Vectra Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 wcieło mój wczorajszy post :crazyeye::crazyeye::crazyeye: cholera się zdenerwowałam Mają :placz::placz: czuż za durni ludzie jaka nieodpowiedzialność :angryy::angryy: tak się cieszyłam że znalazła domek :shake: Quote
dreamer Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 ja też wciąż jestem zła na tych ludzi :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: a podobno babcia juz szuka nowego pieska :angryy: szybko jakoś wyzdrowiała :angryy: mam nadzieję, że nikt im więcej nie da psa :angryy: :angryy: :angryy: Quote
PIKA Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Cześc dziewczyny :multi: O nowycjh wlaścicielach suńki to nie wspomne :angryy: że ludzie nie pomyslą zanim psa do domu wezmą :angryy: Ciekawe czy pralke tez tak bez pomyslunku kupują :angryy: Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='dreamer']ja też wciąż jestem zła na tych ludzi :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: a podobno babcia juz szuka nowego pieska :angryy: szybko jakoś wyzdrowiała :angryy: mam nadzieję, że nikt im więcej nie da psa :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:babie sie piesek nie spodobał to fora ze dwora :mad:ja bym taką listem gończym pokazała:angryy: wpadli czy nie ;) Quote
Paula Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Dobry Wieczor Kobitki. Pare kiepskich fotek, zrobionych przeze mnie ;) Quote
e.v.a Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 my chcemy wiecej takich zdiec:multi: sliczne Quote
malawaszka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='paula_z'] ullalaaa jaka groźna mina :scared: Quote
Paula Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 evaxon napisał(a):my chcemy wiecej takich zdiec:multi: sliczne :oops: Dzieki Ewcia :multi: malawaszka napisał(a):ullalaaa jaka groźna mina :scared: Hihihi :lol: Ja nie widze w nim groznosci :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 :pciudeńko Ale latający Maxio Maxio ma taką obróżkę jak chciałam kupić Ozzulkowi tylko TZ nie chciał :angryy: Quote
Paula Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Maxio ma taką obróżkę jak chciałam kupić Ozzulkowi tylko TZ nie chciał :angryy: Dlaczego nie chcial :hmmmm: Mi ona bardzo odpowiada, pies nie przydusza sie tak jak na lancuszku; wprawdzie kupilam za duzą, ostatnio mu wpadla do kanałku, ale mily pan, ktory czyscil syf z wody, mi ja wylowil :oops: Quote
Alicja Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='paula_z']Dlaczego nie chcial :hmmmm: Mi ona bardzo odpowiada, pies nie przydusza sie tak jak na lancuszku; wprawdzie kupilam za duzą, ostatnio mu wpadla do kanałku, ale mily pan, ktory czyscil syf z wody, mi ja wylowil :oops: :angryy:nie uzasadnił :shake: Quote
Vectra Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 cześć Paula :multi::multi: fotki fajne :cool3::cool3: czym cykane ?? ja nie lubie takich zaciskowych obróżek :shake::shake: już wole kolczatke :oops: Quote
Paula Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Vectra napisał(a):fotki fajne :cool3::cool3: czym cykane ?? ja nie lubie takich zaciskowych obróżek :shake::shake: już wole kolczatke :oops: Kodak EasyShare DX6490. Maksiu nie ciagnie az tak, zeby kolczatka byla potrzebna, wystarczy zacisk. Quote
PIKA Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 paula_z napisał(a):Dobry Wieczor Kobitki. Pare kiepskich fotek, zrobionych przeze mnie ;) a cxzemu twierdzisz, ze kiepskich ? :razz: Fajne są :multi: A tak w ogóle to cześc :multi: Quote
Paula Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Czesc Aga :multi: PIKA napisał(a):a cxzemu twierdzisz, ze kiepskich ? :razz: Fajne są :multi: Fajnie to Maksiu na nich wyszedl ;) a w porownaniu do fot Debe sa kiepskie :eviltong: Quote
PIKA Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Cześć Paula :multi: paula_z napisał(a): a w porownaniu do fot Debe sa kiepskie :eviltong: aa to takich to duzo jest :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Paula :multi: aa to takich to duzo jest :evil_lol: żeby nie powiedzieć większość :shake: :lol: ale coż nam pozostało - po prostu należy wyrzucić z pamięci fotki Debestki, Coli i reszty fotowymiataczyzmegasprzętem :cool1: i zachwycać się tym co nam wychodzi naszymi maszinkami :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Vectra Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Waszko zgadza się z toba jak nigdy dotąd :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Paula Quote
Paula Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Czesc ciotki :lol: Skoro Wam sie podobaja to wrzucam kilka, zrobionych przez dreamer :cool3: Quote
Alicja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 no i Maxa Axia też dołuje jak Ozzula baby:evil_lol: fajne te twoje :evil_lol: beznadziejne jak moje foty ;) Quote
Recommended Posts