malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 wow ale te oczy mu na każdej focie wyszły kosmicznie :crazyeye: cudny Maxymilian :loveu: Quote
Alicja Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Doberek ....dziś poniedziałek:angryy:..........jeszcze cały tydzień przed nami Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 nie dość, że poniedziałek, to jeszcze skończyły się mamie mojej ferie, a jakby tego wszystkiego było mało to leje :placz::angryy: Quote
Vectra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 malawaszka napisał(a):nie dość, że poniedziałek, to jeszcze skończyły się mamie mojej ferie, a jakby tego wszystkiego było mało to leje :placz::angryy: a u nas śnieg sypie :placz: :placz: paskudne białe płatki :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 nosz wolałabym paskudne białe płatki niż to co pada u mnie :angryy: Quote
e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 oo oo ooo dziewczyny :evil_lol: depresja was ogarnia??:evil_lol: Quote
dreamer Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 cześć! na pocieszenie :calus: na deszcz i śnieg, i poniedziałek ;) Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 noo łądne mi pocieszenie - przecież Axa i Maxiu też mają tu depresję :placz: Quote
e.v.a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='malawaszka'] noo łądne mi pocieszenie - przecież Axa i Maxiu też mają tu depresję :placz: buahaha ni edopartuj sie wszedzie deprasji... przeciez widac ze oni poprostu znudzeni sa:evil_lol: Quote
Paula Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Czesc poniedzialkowe marudy :p Macie jeszcze dwa noski :loveu: Quote
PIKA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ooo jakie noski :loveu: Sliczne fotki :loveu: Quote
Vectra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 PIKA napisał(a):Ooo jakie noski :loveu: Sliczne fotki :loveu: buhahahahha niemoge jakaś Ty dziś miła i urocza :evil_lol: :evil_lol: SNS wrócił i dogrzał i od razu jaki humor :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Jeszcze 4 znudzone piesy na dobranoc :lol: Quote
PIKA Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Vectra napisał(a):buhahahahha niemoge jakaś Ty dziś miła i urocza :evil_lol: :evil_lol: SNS wrócił i dogrzał i od razu jaki humor :evil_lol: :evil_lol: SNS właśnie znowu pojechal :diabloti: i wróci w sobotę :diabloti: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 paula_z napisał(a):Czesc poniedzialkowe marudy :p Macie jeszcze dwa noski :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu:bosz fafle do zacałowania Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 malawaszka napisał(a): noo łądne mi pocieszenie - przecież Axa i Maxiu też mają tu depresję :placz: Łomatko ale super wyszły :multi: Jak przekupiłyście ich ? :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Zupełnie zapomniałam...Wstawiłam u siebie 3 nowe fotki :evil_lol: Quote
Paula Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 PIKA napisał(a):SNS właśnie znowu pojechal :diabloti: i wróci w sobotę :diabloti: To do soboty bedziesz sie czepiac :evil_lol: evaxon napisał(a):czesc mamoooo :) Czesc corko :lol: Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu:bosz fafle do zacałowania :loveu: Co tez nieustannie czynie ;) Pysia napisał(a):Łomatko ale super wyszły :multi: Jak przekupiłyście ich ? :evil_lol: Hehe, niczym :eviltong: Sluchaja sie na "zostan" :p Pysia napisał(a):Zupełnie zapomniałam...Wstawiłam u siebie 3 nowe fotki :evil_lol: :evil_lol: Wpadne z rewizyta :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 nie byłaś u mnie ,ale przyszłam do Ciebie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Vectra napisał(a):nie byłaś u mnie ,ale przyszłam do Ciebie :evil_lol: :evil_lol: Bylam, ale nie ma nowych fot, to sie nie odzywalam :eviltong: Alicjarydzewska napisał(a)::-(a do mnie nie przyszłaś A do Ciebie wlasnie ide :p Quote
Recommended Posts