agusiazet Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Obejrzałam filmiki, prawdziwa piękność z tej Zuzki. Kasiu, chyba mała powinna dostać swój wątek! Quote
Ra_dunia Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 co za mały perszing :) A co to za tuptuś pod koniec pierwszego filmiku w kółeczko chodził... Quote
kaskadaffik Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 A to chodził malutki Tuptuś Misio :lol::lol: Wyciągnięty razem z Radziem z pierwszego filmiku przez Pania Bernadettę, która postanowiła zapewnić im spokojna starość poza schronem, przyjechali z Gliwic :lol: Radzio zajął miejsce Talesa-staruszka spanielka, który jednak znalazł domek :multi: Quote
kaskadaffik Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Imienia niby nie ma, jak ktoś bardzo chce, to moze podrzucić, Cioteczki, które zgodziły sie mała wspomagać moga Ją ochrzcić, ale ja i tak wołam Zuzka, bo mi bardzo do Niej pasuje :lol::lol::lol: ale można zmienić, tylko musi to być żywe imię :p:p No może faktycznie się z Niej gończy wykluje :cool3: Quote
Ulka18 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [FONT=Tahoma,Bold][FONT=Tahoma,Bold]No to zesmy Kasiu pojechaly na darmowe sterylki :angryy:[/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma,Bold][FONT=Tahoma,Bold] [FONT=Tahoma,Bold][FONT=Tahoma,Bold][SIZE=2]Temat: Re: sterylki[/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma,Bold][FONT=Tahoma,Bold]Od: [email protected][/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma,Bold][FONT=Tahoma,Bold]Data: Pt Kwietnia 23 2010, 1:20 pm[/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma,Bold][FONT=Tahoma,Bold][/FONT] [FONT=Tahoma,Bold]Zarząd schroniska nie wyraził na to zgody bo już była podobna sytuacja z kotkami i nie ciekawie było po zabiegu.[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] Dla mnie ta suczka to Zuzia :lol: pasuje do niej to imie :p[/FONT] Quote
agusiazet Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ciekawe, co to za zarząd? Przecież to bez sensu, dostać darmowe sterylki i olać to:( Quote
kaskadaffik Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='Ulka18'][FONT=Tahoma,Bold][FONT=Tahoma,Bold]No to zesmy Kasiu pojechaly na darmowe sterylki :angryy:[/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] Bardzo mi przykro i jestem zła, nawet nie wiem już na kogo.......... na "zarząd" ?? A ja juz myślałam, że coś ruszy, ciężko cokolwiek napisać :shake: Quote
anciaahk Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Czy Zuza jest za Pestkę i jednak mamy wpłacać kasę? Przepraszam, rzadziej niestety mogę zaglądać przez najbliższy czas. Quote
kaskadaffik Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 anciaahk napisał(a):Czy Zuza jest za Pestkę i jednak mamy wpłacać kasę? Przepraszam, rzadziej niestety mogę zaglądać przez najbliższy czas. Ancia Zuzka wskoczyła na miejsce Pestki, ale zależy od Deklarowiczów czy godzą się pieniążki wpłacać na Nią, plakaty Pestki rozwieszamy, może gdzieś, ktoś czasem Ją zobaczy .... Zuzka jest niesamowita, piękna, szaleje jak diabołek :diabloti: Quote
anciaahk Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Kasiu, ja się oczywiście zgadzam. Przeleję zatem moją część w przyszłym tygodniu, czekam na wypłatę. Quote
Ulka18 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ja bede wplacac swoja dzialke na Zuzke. Trzeba zalozyc chyba watek sunieczce, a nie siedziec na watku Pestki. Quote
