Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :multi:Berek sistersje... Ja już pobudkę miałam o 6.30 ....Qbę ktoś musiał obudzić do szkoły:diabloti: Quote
BeaC Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 no dopiero dziaiaj na spokojnie nadrobiłam......zdjęcia szczurków pooglądałam....sliczności:loveu::loveu::loveu: witaj paula i wstawiajaca zdjęcia siostra:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']wpadłam tu po kąpieli powiedzieć dobranoc :loveu: matkobosko.... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:w poniedziałek sie kąpie :shake::shake::shake: tyś je rozrzutna Rydzewko :diabloti::diabloti::diabloti: Paula... czemu już nie masz urlopu??? kiedy my se poklikamy????????? :angryy::angryy::angryy: qrde za kare WAS nawiedzam i witam:multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork']matkobosko.... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:w poniedziałek sie kąpie :shake::shake::shake: tyś je rozrzutna Rydzewko :diabloti::diabloti::diabloti: :oops:no musialam bo dawno u cia nie byłam i trza było skorzystać z osobistej wanny :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:no musialam bo dawno u cia nie byłam i trza było skorzystać z osobistej wanny :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooo.. a potem ja mam przerwe miesiączną w kąpieli bo limit wody przekroczony :roll::roll: Quote
emdziolek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Czeeeeśc witam cie Mła cioteczko:loveu::evil_lol: Zawróciłam juz ze szkoły. Ugh ostry rok sie zapowiada:roll::shake: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Cześć dziołchy, rodzynku i szczurzęta:hand::loveu: Quote
Ka-ka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/s0009.jpg w ogóle ta ślicznotka baaaaaaaaardzo mi się podoba :loveu: Quote
Paula Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='AśkaK']A ja przed kąpielą!:lol: Brywieczór i branoc!:lol: :loveu: Zaległości jutro nadrobię! Cześć Asia :multi: [quote name='jonQuilla']Witam :multi::multi: nie powinnam tak skakać ze szczęścia :eviltong: na 10:45 do szkoły :angryy::angryy: Witanko :multi: To i tak dobrze, że nie na 8 ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Berek sistersje... Ja już pobudkę miałam o 6.30 ....Qbę ktoś musiał obudzić do szkoły:diabloti: Bry Alu :multi: Masakra :-o Ja wstałam 8.15, zaspałam :shake: [quote name='BeaC']no dopiero dziaiaj na spokojnie nadrobiłam......zdjęcia szczurków pooglądałam....sliczności:loveu::loveu::loveu: witaj paula i wstawiajaca zdjęcia siostra:loveu::loveu::loveu: :multi: Witaj Beatko :loveu: Quote
Paula Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork']Paula... czemu już nie masz urlopu??? kiedy my se poklikamy????????? :angryy::angryy::angryy: qrde za kare WAS nawiedzam i witam:multi::multi::multi::multi: Bo mam szefa gnębiciela ;) Nie chciał dać więcej :shake: Nie wiem kiedy :placz: Za rok następny urlop :evil_lol: Dla kogo to kara :diabloti: ;) Witaj Magda :multi: [quote name='evaxon']witaj mamusiu:loveu: Witaj córusiu :loveu: [quote name='emdziolek']Czeeeeśc witam cie Mła cioteczko:loveu::evil_lol: Zawróciłam juz ze szkoły. Ugh ostry rok sie zapowiada:roll::shake: Cześć Emi :multi: Współczuwam :glaszcze: [quote name='madzia i medor']Cześć dziołchy, rodzynku i szczurzęta:hand::loveu: :multi: Cześć rodzynko z chłopakami :p [quote name='Ka-ka']http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/s0009.jpg w ogóle ta ślicznotka baaaaaaaaardzo mi się podoba :loveu: Hej Kamila :multi: Która? :razz: Quote
emdziolek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='paula_z'] Cześć Emi :multi: Współczuwam :glaszcze: Dzięki... uwierz mi - jest czego współczuć... jakbym napisała co w szkole powymyslali to byś się za główke złapała:nerwy: Ale puki co mówię ci z serducha DOBLANOC KOCHANIUTKA:loveu: :bye: Quote
