Paula Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 malawaszka napisał(a):o jesu!!!! gdzie??!! DAJ LINKA!!!! :diabloti: :shake: Jedno Ci w głowie :evil_lol: bonita napisał(a):Dobry:loveu: nie wiem czy to już dzień, czy jeszcze wieczór, a! dobry noc:multi::multi::multi: :D Cześć Kasiu :loveu: Dobranoc :hand: Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 paula_z napisał(a)::shake: Jedno Ci w głowie :evil_lol: powiedziała co wiedziała, a linka nie dała :diabloti: Quote
emdziolek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='paula_z'] Witaj Emdziolek :multi: Widziałam Ciebie i Vegę w tv :grins: Matyldo :-o sodomia i gomoria :evil_lol: ;) Lecę nadrabiać :lol: OoO jak fajnie:P :evil_lol: Widze ze połowa dogomani widziała ten reportaż:diabloti:Rozwalimy to schronisko:diabloti: SiemAnkO z sameGo rańca! Wstawaj doopo:loveu::multi::multi::multi::multi: Ja lece z maluchami na sapcera:lol: Quote
Alicja Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 :multi::multi::multi:witajcie śpiochy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Paula;) ....wstawaj:mad: ....ja w nocy śpię a w dzień egzystuję :cool1: Quote
clockwork Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='emdziolek']OoO jak fajnie:P :evil_lol: Widze ze połowa dogomani widziała ten reportaż:diabloti:Rozwalimy to schronisko:diabloti: SiemAnkO z sameGo rańca! Wstawaj doopo:loveu::multi::multi::multi::multi: Ja lece z maluchami na sapcera:lol: wszyscy mieli w podpisach EMDZIOŁEK I VEGA w TV- kronika Kryminalna :diabloti: wtorek, 16:00 witanko !! sistersy!!! :multi::multi::multi: P.S. a która to Ty?? :cool3: :oops: Quote
emdziolek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='clockwork'] wszyscy mieli w podpisach EMDZIOŁEK I VEGA w TV- kronika Kryminalna :diabloti: wtorek, 16:00 witanko !! sistersy!!! :multi::multi::multi: P.S. a która to Ty?? :cool3: :oops: Kryminalna? A gdzie tam ja grzeczne dziecko jestem a szczególnie Vega :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja to taka mała co o karmie mówiła :shake: :P Quote
Paula Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='malawaszka']powiedziała co wiedziała, a linka nie dała :diabloti: :eviltong: Proszę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65766&page=15 [quote name='emdziolek']OoO jak fajnie:P :evil_lol: Widze ze połowa dogomani widziała ten reportaż:diabloti:Rozwalimy to schronisko:diabloti: SiemAnkO z sameGo rańca! Wstawaj doopo:loveu::multi: Ja lece z maluchami na sapcera:lol: Siemanko :lol: Ja już po spacerku, zdychamy oboje z Maksiem z gorąca :cool1: [quote name='madzia i medor']To ja:grins::grins: Cześć Ty :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:witajcie śpiochy :evil_lol: Paula;) ....wstawaj:mad: ....ja w nocy śpię a w dzień egzystuję :cool1: Witaj Alu :multi: A ja suseł, lubię sobie pospać :eviltong: Od września znowu będę rano wstawać:placz: [quote name='clockwork'] wszyscy mieli w podpisach EMDZIOŁEK I VEGA w TV- kronika Kryminalna :diabloti: wtorek, 16:00 witanko !! sistersy!!! :multi: :evil_lol: Witka Magda :multi: Dogo mi zamula :angryy: Quote
e.v.a Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 :mdleje: dogo dzis mnie zabija powoli.... witaneczko:multi: Quote
Paula Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 evaxon napisał(a)::mdleje: dogo dzis mnie zabija powoli.... witaneczko:multi: Mnie się odechciało pisać :cool1: Strony otwierają się po kilka minut :angryy: Witaj córciu :multi: Quote
