Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anciaahk']Czy wątek Zuzki został założony czy mnie coś ominęło ?
Puściłam swoją składkę, powinna być jutro, przepraszam za opóźnienie.[/QUOTE]

Ominęło Cie , prosze :p

[url]http://www.dogomania.pl/threads/184527-Jestem-Zuzia-jestem-%C5%9Bliczna-tylko-domku-mi-brakuje-%28-Mielec?p=14573925#post14573925[/url]

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

[quote name='kaskadaffik']Nie na Pesteczkę , dalej nie ma Jej :shake: Teraz jest znaleziona Zuzka, dziękujemy za deklarację, a konto to samo do Yoko :p[/QUOTE]

Porzadkuje watki na Dogo...i licze jak sie dolicze wszystkich psow to tez cos zadeklaruje na Zuzke, podajcie konto na Yoko cos nie mam czy nie moge znalesc...jak dam rade na Zuzke to podtrzymam chyba jest watek Zuzkai?

A Pestka sie nie znalazla do tej pory...z tego co czytam...

Posted

Pestka przepadła :(
Zuzka ma już dom :)
obecnie przenieśliśmy nasze deklaracje na mieleckiego podopiecznego u Murki-miejsce w Brzyściu oddaliśmy Sabince, która sponsoruje Borsunię :)
pieniądze wpłacamy do Murki :)

• 1 year later...
Posted

Witam Jestem nowa na forum. Nie jestem pewna ale w okolicy Nowej Dęby, na stacji Statoil widzałam suczkę podobną do Pestki. Była ruda i ryjek miała strasznie podobny. Była chuda ale nie strasznie wychudzona. W tej chwili jej nie ma, być może ktoś ją wziął lub Straż Miejska ją wzieła. Pracujący na stacji nic nie wiedzą:-(.Wieczorem pójdę i sprawdzę i jak będzie to zrobię jej zdjęcie. Pozdrawia Ewa

Posted

Ooo matko, co Ty mówisz??????????????????????????? Nasza Pestka???? nowa Dęba bardzo niedaleko, dla takiego przerażonego psiaki to nic do przebiegnięcia, Cioteczka proszę Cię jak dasz radę o zdjęcie, ale nie zastanawia fakt, że ona by dała do siebie podejść, jak dla mnie to nierealne, tym bardziej do obcych ludzi..

Posted

Witam Suczka przepadła jak kamień w wodę. Nikt na stacji nie widział co się z nią stało:-(. W sprawie pieska byłam u Staży Miejskiej,żeby pies nie błąkał się po stacji http://www.dogomania.pl/images/smilies/anger.gif pisałam do Pani Basi z Happy Garden(żeby fundacja zainterweniowała u nowodębskiej straży), no i na ten mail:[email protected](o miejsce dla suczki w nowodębskim przytulisku). Możliwe że suczka tam jest albo ktoś ją wziął i ma już nowy dom???? W poniedziałek zadzwonię do schroniska i się zapytam. Pozdrawiam Ewa