AśkaK Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 No i znowu nie nadrobiłam.:roll: Zaraz sobie scurki oglądnę chociaż!:eviltong: Quote
Paula Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='emdziolek']Dzięki... uwierz mi - jest czego współczuć... jakbym napisała co w szkole powymyslali to byś się za główke złapała:nerwy: Ale puki co mówię ci z serducha DOBLANOC KOCHANIUTKA:loveu: :bye: Napisz :razz: Mam siostrzenicę w gimnazjum, więc ciekawam co ją czeka dalej ;) [quote name='AśkaK']No i znowu nie nadrobiłam.:roll: Zaraz sobie scurki oglądnę chociaż!:eviltong: Nie nadrabiaj, nic się nie działo ;) Fotki oglądnij, bo na razie nie będzie nowych :shake: Axa cieczkuje i mamy przerwę we wspólnych spacerkach :roll: Dobranoc :hand: Quote
jonQuilla Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cześć :multi: no i skończyło się babci ... :eviltong: nie mam tyle czasu na skikanie po blogach :-( Quote
Pysia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Przeczytałam o tej pełnej symbiozie szczurków :) Ale zainteresowało mnie to kastrowanie :crazyeye: Witajcie dziewczyny :multi: Quote
BeaC Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 witaj u mnie lodowato zimno straszne bleeeeee:shake: Quote
clockwork Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 CIECZKOM STANOWCZE NIE!!!!! i co.. to dawajta foty osobno MAX, osobno AXA, razem AXA+gryzonie :loveu: za kare DLA WAS znów jestem :diabloti: Quote
asher Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Pysiu, szczuraski i inne gryzonie kastruje sie tak samo, jak psy i koty ;) Tylko musi to zrobic weterynarz naprawdę znający się na gryzoniach. Kiedy pracowałam w sklepie zoo, niestety nasłuchałam się opowieści o śmierci zwierzaków po kastracji :shake: Dreamer, wstawiaj foty szczurasów jak najczęściej :multi: Są prześliczne. Ile Ty ich w sumie masz? :cool3: Quote
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='clockwork'] nooo.. a potem ja mam przerwe miesiączną w kąpieli bo limit wody przekroczony :roll::roll: :roll:a mówiłam ze ci wode zostawie z kąpieli ...zawsze to oszczędność .....i Pauli byśmy podesłały jak jej zakręcą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko Dziewczyny :multi::multi::multi: Paula nie było mnie wczoraj na kompeczku :razz:;) Quote
clockwork Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:roll:a mówiłam ze ci wode zostawie z kąpieli ...zawsze to oszczędność .....i Pauli byśmy podesłały jak jej zakręcą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak... TY ja potem Pawcio, potem by sie jeszcze wyprało w tej wodzie... a ja głupia nie chcialam :roll: Witanko Dziewczyny :multi::multi::multi: hejka :eviltong: Paula nie było mnie wczoraj na kompeczku :razz:;) nie było... potwierdzam ;) Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Dobry dobra kobieto:diabloti::loveu::loveu: Która najbliższy urlop planuje za rok:mdleje: Quote
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cytat: Napisał Alicjarydzewska :roll:a mówiłam ze ci wode zostawie z kąpieli ...zawsze to oszczędność .....i Pauli byśmy podesłały jak jej zakręcą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no tak... TY ja potem Pawcio, potem by sie jeszcze wyprało w tej wodzie... a ja głupia nie chcialam :roll: no a potem jeszcze kwiaty za oknem byśmy podlały :loveu: Witanko Dziewczyny :multi::multi::multi: hejka :eviltong: Paula nie było mnie wczoraj na kompeczku :razz:;-) nie było... potwierdzam ;-) o tak ...ONA prawde powiada :p Quote
malawaszka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 medorowa czy mnie się wydaje, czy śmigasz po blogaskach i wypominasz ludziom urlopy??? weź no sie babo do roboty i sie uspokój :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 mamoooo a Madzia dostala kieszonkowe:roll: ja tez chce:loveu: Quote
Recommended Posts