kaskadaffik Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ulka18 napisał(a):Ja bede wplacac swoja dzialke na Zuzke. Trzeba zalozyc chyba watek sunieczce, a nie siedziec na watku Pestki. Tak, tak zrobię to , tylko nie wiem czy dzisiaj dam radę, mam jakieś zdjęcia, ale takie "w biegu" bo to szłaput :razz: Quote
agusiazet Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ja też swoją deklarację przekażę na Zuzkę:) Quote
yoko100 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jest wplata 20 zl od Mariusza i za 2 miesiace od burbono Quote
kaskadaffik Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ja mam 20 zł od Halci u siebie, kiedy Sylwia przelewałaś ostatnio i teraz kiedy będziesz? Dzisiaj postaram się ładne zdjęcia zrobić i wątek założę ,, po Pestce ani widu ani słychu:shake: Quote
Ulka18 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Zrob Kasiu, zrob zdjecia i zaloz watek Zuzce, bo sunie trzeba poprowadzic jej watkiem. Trzeba by ja na dniach zaszczepic p. wirusowkom, to bardzo wazne. Quote
Viris Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 A ja bardzo proszę żeby ktoś (Ulka18 ;D) mi podał na PW dane na jakiego psa ile i do kogo wpłacać z wizażankowej kasy. I co z ewentualnej nadwyżki (sterylki) bo ja muszę to przedstawić dziewczynom pod ostateczną zgodę a mam teraz bardzo słaby dostęp do netu. Quote
Ulka18 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ja mam konto od Yoko, na ktore wplacamy pieniadze na suczke w Brzysciu, zaraz Wam wysle Viris i Reno. Teraz jest to suczka ZUZKA, bo Pestka uciekla i sie nie znalazla. Kasiadaffik zalozy jej watek. Viris, nadwyzki tez prosze o wplate na to konto Yoko, bo trzeba bedzie wysterylizowac sunie, zaszczepic, na to sa potrzebne pieniadze. W schronisku w tej chwili nie ma zadnych sterylek, szkoda wplacac jakiekolwiek pieniadze. Quote
yoko100 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Reno2001 napisał(a):A czy ja dostanę dane do wpłat??? Reno wysylalam ci przeciez konto :P:) Quote
yoko100 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 kaskadaffik napisał(a):Ja mam 20 zł od Halci u siebie, kiedy Sylwia przelewałaś ostatnio i teraz kiedy będziesz? Dzisiaj postaram się ładne zdjęcia zrobić i wątek założę ,, po Pestce ani widu ani słychu:shake: Kasia przelewalam za marzec za Łolusia, i teraz jeszcze nie mam wplat wszystkim za kwiecien za zuzke, ale zapytaj Pani Asi ile jej przelac czy cos za te kilka dni co Pestka byla u niej, tak mysle o niej ostatnio czesto:( Quote
coronaaj Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 yoko100 napisał(a):wtatara - 40 zl burbono - 20 zl agusiazet - 50 zl Ulka18 - 30 zl grzenka - 20 zl eloise - 10 zl coronaaj - 50 ? jeszcze nie podtrzymane bcz - 30? jeszcze nie podtrzymane anciaahk - 20 zl halcia - 20 zl mariusz pp - 20 zl Reno100 - 30 zl Pewne razem - 260 zl nic mi sie nie pomieszalo bo mialo byc 300 zl a te dwie osoby sie nie odezwaly takze nie wiadomo co z tymi dwoma deklaracjami Ja podtrzymuje tylko wyslijcie gdzie placic na Pesteczke???Mam klopoty z kompem ...wyslijcie na pw...50zl miesiecznie Quote
kaskadaffik Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 coronaaj napisał(a):Ja podtrzymuje tylko wyslijcie gdzie placic na Pesteczke???Mam klopoty z kompem ...wyslijcie na pw...50zl miesiecznie Nie na Pesteczkę , dalej nie ma Jej :shake: Teraz jest znaleziona Zuzka, dziękujemy za deklarację, a konto to samo do Yoko :p Quote
anciaahk Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Czy wątek Zuzki został założony czy mnie coś ominęło ? Puściłam swoją składkę, powinna być jutro, przepraszam za opóźnienie. Quote
Recommended Posts