Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mari23']przed chwilką rozmawiałam z Kasią, potrzebny jest Rutinoscorbin, Cyclonamina ni Witk K, Wit. C rónieć, więc Cerutin też się przyda
nie wysyłaj dużej ilości, do pomocy chce się włączyć znajoma aptekarka ze Środy Śląskiej[/QUOTE]

No to na razie puszczę jedno opakowanie :)
A jak będzie brakowało to dokupię

Tak strasznie mi żal Saszeńki :shake:
Niedługo się bidulka nacieszyła ulgą po operacji :(
Pocieszam się, że ma dobrą opiekę i czuje, ze jest kochana
Żeby jeszcze ta amigdalina zaczęła działać :modla:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DONka, masz adres Kasi? czy wysłac? :) Dzieki wlk!
Sluchajcie, byc moze wlasnie amigdalina rozwala tego guza i dlatego on tak pęka.
Dzisiaj Kasia pisała, że antybiotyk zaczął działać wiec Saszka czuje sie lepiej.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']
Sluchajcie, byc moze wlasnie amigdalina rozwala tego guza i dlatego on tak pęka.
Dzisiaj Kasia pisała, że antybiotyk zaczął działać wiec Saszka czuje sie lepiej.[/QUOTE]
Mam taką nadzieję .
On wcześniej nie pękał jak pamiętam . Trudno nie widząc coś prorokować . Za mało wiemy ale bardzo chcę żeby to był wpływ amigdaliny i początek rozpadu tego świństwa . Jeżeli działa to na guzki na listwie też powinna .
Dzięki Dziewczyny że walczycie i przykro mi że nie mogę pomóc finansowo .

Posted

Jaanko, finanse jakoś ogarniemy, byleby stan Saszki nie ulegał pogorszeniu :/
Dzięki, że zaglądacie do Nas!

Jeśli już jesteśmy przy finansach. Zapłaciłam za dt i zrodził nam się dług -184,14zł.

Mam kilka rzeczy na bazarek, niedługo wystawię to coś się sprzeda.

Posted

[B]Kochani,
wstrzymajcie się z wysyłką Wit C do Kasi, ponieważ Saszka i inne psiaki dostały mega wielką paczkę na Mikołaja! A Mikołaj to tak naprawdę Asia z Środy Sl., która jest zaangazowana w pomoc bezdomnym psom.
Paczka zawiera mnóstwo wit C, enzymów trzustkowych i in., nawet nie zapamiętałam wszystkich nazw :) A leki te przydadzą się nie tylko Saszce lecz również pozostałym staruszkom będącym pod opieką Kasi!
Asiu, jesteśmy wzruszone i serdecznie dziękujemy!

Asiu, Marysiu... :loveu::loveu::loveu:

Takiego Mikołaja można sobie wymarzyć :sweetCyb::calus::calus:
[/B]

Posted

[quote name='fiorsteinbock']A co to za rzeczy? Można kurierem wysłać?[/QUOTE]

ciuchy, tyle, że nie mam kasy na kuriera i trzeba byłoby wybrać, dlatego pisałam, żeby ktoś przyjechał.

Posted

[quote name='fiorsteinbock'][B]Kochani,
wstrzymajcie się z wysyłką Wit C do Kasi, ponieważ Saszka i inne psiaki dostały mega wielką paczkę na Mikołaja! A Mikołaj to tak naprawdę Asia z Środy Sl., która jest zaangazowana w pomoc bezdomnym psom.
Paczka zawiera mnóstwo wit C, enzymów trzustkowych i in., nawet nie zapamiętałam wszystkich nazw :) A leki te przydadzą się nie tylko Saszce lecz również pozostałym staruszkom będącym pod opieką Kasi!
Asiu, jesteśmy wzruszone i serdecznie dziękujemy!

Asiu, Marysiu... :loveu::loveu::loveu:

Takiego Mikołaja można sobie wymarzyć :sweetCyb::calus::calus:
[/B][/QUOTE]

Asia - Mikołaj musi brodę zapuścić :santagri:
naprawdę wiele dobrego robi dla psiaków

Posted

Dziękujemy pięknie Mikołajowi, a właściwie Mikołajowej :razz:
Znaczy póki co wit. C nie wysyłać ?

Jak to dobrze, że u Saszki troszkę lepsze wieści :modla:
Oby tak dalej !!!

Posted

[quote name='DONnka']Dziękujemy pięknie Mikołajowi, a właściwie Mikołajowej :razz:
Znaczy póki co wit. C nie wysyłać ?

Jak to dobrze, że u Saszki troszkę lepsze wieści :modla:
Oby tak dalej !!![/QUOTE]
Też się bardzo z tego powodu cieszę :)

Posted

[quote name='fochu']Edytko jak coś to ja mam całe mnóstwo łachów które można na bazarek wrzucić[/QUOTE]

Gosiu, bardzo chętnie - we Wroclawiu jestesmy często, wiec zabiore.
Zaraz dogramy szczegóły.
Mam jeszcze rzeczy od margaret, nie wszystko sprzedałam ale czasowo leże i dlatego tal wszystko mi się wlecze :/

Posted

Rozmawiałam z Kasia, guz się powiększył, a jednoczesnie komórki ulegają rozpadowi, dochodzi do martwicy i wówczas Saszka dostaje antybiotyk, który pomaga wrócić do kondycji. Sa dni gdzie jest smutniejsza, wyciszona ale nadal są dni gdzie czuje się znacznie lepiej. Teraz spadło sporo śniegu a jak pamietacie Saszka uwielbia taką pogode i korzysta z uroków zimy. Troszke spaceruje, troszke w domku sie wygrzewa i wlasciciwie każdy dzien jest podobny do poprzedniego.
I jak wczesniej pisałam, Kasia ma srodki przeciwbolowe wiec podaje w razie potrzeby, jedzonko rozdrabnia, bombarduje Saszkę witaminą C.
Chyba nic wiecej nie mozemy zrobic, musimy czekac i obserwowac.