Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eloise, pisalam juz wczesniej. To forumowiczki z forum wizaż.pl, przewodzi im na naszym forum VIRIS, koordynuje kontakt miedzy forami. Ja sie zarejestrowalam na forum wizaż.pl i wklejam tam zdjecia i pisze wiadomosci. Wizażanki placaja co miesiac 100 zl na konto schroniska, mialy 2 wirtualne sunie, Punie oraz Sonke. Wczesniej byl 3 ci piesek, ale odszedl za TM. Sponosowaly tez wiele sterylek w schronisku.

Posted

Ulka-dzięki, nie trafiłam na info wcześniej

do tej pory dawałyśmy radę z Brawurką, Nero i coś szło na Rufika, więc może damy radę z 3 maliznami

Posted

Pewnie Agusia że możesz, ja jestem od 8.30, a Asia będzie do 10, bo potem sa dwie sterylki i jedzie, Pestka nawet dzisiaj jak mnie za 2-gim razem zobaczyła to machała ogonkiem :p czasem już ładnie idzie, a czasem dzikusek, jakiś filmik może nakręcę jutro, jak dam radę :roll:

Posted

Jaki będzie koszt zabiegu? Myślę że możemy opłacić sterylkę z wizażankowej nadwyżki.

Ulka18 napisał(a):
W tej chwili mamy Pestke do sterylki i Aprilke po sterylce.
Mialybysmy tez miejsce w hoteliku u Murki dla jakiej sunieczki, tylko czy damy rade utrzymac 3-cia suczke?

Viris, czy Wizazanki zamiast wplat do schroniska, pomoglyby nam w wyciagnieciu kolejnej malej suczki do Murkow?
A jaki to koszt będzie, ile pieniążków potrzeba?

Jak jest miejsce dla suni to koniecznie trzeba wyciągać. Mogę jakiś bazarek zmajstrować jeśli sunia będzie miała swój wątek i rozliczenia.

Jeśli dobrze rozumiem to zamiast opieki wirtualnej nad jakimś stworkiem ze schronu, wpłacałybyśmy jakąś część co miesiąc na sunię u Murki tak?
Musiałabym obliczyć jaka kwota wchodzi w grę u wizażanek, bo ostatnio zostało nas trochę mniej ;/ Więc nie wiem czy damy radę np ze 100zł.

Posted

Viris, bardzo by nam zalezalo na wplatach np. na psiaki mieleckie u Murki. Liczy sie kazda najmniejsza wplata, dzieki nim mozemy ratowac kolejne bidy. Poniewaz od dluzszego czasu nie ma w schronisku Kierownika i pewnie jeszcze dlugo nie wroci, nie ma sensu wplacac na nowe psiaki wirtualne.

Co do sterylki Pestki to bedzie pewnie ok. 150 zl, musi sie Kaskadaffik dowiedziec dokladnie.

Posted

Hej.
Ja właśnie się dowiedziałam, ze mój wirualny psiak znalazł prawdziwy domek. Mogę wplacić 60 zł na hotelik dla Pestki, tylko na jaki numer konta?

Posted

Sylwia skoro do Ciebie wpłacana jest część deklaracji po Łolim, to może niech Wszyscy juz do Ciebie wpłacają... wszystko będzie w jednym miejscu wtedy, tylko musisz się rozliczać na pierwszej stronie od kogo wpłaty doszło, od kogo nie..