Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wcieło mój wczorajszy post :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
cholera się zdenerwowałam Mają :placz::placz: czuż za durni ludzie jaka nieodpowiedzialność :angryy::angryy: tak się cieszyłam że znalazła domek :shake:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

ja też wciąż jestem zła na tych ludzi :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: a podobno babcia juz szuka nowego pieska :angryy: szybko jakoś wyzdrowiała :angryy: mam nadzieję, że nikt im więcej nie da psa :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Cześc dziewczyny :multi:

O nowycjh wlaścicielach suńki to nie wspomne :angryy: że ludzie nie pomyslą zanim psa do domu wezmą :angryy:
Ciekawe czy pralke tez tak bez pomyslunku kupują :angryy:

Posted

[quote name='dreamer']ja też wciąż jestem zła na tych ludzi :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: a podobno babcia juz szuka nowego pieska :angryy: szybko jakoś wyzdrowiała :angryy: mam nadzieję, że nikt im więcej nie da psa :angryy: :angryy: :angryy:
:angryy:babie sie piesek nie spodobał to fora ze dwora :mad:ja bym taką listem gończym pokazała:angryy:

wpadli czy nie ;)

Posted

evaxon napisał(a):
my chcemy wiecej takich zdiec:multi: sliczne

:oops: Dzieki Ewcia :multi:
malawaszka napisał(a):
ullalaaa jaka groźna mina :scared:

Hihihi :lol: Ja nie widze w nim groznosci :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Maxio ma taką obróżkę jak chciałam kupić Ozzulkowi tylko TZ nie chciał :angryy:
Dlaczego nie chcial :hmmmm: Mi ona bardzo odpowiada, pies nie przydusza sie tak jak na lancuszku; wprawdzie kupilam za duzą, ostatnio mu wpadla do kanałku, ale mily pan, ktory czyscil syf z wody, mi ja wylowil :oops:

Posted

[quote name='paula_z']Dlaczego nie chcial :hmmmm: Mi ona bardzo odpowiada, pies nie przydusza sie tak jak na lancuszku; wprawdzie kupilam za duzą, ostatnio mu wpadla do kanałku, ale mily pan, ktory czyscil syf z wody, mi ja wylowil :oops:
:angryy:nie uzasadnił :shake:

Posted

Vectra napisał(a):
fotki fajne :cool3::cool3: czym cykane ??

ja nie lubie takich zaciskowych obróżek :shake::shake: już wole kolczatke :oops:

Kodak EasyShare DX6490.

Maksiu nie ciagnie az tak, zeby kolczatka byla potrzebna, wystarczy zacisk.

Posted

paula_z napisał(a):
Dobry Wieczor Kobitki.
Pare kiepskich fotek, zrobionych przeze mnie ;)

a cxzemu twierdzisz, ze kiepskich ? :razz:
Fajne są :multi:

A tak w ogóle to cześc :multi:

Posted

Czesc Aga :multi:

PIKA napisał(a):
a cxzemu twierdzisz, ze kiepskich ? :razz:
Fajne są :multi:

Fajnie to Maksiu na nich wyszedl ;) a w porownaniu do fot Debe sa kiepskie :eviltong:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Paula :multi:

aa to takich to duzo jest :evil_lol:

żeby nie powiedzieć większość :shake: :lol: ale coż nam pozostało - po prostu należy wyrzucić z pamięci fotki Debestki, Coli i reszty fotowymiataczyzmegasprzętem :cool1: i zachwycać się tym co nam wychodzi naszymi maszinkami :loveu: :multi: :multi: :multi: