale ze jak na górze:roll:?
bo na dole to rozumie... ale na gorze:hmmmm::evil_lol:młoda jesteś......

[quote name='malawaszka']o biedna Ty :shake: nie doszłaś nigdy na górze???? :shake:musi sie jeszcze dużo nauczyć :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: