eloise Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Błagam-napiszcie mi kim są Wizażanki :) Quote
Ulka18 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Eloise, pisalam juz wczesniej. To forumowiczki z forum wizaż.pl, przewodzi im na naszym forum VIRIS, koordynuje kontakt miedzy forami. Ja sie zarejestrowalam na forum wizaż.pl i wklejam tam zdjecia i pisze wiadomosci. Wizażanki placaja co miesiac 100 zl na konto schroniska, mialy 2 wirtualne sunie, Punie oraz Sonke. Wczesniej byl 3 ci piesek, ale odszedl za TM. Sponosowaly tez wiele sterylek w schronisku. Quote
eloise Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Ulka-dzięki, nie trafiłam na info wcześniej do tej pory dawałyśmy radę z Brawurką, Nero i coś szło na Rufika, więc może damy radę z 3 maliznami Quote
kaskadaffik Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Pewnie Agusia że możesz, ja jestem od 8.30, a Asia będzie do 10, bo potem sa dwie sterylki i jedzie, Pestka nawet dzisiaj jak mnie za 2-gim razem zobaczyła to machała ogonkiem :p czasem już ładnie idzie, a czasem dzikusek, jakiś filmik może nakręcę jutro, jak dam radę :roll: Quote
Ulka18 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Wybieracie sie dzisiaj do Pesteczki? Straszna pogoda niestety, pada i pada. Quote
agusiazet Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Widziałam dzisiaj Pestkę w hoteliku, strasznie wystraszona i taka przygaszona. Boi się wszystkich i wszystkiego:( I wygląda na ciężarną, sterylka chyba w przyszłym tygodniu! Quote
Ulka18 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Albo w ciazy jest Pestka, albo taka gruba. Oby sie nie 'rozsypala' tak jak niskopodwoziowa sunia, ktorej nie zdazylysmy wyciagnac ze schroniska. Quote
Viris Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Jaki będzie koszt zabiegu? Myślę że możemy opłacić sterylkę z wizażankowej nadwyżki. Ulka18 napisał(a):W tej chwili mamy Pestke do sterylki i Aprilke po sterylce. Mialybysmy tez miejsce w hoteliku u Murki dla jakiej sunieczki, tylko czy damy rade utrzymac 3-cia suczke? Viris, czy Wizazanki zamiast wplat do schroniska, pomoglyby nam w wyciagnieciu kolejnej malej suczki do Murkow?A jaki to koszt będzie, ile pieniążków potrzeba? Jak jest miejsce dla suni to koniecznie trzeba wyciągać. Mogę jakiś bazarek zmajstrować jeśli sunia będzie miała swój wątek i rozliczenia. Jeśli dobrze rozumiem to zamiast opieki wirtualnej nad jakimś stworkiem ze schronu, wpłacałybyśmy jakąś część co miesiąc na sunię u Murki tak? Musiałabym obliczyć jaka kwota wchodzi w grę u wizażanek, bo ostatnio zostało nas trochę mniej ;/ Więc nie wiem czy damy radę np ze 100zł. Quote
Ulka18 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Viris, bardzo by nam zalezalo na wplatach np. na psiaki mieleckie u Murki. Liczy sie kazda najmniejsza wplata, dzieki nim mozemy ratowac kolejne bidy. Poniewaz od dluzszego czasu nie ma w schronisku Kierownika i pewnie jeszcze dlugo nie wroci, nie ma sensu wplacac na nowe psiaki wirtualne. Co do sterylki Pestki to bedzie pewnie ok. 150 zl, musi sie Kaskadaffik dowiedziec dokladnie. Quote
Reno2001 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dziewczyny dajcie mi na PW dane do wpłaty, bo jeszcze nie mam. Quote
Ulka18 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Ja tez nie mam danych do wplaty. Prosze o pw. Aha, i kiedy wplacac na sterylke? Quote
kaskadaffik Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Jak uważacie, mogę ja podać swoje konto, albo niech zostanie u Sylwii, dla mnie obojętne :p Quote
Reno2001 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Dziewczyny, ustalcie po prostu, której wygodnie prowadzic zbiórkę i dajcie nam znac ;) Przydałby się banerek dla Pestki. Quote
yoko100 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 mi to obojetne dla mnie to problem nie jest a wiec zdecydujcie Quote
grzenka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ja w tym m-cu swoją deklarację wpłaciłam jeszcze do Yoko z dopiskiem "na Kumpelka". Quote
anias Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Hej. Ja właśnie się dowiedziałam, ze mój wirualny psiak znalazł prawdziwy domek. Mogę wplacić 60 zł na hotelik dla Pestki, tylko na jaki numer konta? Quote
Ulka18 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Witamy Pani Aniu na watku Pestki :fadein: Dobrze, ze Pani jest z nami na dogomanii. Quote
kaskadaffik Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Sylwia skoro do Ciebie wpłacana jest część deklaracji po Łolim, to może niech Wszyscy juz do Ciebie wpłacają... wszystko będzie w jednym miejscu wtedy, tylko musisz się rozliczać na pierwszej stronie od kogo wpłaty doszło, od kogo nie.. Quote
yoko100 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 no to dobra jutro powysylam konta i napsize kto wplacil Quote
anias Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Witam. Jak już pisałam wczoraj, chętnie się dołożę, proszę tylko podac numer konta na jakie wplacić pieniądze Quote
Ulka18 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Anias, jesli nie masz jeszcze konta od Yoko, to napisz pls na watku. Kasiadaffik, jak tam postep Pestki w socjalizacji? Quote
Recommended Posts