Pysia Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Kurcze...Nie pamiętam już kogo to okienko :roll: Sto lat to długo dla pamięci :evil_lol: Dogo dzisiaj jest niemożliwe :angryy: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa To Paula + siostra i ich psiaki :lol: Witajcie dziewczyny :) Nie da rady wyoglądać dzisiaj wszystkiego :shake: Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 :multi::multi::multi: witanko niedzielnie :multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Po długim oczekiwaniu... dotarłam:mdleje::mdleje: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 zamulone dogo w końcu otwarło mi drzwierzy do WAS.. więc gdzecznie sie witam ... :multi::multi::multi: i lece dalej sie dopijać... tfu... dobijać :p Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Klockowa przyznaj ze maczałas w tym palce:diabloti: Madzialenka ma wolne i raptem dogo muli.... Madzialenka wraca a dogo odmulone:diabloti: witanecko mamusiu :loveu::loveu: a u mni esi epogoda popsula:-( i sie ochlodzilo:-( i za tydzien koncza sie wakacje a ja jeszcze pracy nie mam :placz::roll: i nie chce mi sie szukac:evil_lol: Quote
BeaC Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 przyszłam dzisiaj tak późno bo to dogo nie chciało mnie wpuścić................... ale już:diabloti:.wlazłam i do was buziole:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='evaxon']Klockowa przyznaj ze maczałas w tym palce:diabloti: Madzialenka ma wolne i raptem dogo muli.... Madzialenka wraca a dogo odmulone:diabloti: TAK... MACZAŁAM ręce... wszędzie i zawsze :diabloti::diabloti::diabloti: dogoadmini to moi sprzymierzeńcy- dbają żebyście mi przez łikend nie narobiły zaległości :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witanko sistersje...:p mam papierek urlopowy już w łapce :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dziewczyny wygońcie stąd tą Ale :placz: Witam się grzecznie mimo ...ech :mad: Ala - a sio :mad: Quote
Paula Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='madzia i medor']Po długim oczekiwaniu... dotarłam:mdleje: Cześć Madzia :multi: [quote name='clockwork']zamulone dogo w końcu otwarło mi drzwierzy do WAS.. więc gdzecznie sie witam ...:multi: i lece dalej sie dopijać... tfu... dobijać :p :D Witaj Magdzia :multi: [quote name='evaxon']witanecko mamusiu :loveu: a u mni esi epogoda popsula:-( i sie ochlodzilo i za tydzien koncza sie wakacje a ja jeszcze pracy nie mam :placz:i nie chce mi sie szukac:evil_lol: Siemka córciu :loveu: Fajnie jest tak chłodno, nareszcie pies może się wybiegać w dzień i się nie męczy :multi: A ja od września znowu do roboty :placz: [quote name='BeaC']przyszłam dzisiaj tak późno bo to dogo nie chciało mnie wpuścić................... ale już:diabloti:.wlazłam i do was buziole:loveu: Przez to mulenie wcale mi się chciało siedzieć na dogo :shake: Dziś zdaje się troszkę lepiej :roll: Witaj Beata :calus: [quote name='Alicjarydzewska']Witanko sistersje...:p mam papierek urlopowy już w łapce :multi: Witanko Alu :loveu: Huuura :multi: Gratulejszyn :razz: [quote name='dealer']witajcie ludziowie :multi: Witaj ludziu :multi: [quote name='Pysia']Dziewczyny wygońcie stąd tą Ale :placz: Witam się grzecznie mimo ...ech :mad: Ala - a sio :mad: Co chcesz od Naszej Ali :mad: Witaj Pysiu :multi: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 TY masz dalej urlop?? :crazyeye: pogrzało Was z tymi wolnymi??? :evil_lol: Quote
Paula Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']TY masz dalej urlop?? :crazyeye: pogrzało Was z tymi wolnymi??? :evil_lol: A no mam jeszcze do końca tygodnia :razz: Ale czasu też mało, ciagle coś do załatwienia :roll: i nadrabiam spotkania ze znajomymi :beerchug: Złożyłam w końcu wniosek o dowód, uff :cool1: A za niedługo jadę z Anią do Arkadii :roll: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='paula_z']A no mam jeszcze do końca tygodnia :razz: Ale czasu też mało, ciagle coś do załatwienia :roll: i nadrabiam spotkania ze znajomymi :beerchug: Złożyłam w końcu wniosek o dowód, uff :cool1: A za niedługo jadę z Anią do Arkadii :roll: kim jest Arkadia :cool1: Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']kim jest Arkadia :cool1: to taka dziewczynka co to spirolkiem handluje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts