Maga100 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 no tak, pies ma urodziny i siedzi samotny w domu, bo pańcia pojechała się lansować do Piekarni :cool1: :evil_lol: Quote
Paula Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 [quote name='Maga100']no tak, pies ma urodziny i siedzi samotny w domu, bo pańcia pojechała się lansować do Piekarni :cool1: :evil_lol: Buhahaha, ja - lansowac sie, dobre ;] [quote name='PIKA']Zyjesz? Czesc Aga, zyje. Spalam caly dzien i chyba sie znowu poloze, bo mi slabo. Czesc Ewcia. Quote
e.v.a Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 ulalaaa no to niezly balecik musial byc:evil_lol: Quote
Paula Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Ja zawsze zdycham, czy jest niezly balecik, czy zly ;) Slaba glowe mam :roll: Hurra :multi: Dogo sie naprawilo, mam emotki :multi: Quote
malawaszka Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 hahah ja tak zdychałam w sobote :evil_lol: Quote
Paula Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Wstretna maupo :mad: Smiej sie, smiej z mojego nieszczecia :placz: ;) Quote
agbar Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 halo dzieweczki?? co tu tak pusto?? no tak zapomnialam ze sie ostatnio nawrzucałas i groziłas ze bedzie spokoj z fotami....ale chyba nie na długo?:evil_lol: Quote
Paula Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Moze jutro pozycze aparat :lol: Ale po tych zajebistych fotach Debe chyba nic nie wrzuce :roll: :evil_lol: Quote
agbar Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 paula_z napisał(a):Moze jutro pozycze aparat :lol: Ale po tych zajebistych fotach Debe chyba nic nie wrzuce :roll: :evil_lol: po fotach Debe to nie ty jedna masz kompleksy:) Quote
Vectra Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Halo Paula wstajemy :cool3::cool3: szkoda życia na sen :diabloti::diabloti: Quote
Paula Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Czesc babeczki :lol: Wstalam 2 godziny temu, ale mialam zajete kompy :angryy: Quote
e.v.a Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 mamuska ty leniu:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
PIKA Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Cześć Paula :multi: Doszlaś juz do siebie? :razz: Quote
Paula Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Czesc Aga :multi: A dziekuje, juz dobrze sie czuje :lol: Ewka :no-no-no: :mad: Quote
dreamer Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Dobry wieczór! jestem zła :angryy: i smutna :-( Majunia, malutka suńca, która szukała domku pojechała do nowego w ostatnia niedzielę, a dzisiaj się okazało, że znów szuka domu! ludzie tłumaczą się chorobą babci, ale jakoś nie do końca wierzę, że to prawdziwy powód :shake: ~*~ więc, żeby sobie poprawić humor, kilka fotek: ~*~ ~*~ a to najmniejsze stworki u mnie w domu :-] albinoska to ZimZum, a kolorowa to Pago Quote
malawaszka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='dreamer']jestem zła :angryy: i smutna :-( Majunia, malutka suńca, która szukała domku pojechała do nowego w ostatnia niedzielę, a dzisiaj się okazało, że znów szuka domu! ludzie tłumaczą się chorobą babci, ale jakoś nie do końca wierzę, że to prawdziwy powód :shake: :angryy: co za ludzie :shake: a foteczki superanckie :loveu: [quote name='Pysia']A gdzie foty ? :mad: :crazyeye: ślepa cyco?:shake: Quote
dreamer Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Szczerze mówiąc wciąż nie mogę uwierzyć, że Majeczkę to spotkało. Wiedziałam, że jest pełno piesków, które niestety wracają do schronisk czy domków tymczasowych, ale ci ludzie na prawdę wydawali się "dobrzy" i nawet przez głowę mi nie przeszło, że tak się to skończy z ich strony :shake: :-( :angryy: (pomyliłam się, Maja była u tych ludzi od soboty, jutro wraca do Neris i dalej szukamy jej domku :placz: ) Quote
Recommended Posts