Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']no tak, pies ma urodziny i siedzi samotny w domu, bo pańcia pojechała się lansować do Piekarni :cool1: :evil_lol:
Buhahaha, ja - lansowac sie, dobre ;]
[quote name='PIKA']Zyjesz?
Czesc Aga, zyje. Spalam caly dzien i chyba sie znowu poloze, bo mi slabo.

Czesc Ewcia.

Posted

halo dzieweczki?? co tu tak pusto?? no tak zapomnialam ze sie ostatnio nawrzucałas i groziłas ze bedzie spokoj z fotami....ale chyba nie na długo?:evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Moze jutro pozycze aparat :lol: Ale po tych zajebistych fotach Debe chyba nic nie wrzuce :roll: :evil_lol:

po fotach Debe to nie ty jedna masz kompleksy:)

Posted

Dobry wieczór!

jestem zła :angryy: i smutna :-( Majunia, malutka suńca, która szukała domku pojechała do nowego w ostatnia niedzielę, a dzisiaj się okazało, że znów szuka domu! ludzie tłumaczą się chorobą babci, ale jakoś nie do końca wierzę, że to prawdziwy powód :shake:

~*~

więc, żeby sobie poprawić humor, kilka fotek:

~*~

~*~

a to najmniejsze stworki u mnie w domu :-]

albinoska to ZimZum, a kolorowa to Pago

Posted

[quote name='dreamer']jestem zła :angryy: i smutna :-( Majunia, malutka suńca, która szukała domku pojechała do nowego w ostatnia niedzielę, a dzisiaj się okazało, że znów szuka domu! ludzie tłumaczą się chorobą babci, ale jakoś nie do końca wierzę, że to prawdziwy powód :shake:

:angryy: co za ludzie :shake:

a foteczki superanckie :loveu:

[quote name='Pysia']A gdzie foty ? :mad:

:crazyeye: ślepa cyco?:shake:

Posted

Szczerze mówiąc wciąż nie mogę uwierzyć, że Majeczkę to spotkało. Wiedziałam, że jest pełno piesków, które niestety wracają do schronisk czy domków tymczasowych, ale ci ludzie na prawdę wydawali się "dobrzy" i nawet przez głowę mi nie przeszło, że tak się to skończy z ich strony :shake: :-( :angryy:
(pomyliłam się, Maja była u tych ludzi od soboty, jutro wraca do Neris i dalej szukamy jej domku :placz: )