malawaszka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 paula_z napisał(a):Chyba pierwszy raz w zyciu nie mam kaca :eviltong: :p :hmmmm: a jak to jest?? :lol: Quote
Vectra Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 ja tam nigdy nie mam kaca :eviltong: cześć ciotka , dzięki żeś mnie obudziła :cool3: :evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 malawaszka napisał(a)::hmmmm: a jak to jest?? :lol: Fajnie :lol: Ale nie ma tak dobrze :shake: Wlasnie mnie zaczal bolec brzuch, jak co miesiac :angryy: Vectra napisał(a):cześć ciotka , dzięki żeś mnie obudziła :cool3: :evil_lol::evil_lol: Hehe, nie ma za co, spiochu ;) :evil_lol: Ide wybiegac psa, potem popławie sie w wannie i ... :beerchug: :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :placz: :placz: :placz: moja mama popada w nałóg:placz: :placz: :placz: Quote
Paula Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 evaxon napisał(a)::placz: :placz: :placz: moja mama popada w nałóg:placz: :placz: :placz: Nie przesadzaj, dziecko :mad: Matce sie tez cos od zycia nalezy :eviltong: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Witaj brzuchoboląca alkoholiczko spod znaku utopionej w wannie ;) :evil_lol: Quote
Paula Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Hehe :D Czesc dziewczynki :lol: Imprezka byla bardzo fajna :multi: Wstalam godzine temu, bylam z psem i czuje sie w miare dobrze :p :multi: Quote
e.v.a Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='paula_z']Hehe :D Czesc dziewczynki :lol: Imprezka byla bardzo fajna :multi: Wstalam godzine temu, bylam z psem i czuje sie w miare dobrze :p :multi: zapomnialas dodac -i poszlam dalej pic :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 paula_z napisał(a):Imprezka byla bardzo fajna :multi: :evil_lol: z tego co czytam w różnych miejscach to maaaaało powiedziane :lol: Quote
Maga100 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Cześć Paula, czy ty też wróciłaś do domu cała polepiona? :roll: Quote
Vectra Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Maga100 napisał(a):Cześć Paula, czy ty też wróciłaś do domu cała polepiona? :roll: nie mam pojęcia dlaczego ,ale moje odzienie jest całe w plamach :roll::roll: cześć Paula :multi::multi: jak wrócisz zapraszam na giegie :diabloti: Quote
Paula Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 evaxon napisał(a):zapomnialas dodac -i poszlam dalej pic :evil_lol: Nc :obrazic: malawaszka napisał(a)::evil_lol: z tego co czytam w różnych miejscach to maaaaało powiedziane :lol: Hehehe :lol: Delikatnie :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):Paula .......co tu tak cicho:razz: :hmmmm: :niewiem: Maga100 napisał(a):Cześć Paula, czy ty też wróciłaś do domu cała polepiona? :roll: Tez niestety :roll: Miód lał sie strumieniami ;) :evil_lol: Vectra napisał(a):jak wrócisz zapraszam na giegie :diabloti: Melduje sie ;) :p Quote
Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Jak dzisiejszy dzionek? Lepiej? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 HAlo, halo, a gdzie wyscie wczoraj byly? :razz: Quote
Paula Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Czesc Pysia, Ewa, Pika i Aneta :multi: Pysia napisał(a):Jak dzisiejszy dzionek? Lepiej? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zdecydowanie lepiej :multi: Dalam dzis zaliczke, przeprowadzam sie za tydzien :multi: Wynajelam pokoik :razz: anetta napisał(a):HAlo, halo, a gdzie wyscie wczoraj byly? :razz: :hmmmm: Wczoraj wieczorem bylam u siostry :diabloti: Quote
Vectra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 No to dzień dobrych wiadomości :multi::multi::multi: Quote
Paula Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Czesc Ewcia :multi: Ide z siostra wybiegac pieski, bede za jakies 2-3 h na gg. Quote
Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Pięknie :) Nam to tak z doskoku coś się pisze :placz: Quote
Paula Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Pysia napisał(a):Pięknie :) Nam to tak z doskoku coś się pisze :placz: Jak z doskoku :cool1: Przeciez odpowiedzialam pieknie trzema zdaniami z cytatem nawet ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 paula_z napisał(a):Jak z doskoku :cool1: Przeciez odpowiedzialam pieknie trzema zdaniami z cytatem nawet ;) :evil_lol: Widziałaś moje odpowiedzi u mnie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts